hahh!
sajnos én nem voltam ennyire előrelátó, bár már a telefonban közöltem a nőcivel, aki felhívott, hogy a kollégáimnak a haja biztos égnek állna, ha vissza kell küldeni a csomagot.
és apám, nem mondta ám, hogy ez nem így működik, nem küldheted vissza, hanem az értékét mindenképpen kifizeted, csak a tartalmat cserélgetheted!! (az ő szempontjából ez nyilvánvalóan természetes, hogy nem közöl ilyen részleteket)
mivel említett egy terméket, amiről úgy gondoltam, hogy egy kolléganőmet érdekelheti, továbbítottam a hívást. ő - miután 2-szer is tisztázta, amit tisztázni akart (amit persze utólag a nőci teljesen máshogy értelmez), kérte a mintacsomagot. ki is választott belőle egy terméket, ami tök jó, és amit szeretnénk is rendelni, igen ám, de olyan k** drága, hogy igencsak megfontolandó a dolog...
most ott tartunk, hogy a tegnapelőtti "üvöltözős" beszélgetés után (amikor is közölte a kolléganőmmel, hoggy ne akarja őt meghazudtolni!!) ma szépen postára adom a csomagot futárral, az ő költségükre,
8 napon belül
mondtam, hogy küldhetik a számlát nyugodtan, ha akarják, én szintén nyugodtan visszaküldöm megreklamálva; mivel fizetni ugyan nem fogunk, csak azt, amit elhasználtunk belőle.
a címet egyelőre nem árulták el, a recepciós csaj "állítólag" nem tudja, milyen postacímre kellene a csomagot visszaküldenem. jajj, szegény

hát, ez szomorú lesz, mert ha kell, visszaküldöm a Lövőház utcába, és biztos mindenki örülni fog ott neki.
Ja!!! és ne ugorjatok be, mostanság nem feltétlenül Nakatomi Digital, HANEM MAGICLEAN KFT!!
persze, a telefonszám, amit a szállítólevélre pingálnak, elárulja őket...
ha folytatás lesz, jelentkezem.
m