HWSW Informatikai Kerekasztal: Géptisztító cuccok telefonon?? Vigyázzatok! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (13 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Géptisztító cuccok telefonon?? Vigyázzatok! Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   MADár 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2002. 08. 18. 00:08

A Cov-os csomag anno hozzám is eljött jól... :) Mentem érte a postára: ki a rák küld csomagot nekem? Mondom a postásnak: mutassa meg ki a feladó - Cov, rajta nagy betűkkel hogy szoftver. Hah. Köszönöm, akkor ezt nem kérném...
A tisztítószeres banda meg valami félelmetes :) Körülbelül fél évente felhív az egyik diszpécserük és alig lehet levakarni úgy ajánlgatja a tisztítószereit. Általában azzal is nyomulnak hogy legyünk viszonteladók esetleg. Heh. Mondjuk nekem még egyik se ajánlott kettesben randit... :((
De tényleg elvadult dolog ennyi pénzért ezeket a dolgokat kínálni. De hát csak megélnek valahogy ezek szerint...

#22 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 08. 18. 07:44

idézet:
Ezt írta MADár:
fél évente felhív az egyik diszpécserük és alig lehet levakarni úgy ajánlgatja a tisztítószereit. Általában azzal is [/quote]

az meg istenes

bennunket hetente rendszeresen folhivtak, pedig mindig elmondtuk, h "koszonjuk, de nincs ra szuksegunk"
a hivasok azonban csak nem maradtak el, es eloszor turelmesen kertuk, vegyenek ki a listajukrol, mert kesobb sem fogunk toluk vasarolni
meg is igertek
de aztan 1 het mulva megint hivtak
megint megigertek a torlest
1-2 het mulva megint hivtak
mar egyaltalan nem turelemesen kertuk a torlest
aztan a sokadik kor utan vegre tenyleg beken hagytak

#23 Felhasználó inaktív   MADár 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2002. 08. 18. 23:52

Huh, remélem arra a VIP listára nem fogunk felkerülni :)

#24 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 19. 13:50

idézet:
Ezt írta MADár:
Huh, remélem arra a VIP listára nem fogunk felkerülni :)[/quote]

Mivel a HWSW-s redisztrációnál maximum csak email címet kell megadni, így elég valószínűtlen, hogy bárki küldözgetni fog neked (vagy másnak itt a fórumon) bármit! :D

Emailben persze jöhetnek, de az meg kit érdekel? :)
Tyraan - Artum Inferniti

#25 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 19. 13:56

nem: azokrol a cegekrol allitottak elo (nyilvan Cegtar vagy hasonlo segitsegevel) listat, ahol feltehetoen sok gep van es rendszeresen telefonalgat(?t:n)ak

#26 Felhasználó inaktív   GyM 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 08. 21. 07:41

No, visszavitték, a futárgyerek úgy írta alá az általam előre megírt elismervényt, hogy egyáltalán bele sem nézett a csomagba. Igaz, pecsét meg nem volt nála, így csak egy aláírás díszeleg a papíron, amit ugye bárki produkálhatna... mindenesetre azóta nem hívtak. Nekem ezután két mondatot már biztosan nem fognak tudni elmondani telefonon, akármilyen ajánlattal jönnének.
M.

#27 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 07. 10:55

Nos, ma engem találtak meg :)

Mondtam nekik, hogy már olvastam róluk a neten, de semmi jót.
Persze nem árultam el, hol is volt róluk az infó. Az a mi titkunk marad.

Lestek mikor mondtam, hogy a Fontana-ban vannak :)

#28 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 07. 11:52

Kb. 4 éve találták meg a cégem először, akkor 60 ezer volt az ára. Megrendeltük, kipróbáltuk, majd lealkudtuk 15 ezerre. Boldogan odaadták! Mekkora haszonkulccsal dolgoz(ná)nak ezek? Legújabb megkeresésük tavaly novemberben volt, a 100 ezres. Lerázva. :D
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#29 Felhasználó inaktív   Chabee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 01. 07. 12:31

Sziasztok!

Ami ezt a témát illeti, a volt cégem kb. 4 éve találták meg, ránk is erőltettek egy ilyen adagot, hogy csak próbáljuk ki, és ha nem tetszik, vissza kell csak küldenünk.
Amikor vissza akartuk küldeni, mert lejárt a 30 nap, akkor ki akarták fizettetni velünk az egész csomagot, holott max két kendőt használtunk el. Azután elég volt a sarkunkra állni, és végül visszavették, nem mertek kekeckedni...

#30 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 07. 13:29

Engem tegnap kerestek meg: lerázva. :D
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#31 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 14. 09:28

ilyen CoV-os cucc nekem is jött hehe:-)
küldtem is vissza azon nyomban
viszont nem voltam előfizető én sem, hanem egyszer redeltem még annó a frazettaküldő szolgálattól alien3-at, emlékszem:-)
szerintem onnan volt meg nekik minden
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#32 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 14. 12:40

idézet:
Ezt írta Thrawn:
Kb. 4 éve találták meg a cégem először, akkor 60 ezer volt az ára. Megrendeltük, kipróbáltuk, majd lealkudtuk 15 ezerre. Boldogan odaadták! Mekkora haszonkulccsal dolgoz(ná)nak ezek? Legújabb megkeresésük tavaly novemberben volt, a 100 ezres. Lerázva. :D[/quote]

Hozzánk a boltba egy bejött egy khmm...roma srác, az késkészletet (eredeti Solingeni! :D) próbált eladni kollégámnak...35e forintról 4 ezerre ment le, csak vegye meg...ismerős a stílus... :D
(Nem vette meg, persze, egyszer már látott ilyen kést...elhajlik a friss kenyérben :D)

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2003. 01. 14. 16:50

Nálunk a főnököm székely.
Perfekt román.
Olyan igazi román káromkodással küldi el őket az anyjuk k.rva f@szába, hogy ihaj!!! :D

#34 Felhasználó inaktív   AndrewBoy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 14. 23:33

Siraly, a karomkodas lehet jo, de nekem ami bejott eddig barki ilyen hivott, biztositotol, hirdetes, stb baromsag, mikor bemutatkozik es gyorsan kozli mit akar, csak annyit kell mondani, hogy kak? ja nyepa nyimaju, pazsaluszt gavaritye pa ruszki;DDD

rogton lerakjak.. egyszer egy no elkezdte tolni oroszul a hulyeseget, megkoszontem es mondtam hogy nem, oroszul, de o mondta tovabb, na akkor jott a jobtvojematty es az igyina hujj c. kifejezesek kombinalt felhasznalasa;DD

#35 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 15. 00:43

idézet:
Ezt írta piftuka:
Azt értem, hogy veled megcsinálták, de honnan tudod, hogy másokkal is ???

[/quote]

Anyám átvette, aztán amikor hazamentem, kaptam a fejemre, hogy miért költöm az ő pénzét... legalább szóltam volna... Én meg csak néztem bambán, aztán inkább szemrevételeztem a hűtőszekrény tartalmát (csak hétvégre ugrottam haza).
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#36 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 15. 00:48

idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:

Hozzánk a boltba egy bejött egy khmm...roma srác, az késkészletet (eredeti Solingeni! :D) próbált eladni kollégámnak...35e forintról 4 ezerre ment le, csak vegye meg...ismerős a stílus... :D
(Nem vette meg, persze, egyszer már látott ilyen kést...elhajlik a friss kenyérben :D)
[/quote]

Tavaly egy nagy parkolóban éppen be akartunk szállni a kocsiba, amikor egy uailyen arc bennünket is megtalált. Nálam volt a halefom (mint mindig), előpiszkáltam, és befigyelt a Krokodil Dundee effektus:

- Az kés? EZ a kés! :cool:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#37 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 15. 11:07

idézet:
Ezt írta *Iguana*:

Tavaly egy nagy parkolóban éppen be akartunk szállni a kocsiba, amikor egy uailyen arc bennünket is megtalált. Nálam volt a halefom (mint mindig), előpiszkáltam, és befigyelt a Krokodil Dundee effektus:

- Az kés? EZ a kés! :cool:
[/quote]

Haha, ez jó...én nem hordom a maroktőrömet, a 8 centis Linder egykezes meg nem olyan látványos így... :D

#38 Felhasználó inaktív   szabiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 17. 14:33

hja, a cov, imádott újságom, covboy-jal az élen (nem tudtok róla valamit?) előfizettem, rendesen...

de később, minden fílinget elrontott,
amikor anyám nekem is átvette a kéretlen szarjukat...

node ez sem volt elég, látták jól tejelek, elküldték mégegyszer ugyanazt azt már sikerült nem átvennem :)
/thanx to postásismerős :)/

DE!
Ne a CoV-ot szidjuk, hanem a tróger céget, aki felvásárolta őket!

ja, most jut eszembe, volt belőle tévés/újságos botrány is...

[ 2003. január 17.: szabiii szerkesztette a hozzászólást ]
'/###############:"  ~  ' ":################'
/,  .   .   .   .    .  .   .;  ~    ~   ~  ;   '"##########.:
Í@@@@@@@@@@; .   ~  ~   ~ ,    .    .   .    .   .  .:
I@@@@@@@@@@@@.   ~   ,@@@@@@@@@@@@@.
A kormány súlyosan károsítja az Ön és környezetében élők egészségét!

#39 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 17. 23:54

idézet:
Ezt írta szabiii:
...

ja, most jut eszembe, volt belőle tévés/újságos botrány is...

[/quote]

Erről mesélhetnél. Lemaradtam róla.

#40 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 18. 22:52

Én is lemaradtam de érdekesen hangzik. megosztod velünk?
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó