HWSW Informatikai Kerekasztal: Hangsugárzók elhelyezése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hangsugárzók elhelyezése Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 03. 18. 14:22

ugyan nem vagyok kompetens a temaban, de nalam is hasonlo problemak adodtak. akarhogy tologattam... nem tetszett. igy kicsit beforgattam, es sokkal jobb lett a helyzet. persze erre sincs keplet... de ha meroleges volt a falra egyszeruen szetesett a kep (valszeg a hangfalak nagy tavolsaga miatt), beforgatva a szemkozti fal megtette a hatasat, kiegeszitette a "hianyerzetemet". mongy az is feltunt, hogy egyaltaln nem mindegy a beforgatas szoge. el lehet vele jatszogatni amig az interferenciak az egyeni izlesnek megfeleloen alakulnak.

[ 2003. március 18.: arn szerkesztette a hozzászólást ]

#22 Felhasználó inaktív   subvoice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 19. 11:52

idézet:
Ezt írta arn:
ugyan nem vagyok kompetens a temaban, de nalam is hasonlo problemak adodtak. akarhogy tologattam... nem tetszett. igy kicsit beforgattam, es sokkal jobb lett a helyzet. persze erre sincs keplet... de ha meroleges volt a falra egyszeruen szetesett a kep (valszeg a hangfalak nagy tavolsaga miatt), beforgatva a szemkozti fal megtette a hatasat, kiegeszitette a "hianyerzetemet". mongy az is feltunt, hogy egyaltaln nem mindegy a beforgatas szoge. el lehet vele jatszogatni amig az interferenciak az egyeni izlesnek megfeleloen alakulnak.

[ 2003. március 18.: arn szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Tegnap este apránként forgattam a dobozokat, és egyszercsak hopp! - az ismerős hangzást hallottam ismét. Előjött a zene tere, úgy szól ismét mint régen. Előtte is forgattam a dobozokat, csak nem ennyire apránként és finoman. Köszi a tippet, ez bejött. ;)

#23 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 19. 12:02

idézet:
Ezt írta subvoice:

Tegnap este apránként forgattam a dobozokat, és egyszercsak hopp! - az ismerős hangzást hallottam ismét. Előjött a zene tere, úgy szól ismét mint régen. Előtte is forgattam a dobozokat, csak nem ennyire apránként és finoman. Köszi a tippet, ez bejött. ;)
[/quote]

nincsmit... ;)

ezert nem lehet igazabol egy hangfalat sem mashol meghallgatni. legalabb akkora szerepe van az elhelyezesnek es a kornyezetnek az osszkepben mint a megfelelo komponensek osszevalogatasanak.

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó