HWSW Informatikai Kerekasztal: Jamo E350ppl érdemes megvenni??? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Jamo E350ppl érdemes megvenni??? Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Berti 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 12. 30. 01:29

Ez a szett most akció az Annex-nél és a Auchan-ba!
Álló fontok: E350, 2utas, bass-reflex, 2*16cm mély, 25mm dóm magas, 55-20k-ig, ~90dB
center: E3CEN, 2 utas, zárt 2*10cm mélyközép, 1*dóm magas, 75-20k-ig, ~90dB
surround: E3sur, 2 utas, zárt 1*10cm mélyközép, 1*dóm magas, 75-20k-ig, ~90dB
világos bükk színben, tényleg nagyon szép kidolgozottság!

Tehát mi a véleményetek a szettről? Ismeri valaki? Talán van vele személyes tapasztalat?...
Köszi!

#2 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 30. 03:54

[url="http://"http://www.jamospeakers.com/consumer/products/products.php3?id=E+350&tab=2"] Kép [/url]

Konkretan nem ismerem, de lattam videken, nem nezett ki rosszul.
70e volt a szett ara. sub nelkul, bar azt te sem irtal.
Gondolom te is ekorul lathattad.

Szerintem menj be az Annexbe, aztan eloben ki is probalhatod naluk, legalabbis amikor hangfalakat vettem, mutogattak mindenfele Jamokat mukodes kozben.

#3 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 30. 03:57

Ja, erdekes modon a WestEnd beli Hertaban olcsobb szokott lenni a Jamo, mint az Annexnel...

Legalabbis eddig mindketszer ott vettem a hangfalaimat, raadasul 50k felett ingyen hazhoz is vittek 2 eve Bp-n :D

#4 Felhasználó inaktív   Pirinyó 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 30. 07:27

idézet:
Ezt írta Berti:
Ez a szett most akció az Annex-nél és a Auchan-ba!
Álló fontok: E350, 2utas, bass-reflex, 2*16cm mély, 25mm dóm magas, 55-20k-ig, ~90dB
center: E3CEN, 2 utas, zárt 2*10cm mélyközép, 1*dóm magas, 75-20k-ig, ~90dB
surround: E3sur, 2 utas, zárt 1*10cm mélyközép, 1*dóm magas, 75-20k-ig, ~90dB
világos bükk színben, tényleg nagyon szép kidolgozottság!

Tehát mi a véleményetek a szettről? Ismeri valaki? Talán van vele személyes tapasztalat?...
Köszi!
[/quote]
Nem érdemes megvenni mert bár csicsásan néz ki rosszul szól
Inkább a Magnat motion szett 60 ezerért + a szub 40 ért!
westprodukt nál ahol nagyker raktárról kiszolgálnak Kerepesi út 27/a

#5 Felhasználó inaktív   Berti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 31. 12:31

Na..
Mégiscsak beruháztam rá, mert a magnat szett nem szól annyval szebben, mint amennyivel rondább!
Házimoziban elég jól szól a szett!
Zenére, nem a leg alklmasabb,de ennyiért egy induló szettnek nem gáz. Tényleg nagyon szép a kidolgozottsága az igaz!
Már csak egy sub kell hozzá!
Ti mit ajánlotok??

#6 Felhasználó inaktív   Berti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 07. 00:55

Most, hogy már bejáratódott a rendszer, jól egybe van!
Kicsit változtatnék előző véleményemen: modern zenéhez és filmhez nagyon jó a rendszer ,de klaszikus zenéhez inkább nem ajánlanám annyira!
A HECO hangfalakról mi a véleményetek, mert azt néztem ki hozzá mélynyomónak??

#7 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2003. 01. 07. 10:15

idézet:
Ezt írta Berti:
......Kicsit változtatnék előző véleményemen: modern zenéhez és filmhez nagyon jó a rendszer ,de klaszikus zenéhez inkább nem ajánlanám annyira!
A HECO hangfalakról mi a véleményetek, mert azt néztem ki hozzá mélynyomónak??
[/quote]

Összeillenek. (Zenére egyiket sem ajánlanám)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#8 Felhasználó inaktív   Berti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 08. 00:35

LameXpert !

Összeillenek.
Oké!
(Zenére egyiket sem ajánlanám)
a jamo-t miért? hallotad már egyáltalán , hogy szól??

a heco-t miért?? A Westproduktnál(Magnat,Heco,Acustic research,Dali forgalmazó) pont hogy a Heco-t ajánlották zenére és a Magnatot nem! A hapsi vill.mérnök és tényleg eléggé értett a dologhoz!!

