ugyan nem vagyok kompetens a temaban, de nalam is hasonlo problemak adodtak. akarhogy tologattam... nem tetszett. igy kicsit beforgattam, es sokkal jobb lett a helyzet. persze erre sincs keplet... de ha meroleges volt a falra egyszeruen szetesett a kep (valszeg a hangfalak nagy tavolsaga miatt), beforgatva a szemkozti fal megtette a hatasat, kiegeszitette a "hianyerzetemet". mongy az is feltunt, hogy egyaltaln nem mindegy a beforgatas szoge. el lehet vele jatszogatni amig az interferenciak az egyeni izlesnek megfeleloen alakulnak.
[ 2003. március 18.: arn szerkesztette a hozzászólást ]
Hangsugárzók elhelyezése
Elküldve: 2003. 03. 19. 11:52
idézet:
Ezt írta arn:
ugyan nem vagyok kompetens a temaban, de nalam is hasonlo problemak adodtak. akarhogy tologattam... nem tetszett. igy kicsit beforgattam, es sokkal jobb lett a helyzet. persze erre sincs keplet... de ha meroleges volt a falra egyszeruen szetesett a kep (valszeg a hangfalak nagy tavolsaga miatt), beforgatva a szemkozti fal megtette a hatasat, kiegeszitette a "hianyerzetemet". mongy az is feltunt, hogy egyaltaln nem mindegy a beforgatas szoge. el lehet vele jatszogatni amig az interferenciak az egyeni izlesnek megfeleloen alakulnak.
[ 2003. március 18.: arn szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Tegnap este apránként forgattam a dobozokat, és egyszercsak hopp! - az ismerős hangzást hallottam ismét. Előjött a zene tere, úgy szól ismét mint régen. Előtte is forgattam a dobozokat, csak nem ennyire apránként és finoman. Köszi a tippet, ez bejött.![]()
Elküldve: 2003. 03. 19. 12:02
idézet:
Ezt írta subvoice:
Tegnap este apránként forgattam a dobozokat, és egyszercsak hopp! - az ismerős hangzást hallottam ismét. Előjött a zene tere, úgy szól ismét mint régen. Előtte is forgattam a dobozokat, csak nem ennyire apránként és finoman. Köszi a tippet, ez bejött.[/quote]
nincsmit...
ezert nem lehet igazabol egy hangfalat sem mashol meghallgatni. legalabb akkora szerepe van az elhelyezesnek es a kornyezetnek az osszkepben mint a megfelelo komponensek osszevalogatasanak.