HWSW Informatikai Kerekasztal: Döbbenetes amatőrizmus, tudatlanság..Az éterben sugározva! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Döbbenetes amatőrizmus, tudatlanság..Az éterben sugározva! Értékeld a témát: -----

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 05. 11. 18:06

Idézet: BoGab - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 18:44

Én is megnéztem nem nudli. Van vagy 4 látogatójuk. Szavazás eredménye 2 szavaz az igenre 0 a nemre és 1 tartózkodik, 1 hónap alatt nem semmi :D Úgy küldözgetik egymást ide-oda, hogy öröm nézni :D

Szánalmas.

Azt kifelejtettem, hogy a színe undorító és még most is fáj a fejem tőle, mikor visszajöttem ide, alig láttam a szineket.

Cukrozott takony 2. rulez !!! ;)

#712 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 11. 20:43

Srácok, ha ennyire nem tetszik nektek valami elárulnátok miért nézitek???

1 hónapja feledett téma volt ez a topic, de a rosszmályúságotok nem bírta ki, hogy ne böködjétek tovább?

Nem tetszik, ott az RTL VV, meg a TV2 Nagy Ő. Lehet nézni, és irogatni a nemlétező fórumukba...vagy lehet jobbat csinálni.

Komolyan vicc amit műveltek ti is.

Elküldve: 2004. 05. 11. 20:55

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 21:43

1 hónapja feledett téma volt ez a topic, de a rosszmályúságotok nem bírta ki, hogy ne böködjétek tovább?

Nem tetszik, ott az RTL VV, meg a TV2 Nagy Ő. Lehet nézni, és irogatni a nemlétező fórumukba...vagy lehet jobbat csinálni.

:(

#714 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 21:40

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 19:43

Nem tetszik, tudod! Nem tetszik, az, hogy az a sok béna idióta hozzáértőnek vallja magát. Nem tetszik, hogy ez alapján ítéli meg a sok gyökér, aki nagy őt meg vvt néz a programozókat, informatikusokat, mérnököket, olyan embereket, akik szakmát tanultak, dolgoznak és nem csak a p*csüket meresztik egész nap. A vicc az, hogy ez a sok barom pont az ilyen emberek munkájának gyümölcsét élvezi.

Elküldeni a p*csába nem tudom az összeset, akkor nem tehetek mást inkább nyilvánosan kiröhögöm őket!
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#715 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 03:20

Idézet: BoGab - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 22:40

Nem tetszik, tudod! Nem tetszik, az, hogy az a sok béna idióta hozzáértőnek vallja magát. Nem tetszik, hogy ez alapján ítéli meg a sok gyökér, aki nagy őt meg vvt néz a programozókat, informatikusokat, mérnököket, olyan embereket, akik szakmát tanultak, dolgoznak és nem csak a p*csüket meresztik egész nap. A vicc az, hogy ez a sok barom pont az ilyen emberek munkájának gyümölcsét élvezi.

Elküldeni a p*csába nem tudom az összeset, akkor nem tehetek mást inkább nyilvánosan kiröhögöm őket!

Pontosan.

Az en csoromet is csak azert baxa, mert teljesen csőlátása van mindnek, de ez hagyjan, hanem ontjak magukbol a hulyeseget! En komolyan megprobalok annyira naiv lenni, hogy elhiggyem, ezek  szimplan jot akarnak, megprobalnak segitokeszek lenni, es tudom, ilyen szituaciokban nem szabad elvarni abszolut profizmust, nah de amilyen eszeveszett baromsagokat ossze tudnak szedni, az nagyon faj...

Masik a szinvonal. Erted (marmint balagee), keptelen vagyok felfogni, hogy 50 perc alatt hogy lehet az, hogy minden harmadik telefon arrol szol, hogy tizeves kissracok csalast/kodot keresnek valamilyen jatekhoz. Ugyhogy teny, nem csak a tisztelt musorvezetokon mulik a dolog.
De akkor is bosszanto.  :reklamacio:

Masfelol nem nezem, de neha odateved a taviranyiton a kezem. Marcsak poenbol is. A szomoru az, hogy rohoges helyett inkabb sirhatnekom van... :(

Szerkesztette: authenticDViD 2004. 05. 12. 03:21 -kor

#716 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 07:21

Csak annyit szeretnék hozzátenni az egészhez hogy teljes mértékben egyetértek BoGabbal és authenticDViDel. Egyébként megnéztem a fix.tv honlapját és fórumát az imént és most a tartalmi részébe nem mennék bele, de a szín összeállítás kifejezetten szemet roncsoló, egy - másfél percnél nem tudtam tovább nézni mert elkezdenek káprázni a szemeim, valami borzasztó. Egyébként ahogy én leszűrtem a fórumból, tizenéves p*csverők járnak oda, tehát a színvonal is ennek megfelelő kb.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#717 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 12:20

Tudtommal most volt Casting... lehetett volna menni...

És még valami... Azért, mert a WarmUp (látom erre vagytok kibukva nagyon) szar nektek, vagy pöcsfejek telefonálnak be, azért nem a TV t kell lehúzni. A telefonálókról nem tehetnek. A színvonal meg, hát istenem. Akinek az a műsor ki lett találva annak jó. Érdekes, de én még mindig hallok telefonálókat az adásban. Ergó nézett, és van akinek segítenek. Lehet, nem a megszállott tuning és naponta szétszedem a gépet felhasználóknak, de az egyszerű, jaj újraindul a gépem valamitől vírus problémásoknak pl segít.
Megjegyzem jelenleg az egyetlen magyar interaktív televízios support műsor ami létezik.

Ennek ellenére lehet pocskondiázni, csak nincs sok értelme. :)

Inkább nézzetek néha kicsit tovább a műsort, és láttok igen színvonalas beszélgetéseket, autós magazin műsort. Kis tv ez és mindenben nem lehet tökéletes. Szerintem nagyobb kereskedelmi tvkben sokkal nagyobb baromságokat tudnak mondani még számtech téren is...

Ui: Ha még nem derült volna ki, van érdekeltségem a tvnél. :)

Szerkesztette: _Balagee_ 2004. 05. 12. 12:21 -kor

#718 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 13:21

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 13:20

Tudtommal most volt Casting... lehetett volna menni...

És még valami... Azért, mert a WarmUp (látom erre vagytok kibukva nagyon) szar nektek, vagy pöcsfejek telefonálnak be, azért nem a TV t kell lehúzni. A telefonálókról nem tehetnek. A színvonal meg, hát istenem. Akinek az a műsor ki lett találva annak jó. Érdekes, de én még mindig hallok telefonálókat az adásban. Ergó nézett, és van akinek segítenek. Lehet, nem a megszállott tuning és naponta szétszedem a gépet felhasználóknak, de az egyszerű, jaj újraindul a gépem valamitől vírus problémásoknak pl segít.
Megjegyzem jelenleg az egyetlen magyar interaktív televízios support műsor ami létezik.

Ennek ellenére lehet pocskondiázni, csak nincs sok értelme. :)

Inkább nézzetek néha kicsit tovább a műsort, és láttok igen színvonalas beszélgetéseket, autós magazin műsort. Kis tv ez és mindenben nem lehet tökéletes. Szerintem nagyobb kereskedelmi tvkben sokkal nagyobb baromságokat tudnak mondani még számtech téren is...

Nézd, biztos én vagyok konzervatív, de a Fixnek egy-két műsorát néztem meg (utólag, felvételről, mert valaki felhívta rá a figyelmem), és roppantul nem tetszett. Nem tetszik az, hogy egy műsorban erőltetett jópofizás folyik, nem tetszik, hogy ezzel láthatólag az előadó felkészületlenségét leplezik, valamint nem tetszik, ha öncélúan játszanak a kamerával (zoom indokolatlan használata, képugrások, stb).

A műsor tartalmi részét ezek után hagyjuk. Nyilván nem én voltam a célközönség. Tény, hogy azóta sem nézem, szóval most meg rámfoghatod, hogy úgy fikázok egy tv-t, hogy kiragadtam belőle két adást. Aki meg folyamatosan szidja, annak meg mondhatod, hogy akkor minek nézi?  :omg:

Lényeg: bármelyik eset fordul elő, a kritikát le lehet pattintani, vagy ezzel, vagy azzal :paci: . Na persze meg is lehet fogadni. Rajtad áll.
Friczy
Death is not a bug, it's a feature
Hogyan kérdezzünk okosan?

#719 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 14:07

Az nem kritika, hogy "fúúúj látátok mekkora álatok"
Ezzel nem lehet mit kezdeni...

A kamera mozgások sokat finomodtak azóta. Mindig próbálunk kitalálni valami újat. Van ami beválik (ez látható a VV ben 1 hét múlva) van ami nem. Az erőltetett jópofizás van amikor tényleg erőltetett, de ez sokszor a kialvatlanság, a stressz eredménye, hidd el ez ellen is megpróbálunk mindent megtenni, de nehéz. Sokan suli mellett nyomják, ami nem mentség, csak.. nincs csak :)

#720 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 14:15

Idézet

Tudtommal most volt Casting...

Ilyen Casting -ot a VV3 -as "Pandora időkben" nyomattak igazán, akkor sem volt nagy lövés... vagyis, csak az volt, egy nagy "lövés"... :)

Idézet

"Minden szentnek maga felé húz a keze..."
Ezek után lehet mondani is bármit, a te "csőlátásod" miatt szépen lepereg rólad. Persze, nem is az a cél (szerencsére), hogy téged meggyőzzenek...

Ez a műsör kész röhej, komolyan... és ezt nem csak én mondom, hanem olyanok is, akik most ismerkednek a "számítástechnika berkeivel"...

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#721 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 15. 02:05

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 15:07

Az nem kritika, hogy "fúúúj látátok mekkora álatok"
Ezzel nem lehet mit kezdeni...

Régebben még írtam az Indexes FIX fórumba is. Ott nagyon sok tanácsot írtak az emberek, hogy szeritük mit kéne másképpen csinálni. Aztán Vendi (egy ott dolgozó gyerek), jól leszólt mindenkit.

Régebben néha a konyhában a fix-re kapcsoltam kaja közben, nem tagadom, pont azért mert elég nagy hülyesgeket mondtadk. Kristóf osztotta az észt minden nap, nagyon ritka volt amikor tényleg használható tanácsokat adott. Most lehet azt mondani, hogy ugyan ki tudja más gépét távgyógyítani, aminek 1000 baja lehet? Ez igaz is, csak akkor meg minek ilyen műsort csinálni? Volt pár begyakorolt mondata és azt szajkózta állandóan. Vírusos a géped, cserélj videókártyát, cserélj alaplapt, installáld újra a wint (a válaszok kb 40% ez volt), keresd meg a google-n. Akkoriban ennek a műsornak legalább a negyede arról szólt, hogy Krisftófnak még nincs ADSL és jajj de szar Neki, már régen megrendelte, ígérték neki, de nincs. Rengeteg embert pedig leszólt. :)
Aztán láttam olyan műsorokat amikben kissrácok muattak be játékokat. Komolyan mondom, hogy erősen elgondolkodtam, hogy ezt most komolyan gondolják vagy valami vicc? Azt megértem, hogy utat kell engedni a fiataloknak (meg gondolom az a fő szempont, hogy Ők ingyen is elvállalják ezt a melót), de azért mindennek van határa.
Akkoriban volt valami híradószerűség, amiben a műsorvezető még olvasni is alig tudott. Híradó meg minek egy ilyen profilú TV-ben? Ha valaki híreket fog nézni, az 100%, hogy nem a FIX-en fogja nézni, éppen ezért mindeki elkapcsol mert a híreket már látta a konkurens csatornákon.
A lóversenyfutamok közvetítése gondolom csak anyagi okok miatt megy. :D
Nem túl régen láttam egy videóklippet amiben Vendi "rappelt"! Hogy merték azt leadni? Nem vették észre, hogy szénné égetik magukat? :D

szerkesztek :cool:

Az jutott eszembe, hogy az a klipp már annyira égő, hogy nem is szénné hanem gyémántá égnek, ami már nem is olyan rossz! :D

Szerkesztette: Lipton 2004. 05. 15. 02:08 -kor

#722 Felhasználó inaktív   Nimrod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 17:35

Idézet: BoGab - Dátum: 2004. máj. 11., kedd - 22:40

Kihagytál egy fontos dolgot. Ők ezért PÉNZT kapnak.  :mad:
Rating: Psychopath

#723 Felhasználó inaktív   skeeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 18:07

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. máj. 15., szombat - 1:05

Régebben még írtam az Indexes FIX fórumba is. Ott nagyon sok tanácsot írtak az emberek, hogy szeritük mit kéne másképpen csinálni. Aztán Vendi (egy ott dolgozó gyerek), jól leszólt mindenkit.

Régebben néha a konyhában a fix-re kapcsoltam kaja közben, nem tagadom, pont azért mert elég nagy hülyesgeket mondtadk. Kristóf osztotta az észt minden nap, nagyon ritka volt amikor tényleg használható tanácsokat adott. Most lehet azt mondani, hogy ugyan ki tudja más gépét távgyógyítani, aminek 1000 baja lehet? Ez igaz is, csak akkor meg minek ilyen műsort csinálni? Volt pár begyakorolt mondata és azt szajkózta állandóan. Vírusos a géped, cserélj videókártyát, cserélj alaplapt, installáld újra a wint (a válaszok kb 40% ez volt), keresd meg a google-n. Akkoriban ennek a műsornak legalább a negyede arról szólt, hogy Krisftófnak még nincs ADSL és jajj de szar Neki, már régen megrendelte, ígérték neki, de nincs. Rengeteg embert pedig leszólt. :)
Aztán láttam olyan műsorokat amikben kissrácok muattak be játékokat. Komolyan mondom, hogy erősen elgondolkodtam, hogy ezt most komolyan gondolják vagy valami vicc? Azt megértem, hogy utat kell engedni a fiataloknak (meg gondolom az a fő szempont, hogy Ők ingyen is elvállalják ezt a melót), de azért mindennek van határa.
Akkoriban volt valami híradószerűség, amiben a műsorvezető még olvasni is alig tudott. Híradó meg minek egy ilyen profilú TV-ben? Ha valaki híreket fog nézni, az 100%, hogy nem a FIX-en fogja nézni, éppen ezért mindeki elkapcsol mert a híreket már látta a konkurens csatornákon.
A lóversenyfutamok közvetítése gondolom csak anyagi okok miatt megy. :D
Nem túl régen láttam egy videóklippet amiben Vendi "rappelt"! Hogy merték azt leadni? Nem vették észre, hogy szénné égetik magukat? :D

szerkesztek :cool:

Az jutott eszembe, hogy az a klipp már annyira égő, hogy nem is szénné hanem gyémántá égnek, ami már nem is olyan rossz! :D

Egyet kell tudni a fix.tv-ről: a tulajdonos hobbiból tartja az egészet. Lényegtelen a nézettség, lényegtelen mi megy - a gyerekek meg elbohóckodnak. Én ezért már nagyon régóta nem is várok el semmi szinvonalat, bár a múltkor azért nagyot néztem, amikor az 1 órás webajánló műsor keretében az origo szoftverbázisból válogattak :))

Vendi meg...hahaha :DD Anno még az [origo]-nál "dolgozott" ahol jól elvolt a "multimédia szerkesztő" beosztással - csak kár hogy nem nagyon volt akkoriban ott semmi multimédia. Ja illetve péntekenként a haverjaival rádióztak.

#724 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 19:46

Idézet: Nimrod - Dátum: 2004. jún. 5., szombat - 16:35

Kihagytál egy fontos dolgot. Ők ezért PÉNZT kapnak.  :mad:

Az asszem előbb kifejtettem :D

Idézet

Az a Fix nagyon gáz.
Van ilyen telefonos segélyszolgálat a dagival
Telefonáló: Hello baj van a gépemmel nem látja az egeret.
Dagi: Újra kéne rakni a windowst.
Na ennyit erről

A legfájobb, hogy ezért pénzt kapnak!

Itt is van :D

Szerkesztette: BoGab 2004. 06. 05. 19:48 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#725 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 12. 09:40

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2004. máj. 12., szerda - 13:20

... Inkább nézzetek néha kicsit tovább a műsort, és láttok igen színvonalas beszélgetéseket, autós magazin műsort. Kis tv ez és mindenben nem lehet tökéletes. Szerintem nagyobb kereskedelmi tvkben sokkal nagyobb baromságokat tudnak mondani még számtech téren is...

:tv:  :nevet:

Már egy párszor kifejtettem a véleményem a Fix-szel kapcsolatban. A kereskedelmi és közszolgálati televíziózásban is lehet dilettánsokat találni, de a Fix meg sem próbál olyan (szak)embereket szerződtetni, akik az újságírásról legalább a szótárban olvastak valamit. A televíziózás ugyanis az újságírás, a zsurnalisztika egyik ága, és az ebben kontárkodóknak nem szabadna nélkülözniük az alapvető kommunikációs készséget, anyanyelvük kíváló szintű művelését és a téma - valamint a néző - iránti tiszteletből az sem lenne rossz, ha legalább halványan sejtenék, hogy miről beszélnek. Miért nem alkalmaztok az újságírás egy másik ágában már kicsit bizonyított embereket?

Gratulálok az érdekeltségedhez, de ez a gárda olyan TV-műsort készít, amelyet a homloklebenyüktől megszabadított, benarkózott cirkuszi majmok is meg tudnának csinálni, tehát jobb lenne, ha nem büszkélkednél velük.  :eek:

Elküldve: 2004. 06. 12. 18:09

Idézet

benarkózott cirkuszi majmok

:nevet2:

#727 Felhasználó inaktív   zsabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 01:38

Idézet

Érdekes, de én még mindig hallok telefonálókat az adásban. Ergó nézett,

Nyilván arra is lenne néző, ha naponta egyenes adásban gyilkolnának. Csak van ami törvénytelen, van ami etikátlan. A témához való hozzá nem értés is baj, de talán nagyobb baj a pökhendi stílus és a legnagyobb baj a magyar nyelv ismeretének nagyfokú hiánya. Egy TV műsor (a készítők akaratán kívül is) nevel. Leginkább azokat neveli, akiknek alacsonyabb a tudásszintje, mint amit a műsor képvisel. Jelen esetben főként gyerekekről van szó. Nem bánnám, ha a számíógépek iránt ma érdeklődő gyerekek nagy része nem "fix" stílusban szólna hozzám pár év múlva.

Idézet

Lehet, hogy tényleg az egyetlen, de ha egy országban csak egy műtőben távolítanak el vesekövet és 100-ból 99-en belehalnak, akkor talán azért nincs szükség a műtőre, mert ennél gyakoribb, hogy magától távozik a kő.

Idézet

Kis tv ez és mindenben nem lehet tökéletes.

Na de hogy semmiben.....

Idézet

Szerintem nagyobb kereskedelmi tvkben sokkal nagyobb baromságokat tudnak mondani még számtech téren is...

Hogy sokkal nagyobbat-e nem tudom, de tudnak az igaz. Nem kell azonban feltétlenül szeretnünk Bin Ladent csak azért, mert kevesebb ember haláláért felelős mint Hitler.

Amit írtam, azzal nem csak a fix.tv-t, de minden más (nála hatalmasabb) kultúrszennyet okádó céget kritizálni  szándékoztam.

#728 Felhasználó inaktív   skeeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 19. 21:09

Idézet: zsabi - Dátum: 2004. jún. 14., hétfő - 0:38

Nyilván arra is lenne néző, ha naponta egyenes adásban gyilkolnának. Csak van ami törvénytelen, van ami etikátlan. A témához való hozzá nem értés is baj, de talán nagyobb baj a pökhendi stílus és a legnagyobb baj a magyar nyelv ismeretének nagyfokú hiánya. Egy TV műsor (a készítők akaratán kívül is) nevel. Leginkább azokat neveli, akiknek alacsonyabb a tudásszintje, mint amit a műsor képvisel. Jelen esetben főként gyerekekről van szó. Nem bánnám, ha a számíógépek iránt ma érdeklődő gyerekek nagy része nem "fix" stílusban szólna hozzám pár év múlva.

Lehet, hogy tényleg az egyetlen, de ha egy országban csak egy műtőben távolítanak el vesekövet és 100-ból 99-en belehalnak, akkor talán azért nincs szükség a műtőre, mert ennél gyakoribb, hogy magától távozik a kő.

Na de hogy semmiben.....

Hogy sokkal nagyobbat-e nem tudom, de tudnak az igaz. Nem kell azonban feltétlenül szeretnünk Bin Ladent csak azért, mert kevesebb ember haláláért felelős mint Hitler.

Amit írtam, azzal nem csak a fix.tv-t, de minden más (nála hatalmasabb) kultúrszennyet okádó céget kritizálni  szándékoztam.

btw nézzétek meg a fix tv weblapot :) mindenki ilyen meg olyan igazgató meg főszerkesztő, nevetséges, gondolom a srácok töredéke lát csak vmi pénzt az egészből. különösen vicces a Vendi, mint programigazgató :D az egész adón egyedül a "hírigazgató" Endre Édes 2-ese ér valamit, az legalább hasonlít a televíziózáshoz. A többinek - pl. az origo szoftverbázis kínálatát bemutató Netburgernek, meg a trailerek lejátszogatásának nem sok értelme :)

#729 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 19. 21:27

Idézet: skeeter - Dátum: 2004. jún. 19., szombat - 22:09

az egész adón egyedül a "hírigazgató" Endre Édes 2-ese ér valamit, az legalább hasonlít a televíziózáshoz.

Lebuktál.
Te nézed a fix.tv-t.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#730 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 20. 17:40

Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2004. máj. 12., szerda - 13:20

:)

Téma megosztása:

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.