#9 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 08. 11:04

idézet:
pont hogy a Heco-t ajánlották zenére és a Magnatot nem![/quote]

Szerintem lameXpert a Magnatot SEM ajánlaná zenére... Egyébként egyetértek vele.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#10 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 08. 11:19

idézet:
Ezt írta Berti:
......a jamo-t miért? hallotad már egyáltalán , hogy szól??

a heco-t miért?? A Westproduktnál(Magnat,Heco,Acustic research,Dali forgalmazó) pont hogy a Heco-t ajánlották zenére és a Magnatot nem! A hapsi vill.mérnök és tényleg eléggé értett a dologhoz!!
[/quote]

idézet:
Meghallgatni - az se rossz

Miután a műszaki adatokból nem feltétlenül dönthető el, hogy két készülék közül melyik a jobb, marad a Kolombusz tojása: meg kell hallgatni őket - csakhogy korrekt körülmények között. Az ilyen próbákat iszonyúan nehéz megszervezni (és meglehetősen fárasztó végigülni!), ezért a szubjektív összehasonlításnak sok az ellenzője. Részben joggal, arra hivatkoznak, hogy mindenkinek más az ízlése; hogy minden szoba akusztikája más hangszórónak kedvez; hogy másképp hallanak a komoly- és megint másképp a könnyűzene kedvelői; hogy eltérően ítél a hangmérnök és a kívülálló, a zenész és a nem-zenész. Egy hangmérnöktől egyszer megkérdeztük, illetékesnek tartja-e mondjuk egy karmester ítéletét arra nézve, hogy két hangszóró közül melyik szól természetesebben. "Nem - mondta diadalmasan -, mert a
karmester általában más pozícióból hallja a zenét, mint a közönség."
[/quote]
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#11 Felhasználó inaktív   Berti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 09. 00:14

idézet:
Ezt írta EV6:

Szerintem lameXpert a Magnatot SEM ajánlaná zenére... Egyébként egyetértek vele.
[/quote]

És miért???
Te hallotad már őket, vagy csak beszélsz a vakvilágba, mert ezt hallottam róla a haveromtól , meg azt a.......
Vagy talán Te is csak az "angol" hifi-ben hiszel???

[ 2003. január 09.: Berti szerkesztette a hozzászólást ]

#12 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 09. 10:36

Berti
Konkrétan ezeket a típusokat nem hallottam de jó sok Jamot és néhány Magnatot igen, mindnek erősen színezett, kommersz "csinnbummcirkusz" hangja volt, így joggal feltételezhetem, hogy az említett példányok is hasonlók.

Egyébként angol dobozaim vannak, de ettől még nem hiszek feltétel nélkül az angol hifiben. Eddigi tapasztalataim szerint NEKEM az angol (és a francia) hifi hangja tetszik. Rábeszélnni senkit nem szeretnék, csak finoman... :)
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#13 Felhasználó inaktív   Suicide 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 10. 13:17

Szerintem ilyet érdemes venni:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

[ 2003. január 10.: Suicide szerkesztette a hozzászólást ]

#14 Felhasználó inaktív   S W 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 10. 14:15

Suicide!

Elfejeltetted a JM LAB árait is belinkelni, vagy csak nem akartál a fórumosoknak hétvégén szívgörcsot okozni?
SW

#15 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 10. 16:58

Nekem ezek annyira nem tetszettek, mintha a régebbi (Olymp körüli) JMLaboknak szebb hangjuk lett volna. Persze azért nem rossz...

#16 Felhasználó inaktív   Suicide 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 10. 22:58

idézet:
Ezt írta SW:
Suicide!

Elfejeltetted a JM LAB árait is belinkelni, vagy csak nem akartál a fórumosoknak hétvégén szívgörcsot okozni?
[/quote]

Valahogy úgy :D

#17 Felhasználó inaktív   Berti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 11. 00:44

Hát ezek a JMlab-ek éléggé futurisztikusan néznek ki!
Bár ha már ennyi pénzem lenne , mint amennyibe ezek kerülnek akkor inkább KEF-et vennék! Tudom,tudom ev6 kolegának ez már teteszeni fog , mert a kef ugye az angol!!
Én elismerem, hogy az angolok tudnak hangfalat építeni, de szerintem ez a nagy elfogultság irántuk túl van lihegve, mert annyival nem szólnak jobban, mint egy velük kb. egy kategóriában lévő egyébb európai gyártmányu hangfal!! (lásd. jaguár vs. bmw,audi,merci ???)

#18 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 11. 10:57

idézet:
Ezt írta Berti:
...... mert annyival nem szólnak jobban, mint egy velük kb. egy kategóriában lévő egyébb európai gyártmányu hangfal!! (lásd. jaguár vs. bmw,audi,merci ???)[/quote]

Hát igen, ahogy az a BMW szól :p
¤

#19 Felhasználó inaktív   Berti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 13. 00:41

Tán nem tetszett a hasonlatom??? Ha az angolok annyira tudnak akkor, miért nem indulnak a Párizs-Dakar rally-n a Range-Roverek és Land-Roverek?? (a rover egy ideig a bmw tulajdonában volt, persze míg csak ellopta a technológiát a bmw x5 megépítéséhez)

Na jó ez egy kicsit off volt...

Szerintem nem kéne a német hangfalakat annyira lehúzni!! Nézd meg a Magnat oldalán a hangfalaik házimoziban eléggé sok elismerést nyertek!!

#20 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 13. 05:44

idézet:
Ezt írta Berti:
...........Szerintem nem kéne a német hangfalakat annyira lehúzni!! Nézd meg a Magnat oldalán a hangfalaik házimoziban eléggé sok elismerést nyertek!![/quote]

Fizetett hirdetésben bárkinél jobb vagyok :)
¤

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó