Idézet: PPeter - Dátum: 2004. júl. 28., szerda - 20:48
...eligazítani a feleslegesen új topikokat nyitókat, beírni a cáfolatokat, ha valaki hülyeséget terjeszt stb. A sóhajtozás és a hátat fordítás nem segít, csak az, ha a régi, tapasztalt gárda megy és teszi amit tennie kell, különben...

1. Az újoncok most már annyira kikérik maguknak ha merészelek rájuk szólni: "kéremszépen van már egy ilyen topik", hogy ezt a feladatot hanyagolom mostanában, általában csak rábökök a "Jelzés" gombocskára...
2. Beírni a cáfolatokat a hülyeségekre? Ha már 2526x leírtál valamit, de még mindig nyomatják a dezinformációkat, nincsen erőd újra nekifutni az újabban a HWSW-re beszabadult (nem minősítésképpen mondom) általános iskolások helyreigazításának ... főleg, hogy egyből hülye leszel, mert merészeltél szólni (ld. vjannus, bár ő már kicsit túlontúl sarkalatos példa

). Szémalomharc ez, én meg nem vagyok Don Quijote.
3. Sóhajtozni nem szoktam, csak néha kiszakad belőlem az elkeseredés.

És hol másutt keseredjek el, ha nem itt vagy a Hová tűnt a fórum színvonala topikban? Egyébként meg megvannak a törzstopikjaim, ha oda is begyűrűzik a szenny

akkor keresek másikakat.

Amíg el nem fogynak az alkalmas témák. Ha ez bekövetkezik, veszem a kalapomat és továbbálok...
Szerkesztette: Etele 2004. 07. 28. 20:01 -kor