kösz mindenkinek
archiból Broczkó volt bent, Sima csak kint mászkált, de nem jött be. én a VLIW-et húztam, ezt kb 5-8 percben elmondtam neki, kérdezett még két dolgot a szinkron adatátvitelről, aztán ennyi, mondta hogy köszöni szépen, jó volt. utána ki is tessékeltek a teremből, kvázi jó 1-1,5 órát vártam kint, mire mindenki végzett. köbö este 6-ra végeztünk, akkor egy eredményhirdetés, és gratuláltak a végzetteknek. 13-an voltunk hivatalosan a papíron, 12 ember jött el vizsgázni, 11-en mentek át, ebből 10 IRM szakirányos (egy srác ARCH (?) szakirányos volt).
Nekem picit túl hosszúnak tűnt az egész, 1-kor kezdtük a prezentációkkal, minden emberre elvileg 6 perc jutott, de volt aki negyed órán keresztül prezentált. Többször is szóltak, hogy fogjuk rövidebbre, mert megcsúsztunk nagyon. Persze én prezentáltam utoljára, mert nekem titkosítva volt a szakdogám. Prezentáció után 5-10 perc szünet, aztán névsorban bementünk húzni, én mentem be elsőnek, két tétel, leadminisztrálták a tételeket, aztán már lehetett is kidolgozni. Viszont nem ment pörgősen a dolog, nagyon sokat ültek a tételeken a többiek, én kb 15-20 perc alatt kidolgoztam mindkettőt, végül én kezdtem a felelést, mert senki nem vállalta be elsőnek

uccsó ember 6 körül jött ki kb.
-C0pp3rM!n3-