HWSW Informatikai Kerekasztal: Döbbenetes amatőrizmus, tudatlanság..Az éterben sugározva! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Döbbenetes amatőrizmus, tudatlanság..Az éterben sugározva! Értékeld a témát: -----

#751 Felhasználó inaktív   boyscout 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 07. 23. 06:42

ezt érdemes elolvasni -de ha tényleg megismétlik ma, akkor megnézni/rögzíteni- a szomszédéknál: "profi" videókártya teszt a fix.tv-n  :D  :D  :D
impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is temporary. impossible is nothing...

#752 Felhasználó inaktív   AzoliFIX 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 23. 16:46

Idézet: skeeter - Dátum: 2004. jún. 27., vasárnap - 1:27

Robin:

lehet, hogy a hírekhez nem kell súgógép, de olvasni tudó ember igen. Abban pedig az Endrén kívül nemigen bővelkedtek. Hírszerkesztő sem ártana (olyan aki ért is hozzá) - ld. még itt is: az Origo híreinek felolvasása <> hírszerkesztés. Súgógépet azért (is) használnak hírműsorokban (is) mert képileg jobban néz ki, ha szembe néz veled a hírolvasó, és nem a fejét látod ahogy bámulja a papírt.

"A műsorvezetökről : a tv felválalta, hogy abszolút amatöröket le castingol és néhány hónap alat betanitja, képernyőképessé teszi."

Ebből az abszolút amatőröket igaz, a mondat másik fele viszont nem teljesült...

Az adás közben előforduló hibákért nem is szólt senki, az RTL Klubban is valóban vannak ilyenek. De ott legalább valamiről szólnak a műsorok. A fix-ben 1-2 kivételtől eltekintve miről szólnak? Főleg a délutáni-esti több órás egymásba érő nézegessünk traliereket élőben c. dolgoknak nincs értelme.  Komolyan mondom, bármelyikünk innen beülne simán ugyanígy végigbohóckodna 2-3 órát.

Kár egyébként, hogy olyan a tv amilyen, mert nagy lehetőség lenne ebben a célcsoportban.

Hajrá, mutasd meg mit tudsz!
De ebből is csak az lesz mint a többiből, csak a szátok nagy, de ha bizonyítani kell a dadogáson meg a hebegés-habogáson kívül mást nem tudtok bemutatni!
Talán ne tegyél ennyire nagyvolumanű megjegyzéseket, bizonyíts és csk utánna ocsárold a munkánkat!
Köszi!
Csá

#753 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 23. 17:09

Idézet: AzoliFIX - Dátum: 2004. júl. 23., péntek - 17:46

Talán ne tegyél ennyire nagyvolumanű megjegyzéseket, bizonyíts és csk utánna ocsárold a munkánkat!

"közszolgálati" (van benne egy olyan szó, hogy SZOLGÁLAT)

TIK vagytok ÉRTÜNK, világos? Ha megnézzük, köszönjétek meg!

Vannak kifogásainak?
Persze, hiszen egy szakmát műveltettek AMATŐRÖKKEL. Hidd el, nézni egyszerűen szörnyű. Ha én csinálnám, elnézést kérnék érte.

(És ha kérhetem, mint médiamunkás, légy szíves, mielőtt kiadsz a kezedből egy munkát - pl. az előző hozzászólást - legalább olvasd el, javítsd ki a hibákat. Ha elolvastad, akkor sajnálom...)
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#754 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 23. 17:45

De ebből is csak az lesz mint a többiből, csak a szátok nagy, de ha bizonyítani kell a dadogáson meg a hebegés-habogáson kívül mást nem tudtok bemutatni!
Köszi!
Csá

:nevet2: :nevet:

Ettől még borzasztó bénák és szégyenteljesen amatőrök vagytok. Erre mit lépsz? Ja, és ha már itt tartunk: én informatikus újságíróként (is) dolgozom már 98 óta, tehát - ha ez lenne a kifogásod - szakmán "belülről", ezernyi oldal publikációval a hátam mögött értékelem a "munkátokat". Te viszont még a helyesírással is hadilábon állsz. Ugyan kérem, mire vagytok ennyire oda? Nagy rakás túró amit összehoztok, és amikor ezt a fejetekre olvassák, még Nektek áll feljebb. Tudod, úgynevezett közszereplőként sokkal nagyobb támadásnak van kitéve az ember, és ehhez fel kell(ene) nőni: toleránsan kellene fogadni a kritikákat és felnőtt módjára reagálni, építkezni belőlük, nem pattogni mint egy sértett kisgyerek.

#755 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 23. 22:09

Egy sértett kisgyerektől mit vársz, aki alá odatolták a lóvét meg a teknikát, de a tudás és nem adatott meg?

Néha elgondolkodom azon, hogy mi a különbség a FIX-TV műsorai között? Azon kívül, hogy mindig mások olvasgatnak fel híreket innen-onnan  :think: Emlékeim szerint korábban mintha lett volna valamivel kreatívabb műsor is, de mostanában csak ezt a felolvasósdit látom állandóan (abban az 1 mp-ben, amíg a csatornaléptetővel elhaladok)

#756 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 24. 17:30

Köszi!
Csá

tipikus védekezés, ha valaki nem tud mit mondani... rossz az út? nem tetszik? akkor csináld meg jobban. esetleg orvosnál vagy, és fáj a kezelés, mit szólnál hozzá, hogyha azt mnodaná, hogyha ennyire értesz hozzá, akkor intézd el egyedül?

a tévedések elkerülése végett, a tévét nem magadnak csinálod, hanem nekünk, a nem szakértő nézőknek, és te csinálod, elvileg mint szakértő. és bármilyen meglepő, nem azért fikázzuk a tévédet, hogy téged csesztessünk vele... :omg:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#757 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 25. 12:26

Köszi!
Csá

Köszi! Csá!  :nevet:  :nevet:  :nevet: Aszongya "köszi csá", milyen frappáns! :lol: Ez egy műsorvezető?

Jó 2 éve, mikor Pesten laktam, néha néztem ezt a TV-t vagy micsodát. (Tényleg jól jellemezte valaki: ugyanaz a szitu, mint az olajsejk külföldön tanuló kisfia. "Apu, itt mindenki busszal jár...") Mertem remélni, hogy azóta változott a színvonal, de elolvasva ezt és a prohardveres topikot, kiszűrve az "együtt-fikázni-yóóó-és-laza-dolog" effektust, a változás - ha egyáltalán van ilyen - legfeljebb egy még gyengébb színvonal verejtékes elérését jelenti.

Fiatalúr, jó lenne ignorálni a megnyilvánulásokból a fika céllal készült postokat, és elolvasni, feldolgozni, megfogadni a kritikákat. Különben a büdös életbe' nem lesz belőled (és a kollégáidból sem) semmi, ha Apu vagy Anyu elengedi a kezed. Ne akarj örökre szakbarbár maradni! Szerénység, szakmai alázat, folyamatos tanulás, valamint az önmagad és a produktumod felé megnyilvánuló igényesség - ezek olyan dolgok, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy színvonalas munkát adj ki a kis kezeid közül. Ezek hiányában az elkövetkező 40-50 évben is csak "nagyvolumanű" megjegyzésekkel és "ocsárolással" fogsz találkozni.

További jó duzzogást!

Majd' elfelejtettem :omg:
Köszi!
Csá

#758 Felhasználó inaktív   skeeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 26. 20:32

Idézet: AzoliFIX - Dátum: 2004. júl. 23., péntek - 15:46

Köszi!
Csá

Kedves AzoliFIX :)

Teljesen felesleges hisztériázni, attól még a leírt dolgok igazak. Kicsit gondolkozz el: ha nézettségből és reklámbevételből kellene megélnetek, vajon hány _napig_ tudnátok fenntartani a műsor sugárzását? Mivel - a műsorok színvonalából és az itt és más fórumokon is elejtett megnyilvánulásaitok alapján - egyáltalán nem számít a nézettség, ez gondolom egyelőre nem merült fel.

Másrészt meg szakmai alapon ne ócsárolj senkit, főleg ha fogalmad nincs, hogy ki mivel foglalkozik a valóságban.

Nem baj az, ha a saját és a haverok szórakoztatására tévést játszotok, de nem is kell felháborodni azon, ha mások is észreveszik ezt....

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 07. 26. 20:39

'tévést játszotok'

Ez jó !!! ;)

És igaz... :(

#760 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 28. 17:55

Ezt muszáj megosztanom veletek, mert most is a hatása alatt vagyok:

Kép

Az egyik fórumban bukkantam rá.
Az ominózus adás erről a helyről letölthető.
Szerk.: bocs boyscout, most látom, már írtad.

Szerkesztette: INT21H 2004. 07. 28. 18:01 -kor

"Hanyatló kultúránknak az egyik legkórosabb eleme a járandósági felfogás (entitlement culture) ami szerint az állampolgárnak jár minden, az is, amiért soha életében nem fizetett."

"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."

#761 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 31. 12:15

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. júl. 25., vasárnap - 13:26

Ez egy műsorvezető?

miért, elméletileg Majka is az...  :D  :(  :reklamacio:

#762 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 31. 12:20

Idézet: INT21H - Dátum: 2004. júl. 28., szerda - 18:55

Az ominózus adás erről a helyről letölthető.

én csak egy Lords of EQ tesztet, és Kristóf egyik "azamdjobbanmelegszikmintazintel" ökörségét tudom letölteni...  :think:

bár ezek is szórakoztatóak... ja egyébként érdemes olvasni a beküldött üzeneteket alul... :D

#763 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 31. 15:52

Engem ez arra emlékeztet, mint amikor a kisgyerek veszít a gazdálkodj okosan-ban s inkább leveri a táblát...
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#764 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 31. 15:59

Idézet: Harlequin - Dátum: 2004. júl. 31., szombat - 16:52

Engem ez arra emlékeztet, mint amikor a kisgyerek veszít a gazdálkodj okosan-ban s inkább leveri a táblát...

:confused: mi emlékeztet erre?

#765 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 31. 21:58

azt sohanem felejtem ell,amikor az egyik warm up ban mondták,hogy az fps-eknél 60 herzre kell állitani a monitort mert akkor nem szaggat a game........

Ettöl függetelenül.az egyik müsorvezetőjük,Kérszigeti Edina iszonyú csinos csajszi!!!!!!!!!

#766 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 13:04

Idézet: kisbetu - Dátum: 2003. aug. 11., hétfő - 20:36

Emberek, sajnos módosítanom kell nézeteimet a csatornával kapcsoltban.
Bár határozottan emlékszem, hogy az egyik liba nézői kérdésre azt a választ adta, hogy ők "közszolgálati", ezzel tényleg nem mondott igazat.
Addig mocorgott a kisördög, hogy rázavartam a guglit a témára és megtalálta. A fix.tv kereskedelmi csatorna.

Mindenkitől elnézést kérek.

Már azt hittem, meghülyültem. De most pakoltam a vinyómon és ezt találtam (kivonat):

Idézet

2003.08.08.
22:50

A fix.tv az első olyan tematikus kereskedelmi televízió, amely az Internet segítségével friss és percrekész információkkal szolgál. Sok zenével, könnyed szórakoztató hangvételével a fix.tv a képernyő és a monitor elé csábítja az internetes generációt.

CÉLCSOPORTUNK

A fix.tv elsősorban a 15-35 éves korosztálynak készít műsorokat. Az ismert televíziós hagyományokkal szakítva merőben új televíziós stílusával a XXI század generációjához szól. Célunk, hogy olyan műsorokat készítsünk, amelyek vonzzák a ma tizen- és huszonéveseket, de folyamatosan fenntartják az érdeklődést és új nézői szokásokat alakítanak ki mindazok számára, akik kedvelik a szokásoktól eltérő, állandóan megújuló, néha meghökkentő tartalmakat. A televízió programjával folyamatos és állandó kapcsolatot tart fenn a nézőkkel, számítunk a nézők aktivitására és az ötleteket felhasználjuk a műsorokban.

Ehhez képest ma már ismét közszolgálatinak nevezik magukat.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#767 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 21. 16:31

elhízott kristóf a legjobb aki küld mail-be csiteket a fö nyomorék 12 éveseknek akik felhivjak :ASD:ASD:ASD fixtv -> lol
evf tarsam 1ik baratja huzamosabb ideig volt...de mivel nem fizettek szar is volt ott hagyta, otthon is bohóckodhatok felfogással, meg is értem....
:cool:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#768 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 16. 20:42

Idézet: cuzi - Dátum: 2002. máj. 21., kedd - 13:54

mivel az AMD mindig is tagadta, hogy a szám PR (pentium rate) megjelölés lenne...legalábbis az XP sorozat esetén) De azért  a PR jelölés jelentésére mégiscsak rá kellene jönni egy szakembernek.

Khmmm, kicsit késve ... :D
PR = Performance Rating és nem Pentium ... mármint ez volt a hivatalos verzió :)
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#769 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 08:17

Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. aug. 21., szombat - 17:31

elhízott kristóf a legjobb aki küld mail-be csiteket a fö nyomorék 12 éveseknek akik felhivjak :ASD:ASD:ASD fixtv -> lol
evf tarsam 1ik baratja huzamosabb ideig volt...de mivel nem fizettek szar is volt ott hagyta, otthon is bohóckodhatok felfogással, meg is értem....
:cool:

:confused:
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#770 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 10:50

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. szept. 16., csütörtök - 21:42

Khmmm, kicsit késve ... :D
...

Időutazó lettél? :)