HWSW Informatikai Kerekasztal: csoves erositok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

csoves erositok Értékeld a témát: -----

#461 Felhasználó inaktív   - Mixa - 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 08. 21:05

Gerjedést az okozta, hogy az RCA kábel külső vezetését nem kötöttem a közös pontra. A zúgást meg poti okozza, pedig új. :( Ki kell cserélen fokozatkapcsolóra, ami jó kis kör lesz. Viszont a brummot még nem tudtam kiiktatni. Azt hiszem az 50+50uF-os kondi veszi föl, mert a trafóval egy tartóvason van. Mást nem tudok elképzelni. Szép lesz majd kiszedni a kondit alá szigetelést és külön a közös pontra kötni.  :(  Nemsokára rakok ki képeket a honlapomra. Egyenlőre pár számnál hallok változást, pl elektromos kutyulás, fúvós hangszer.

Ja igen hangszórók, az is látható a honlapon. ;)
-= 56,6K - Finally, It Works! =-

Megj.: A nagykereskedelmi árak nem tartalmazzák a 25%-os áfát és csak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk és nem felelünk az esetleges nyomdai hibákért. Azaz amit mondtam az sem igaz...

#462 Felhasználó inaktív   mayky 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 09. 07:57

Az a 50+50-es kondi ugye elég régi ? Szerintem már nincs is meg 50+50uF-os az okozhat búgást, én még a tápfesz szűrésbe raknék egy fojtót is, utána még egy 220 uF-os kondit, persze hidegítő kondikat is 470nF-1 uF MKP kondit.

#463 Felhasználó inaktív   angel87 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 04:04

helló

én csöves szinten abszolut kezdő vagyok és szeretnék segítséget kérni ahhoz hogy honnan induljak el vagy esetleg egy egyszerü kapcsirajz is jól jönne.
nemrég kezdtem gitározni és ahhoz szeretnék egy kb10-15W-os csöves kombót késziteni.
ha tudtok segíteni azt örömmel venném.

előre is köszi.

üdv angel87

#464 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 07:12

Idézet: angel87 - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 5:04

helló

én csöves szinten abszolut kezdő vagyok és szeretnék segítséget kérni ahhoz hogy honnan induljak el vagy esetleg egy egyszerü kapcsirajz is jól jönne.
nemrég kezdtem gitározni és ahhoz szeretnék egy kb10-15W-os csöves kombót késziteni.

előre is köszi.

üdv angel87

A legegyszerűbb és bolondbiztos a Williamson kapcsolás. Az internet tele van vele. Vagy az Ágoston könyv. Amiben ez az egyetlen használható rajz és leírás.

Üdv: DDL
Manticore Mantra/SME 3009 SII + ORTOFON MC20MKII + ORTOFON T20 Lp játszó, Sansui CD-X701 cd játszó, maszek csöves előfok, KT88 ULPP végfok, Townshend Sir David hangdoboz. CableTalk Reference1, Straight Wire Rhapsody-S, KIMBER 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. SoundOrg készülékállvány.

#465 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 16:53

Hátha vki még akar pp-t is építeni :(

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Üdv: DDL

Szerkesztette: DDL 2007. 09. 08. 16:54 -kor

Manticore Mantra/SME 3009 SII + ORTOFON MC20MKII + ORTOFON T20 Lp játszó, Sansui CD-X701 cd játszó, maszek csöves előfok, KT88 ULPP végfok, Townshend Sir David hangdoboz. CableTalk Reference1, Straight Wire Rhapsody-S, KIMBER 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. SoundOrg készülékállvány.

#466 Felhasználó inaktív   mayky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 14. 16:06

Idézet: angel87 - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 3:04

helló

előre is köszi.

üdv angel87

Szerintem nézz be ide:

http://audiodiy.hangszoro.net/viewforum.ph...96f0f3b21d9255e

Itt vannak a nagy diy-esek  :)

#467 Felhasználó inaktív   camdrv 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 25. 21:17

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem.. Az Ebay-en sikerult hozzájutnom egy lerobbant Yaqin MC-5881A hoz.   

http://yaqin.slickpe...ifiers/mc-5881a

A kütyü állandóan ki off-olt kiverve az összs biztit ami az utjába került. a fenti link segitségével sikerült működő állapotba hoznom, de az fűtési fesz értéke igy is eltér a névlegestöl.

A kis Kinaiak a szekunder 7.7V (terheles nélkül) (6,9V terhelve) ráküldték a csövekre. Nincs gyakorlatom ugyhogy nem tudom ez e a normális eljárás, de nekem kissé bántja a szépérzékem. :) az angol AUDIO DIY forumon 2 X 0.33ohm 10w tettek a csövek ele paralel. en csak egy 47 es 22 ohm 10w keramiahuzalt talaltam de ez is megkozelitole u.a. az ertéket hozza. Így viszont a terhelt fesz 5,8V ami viszont gondolom ugyan olyan rossz ertek.( bár ezek után a szikraesö a csövön belül megszünt) :) Esetleg ha lenne valakinek ötlete hogyan allíthatnam be a névleges 6.3V-ot? esetleg nem lehet egyenarammal füteni?

camdrv

#468 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 22:03

:D

#469 Felhasználó inaktív   sat_2joco 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 10. 16. 19:17

Szia DDL!

Lehez,hogy Te tudsz segíteni.

Nem tudnád elkülden Plachtovics György e.mail címét.

Előre is köszönöm,

Jocó

#470 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 29. 22:41

üdv urak! ezt találtam, hátha édekel valakit...
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó