HWSW Informatikai Kerekasztal: Főlámatopik - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Főlámatopik Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 14. 01:53

Üdv mindenkinek

Kicsit rossz a számíze ettől a "sérült gyerek" kifejezéstől. Lehet, egy kezdő, aki tényleg jobbnak szeretne feltünni, mint amilyen.Elképzelhető, de közel sem biztos.

Lehet, kapott egy gépet. Nincs a környezetében a számtechhez értő segítsége. Ránk talált, mármint a fórumra. Szeretne ő is mondani ezt azt, de nem megy, mert nincs rálátása a dolgokra. Ezért nem kellene így bánni vele. Inkább rávezetni arra, hogy a fórumon, ha olvasgat, sokat tanulhat. Ha tanul, akkor már az adott témakörben fel is tudja tenni a kérdéseit úgy, hogy mi is megértsük.Lehet, nagyon fiatal, sőt, a hozzánk képest "tudatlan".Ez azonban senkit nem jogosít fel arra, ami itt megy, ebben a topikban, senkit.

Mi is voltunk kezdők anno, csak akkor még nem nagyon volt NET, így kevesebben látták azt, hogy még kezdők vagyunk, nagyon kezdők, sok tekintetben. Tessék ezen kicsit elgondolkozni.

A stílusa is hagy némi kívánnivalót maga után. Ez tény.De én ezt a kérdést, most nem ebből a szempontból vizsgáltam.Egész más szemszögből.

Üdv
macska ;)

ui: Kinevetni sokkal könnyebb valakit, mint a helyes útra terelgetni, fokozatosan.Az előbbi könnyebb, az utóbbi kicsit macerásabb. ;) Persze, a fórum nem iskola, de azért szerintem ez egy kicsit túlzás már, ami itt megy. Főláma????? Mindenki volt... egyszer. Igaz, már nem emlékszünk rá.

[ 2004. március 14.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#82 Felhasználó inaktív   PG.PG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 02:06

idézet:
Ezt írta Macska:
Üdv mindenkinek

Kicsit rossz a számíze ettől a "sérült gyerek" kifejezéstől. Lehet, egy kezdő, aki tényleg jobbnak szeretne feltünni, mint amilyen.Elképzelhető, de közel sem biztos.

Lehet, kapott egy gépet. Nincs a környezetében a számtechhez értő segítsége. Ránk talált, mármint a fórumra. Szeretne ő is mondani ezt azt, de nem megy, mert nincs rálátása a dolgokra. Ezért nem kellene így bánni vele. Inkább rávezetni arra, hogy a fórumon, ha olvasgat, sokat tanulhat. Ha tanul, akkor már az adott témakörben fel is tudja tenni a kérdéseit úgy, hogy mi is megértsük.Lehet, nagyon fiatal, sőt, a hozzánk képest "tudatlan".Ez azonban senkit nem jogosít fel arra, ami itt megy, ebben a topikban, senkit.

Mi is voltunk kezdők anno, csak akkor még nem nagyon volt NET, így kevesebben látták azt, hogy még kezdők vagyunk, nagyon kezdők, sok tekintetben. Tessék ezen kicsit elgondolkozni.

A stílusa is hagy némi kívánnivalót maga után. Ez tény.De én ezt a kérdést, most nem ebből a szempontból vizsgáltam.Egész más szemszögből.

Üdv
macska ;)

ui: Kinevetni sokkal könnyebb valakit, mint a helyes útra terelgetni, fokozatosan.Az előbbi könnyebb, az utóbbi kicsit macerásabb. ;)

[/quote]

OFF.

Rögös a macskaköves út... ;)

ON.

[ 2004. március 14.: PG.PG szerkesztette a hozzászólást ]

#83 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 02:14

Üdv PG.PG

A "rögös a macskaköves út" nagyon tetszik. Formában vagy ma PG.PG. Nagyon jó, tényleg. ;) :D :D

Csak formáltam egy véleményt. Szabad. Biztos van, akinek más a véleménye. Lehet, egyedül én gondolom így. Ami zavar, hogy tényleg nagy gondok vannak tudás szintben akire utaltam. Ki lett pécézve, és ez már nem szép dolog szerintem, még akkor is, ha a stílusa sem épp a legjobb.

Üdv
macska ;)

#84 Felhasználó inaktív   galileo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 02:23

idézet:
Ezt írta Macska:
Kinevetni sokkal könnyebb valakit, mint a helyes útra terelgetni, fokozatosan.Az előbbi könnyebb, az utóbbi kicsit macerásabb. ;) [/quote]

[url="http://"https://forum.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=12&t=000426"]Itt[/url]vezekelek bűneimért. :rolleyes:

#85 Felhasználó inaktív   PG.PG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 02:29

idézet:
Ezt írta galileo:

[url="http://"https://forum.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=12&t=000426"]Itt[/url]vezekelek bűneimért. :rolleyes:
[/quote]

idézet:
karbatett egér[/quote]

Khirály !!! :D :D :D

#86 Felhasználó inaktív   PG.PG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 02:30

idézet:
Ezt írta Macska:
Üdv PG.PG

A "rögös a macskaköves út" nagyon tetszik. Formában vagy ma PG.PG. Nagyon jó, tényleg. ;) :D :D

Csak formáltam egy véleményt. Szabad. Biztos van, akinek más a véleménye. Lehet, egyedül én gondolom így. Ami zavar, hogy tényleg nagy gondok vannak tudás szintben akire utaltam. Ki lett pécézve, és ez már nem szép dolog szerintem, még akkor is, ha a stílusa sem épp a legjobb.

Üdv
macska ;)
:D

[/quote]

Tetszik a hozzáállásod : kiPCzve... ;)

#87 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 02:38

idézet:
Ezt írta galileo:

[/quote]

Üdv

Formáltam egy véleményt. Ennek semmi köze az ott elhangzottakhoz, inkább ahhoz, amit itt láttam.Senki nem tökéletes, mindenki volt kezdő, sőt láma is.Ma biztos megkapom a magamét a többiektől, de mint PG.PG megfogalmazta:

"rögös a macskaköves út", illetve zajlik az élet. ;) ;) :D

Üdv
macska ;)

#88 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 02:44

PG.PG

Mi van ma veled. Nagyon jókat tudsz ma előadni, így hajnalban. KiPCzve, karbatett egér (idézet). Nagyon jó, tutti. ;) :D :D

Ha már vagytok.

Egy láma kérdés.

Hogyan lehet legegyszerűbben (!!) vastag betűssé tenni a mondanivalómban szavakat. Meg tudom oldani ha szükség van rá, de egy egyszerű megoldás kéne.

Üdv
macska ;)

#89 Felhasználó inaktív   galileo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 02:49

idézet:
Ezt írta Macska:

Üdv

Formáltam egy véleményt. Ennek semmi köze az ott elhangzottakhoz, inkább ahhoz, amit itt láttam.Senki nem tökéletes, mindenki volt kezdő, sőt láma is.Ma biztos megkapom a magamét a többiektől, de mint PG.PG megfogalmazta:

"rögös a macskaköves út", illetve zajlik az élet. ;) ;) :D

Üdv
macska ;)
[/quote]

Ezzel csak arra akartam utalni, hogy vannak hamvas kisérletek terelgetésügyileg is. :)

#90 Felhasználó inaktív   galileo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 02:51

idézet:
Ezt írta Macska:
PG.PG

Mi van ma veled. Nagyon jókat tudsz ma előadni, így hajnalban. KiPCzve, karbatett egér (idézet). Nagyon jó, tutti. ;) :D :D

Ha már vagytok.

Egy láma kérdés.

Hogyan lehet legegyszerűbben (!!) vastag betűssé tenni a mondanivalómban szavakat. Meg tudom oldani ha szükség van rá, de egy egyszerű megoldás kéne.

Üdv
macska ;)

[/quote]

erre gondolsz?vagy erre? :cool:

#91 Felhasználó inaktív   PG.PG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 02:52

idézet:
Ezt írta Macska:
PG.PG

Ha már vagytok.

Egy láma kérdés.

Üdv
macska ;)

[/quote]

Hozzászólásnál az ablak alatt az UBB kód alatt második a félkövér...
Feldob egy ablakot, oda beírod, enterezel...

#92 Felhasználó inaktív   galileo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 02:54

Úgy látszi ma engem mindenki megelőz! :)

#93 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 02:54

Üdv galileo

Láttam, mert nézegettem a ominózus topikokat én is. ;) De így összegyűjtve egy helyen, furcsa számomra. Igazán ez a lényeg.Remélem érted. ;)

Üdv
macska ;)

#94 Felhasználó inaktív   PG.PG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 02:56

idézet:
Ezt írta Macska:
Üdv galileo

Láttam, mert nézegettem a ominózus topikokat én is. ;) De így összegyűjtve egy helyen, furcsa számomra. Igazán ez a lényeg.Remélem érted. ;)

Üdv
macska ;)
[/quote]

OFF.

Nem te vagy a Bordán Garfield ???

ON.

#95 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 02:57

idézet:
Ezt írta PG.PG:

Hozzászólásnál az ablak alatt az UBB kód alatt második a félkövér...
Feldob egy ablakot, oda beírod, enterezel...
[/quote]

Üdv PG.PG

Igen, ezt tudom. De igazán arra gondolok, hogy egy szót vastagbetűzni a mondaton belűl, mondjuk billenytyű kombinációra gondoltam, vagy valamire, nem tudom.

Üdv
macska ;)

#96 Felhasználó inaktív   PG.PG 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 02:59

idézet:
Ezt írta Macska:

Üdv PG.PG

Igen, ezt tudom. De igazán arra gondolok, hogy egy szót vastagbetűzni a mondaton belűl, mondjuk billenytyű kombinációra gondoltam, vagy valamire, nem tudom.

Üdv
macska ;)
[/quote]

Hja.

Szóközök nélkül :

[ B ]Mondanivaló.[ /B ]

#97 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 03:02

idézet:
Ezt írta PG.PG:

OFF.

Nem te vagy a Bordán Garfield ???

ON.
[/quote]

Üdv PG.PG

Nem értem mire gondolsz, elmagyaráznád???? Garfield, nekem rajzfilm figura. Más jelentése is van a mondandódnak?????

Üdv
macska ;)

Ui: "A rögös macskaköves út", ha megjelenne az aláírásomban, gond lenne???? Nagyon teccik.

#98 Felhasználó inaktív   galileo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 03:03

idézet:
Ezt írta Macska:
Üdv galileo

Üdv
macska ;)
[/quote]

Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja?
Nem szeretném, ha valaki túldramatizálná a dolgot. Szerinten
olyan nagyon kemény dolgok nincsenek itt, amiért vérnek kéne folynia. Lehet, hogyha én lennék a szenvedő alany másképp látnám. Majd az idő kideríti mi az igazság. :)

#99 Felhasználó inaktív   zeth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 03:09

idézet:
Ezt írta Macska:
Üdv mindenkinek

Üdv
macska ;)

ui: Kinevetni sokkal könnyebb valakit, mint a helyes útra terelgetni, fokozatosan.Az előbbi könnyebb, az utóbbi kicsit macerásabb. ;) Persze, a fórum nem iskola, de azért szerintem ez egy kicsit túlzás már, ami itt megy. Főláma????? Mindenki volt... egyszer. Igaz, már nem emlékszünk rá.

[/quote]

Ez nem magyarázza azt, hogy nem tudja megérteni, hogy nem kell minden gondolatának topicot nyitni. Már elmondták neki páran, hogy olvasson, ha talál egy témát akkor szóljon hozzá, de nem kell mindennek topic. Mindig megérti, de azért csak nyitja az értelmetlen topicokat.
Személy szerint engem nem zavar, inkább derülök rajta, minthogy idegesítene, de ezzel sok embernél kihúzza a gyufát.
:)

#100 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 03:09

Üdv galileo

Nem. Semmi gond. Elmondtam a véleményem. Ennyi.Szerintem ezzel sincs gond. ;)

Üdv
macska ;)

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5