HWSW Informatikai Kerekasztal: Mi a véleményetek a MAGNAT szobai hangfalakról? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mi a véleményetek a MAGNAT szobai hangfalakról? Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 01. 17. 22:03

idézet:
Ezt írta Ketama:
Hali!
Nekem is Magnat Motion szettem van. Meg vagyok vele elégedve. A mély nem túl erős, de ezeket a házimozi cuccokat eleve úgy tervezik hogy van hozzá (veszel) mélynyomó. Viszont nagyon tisztán szól, gyönyörűek a magasai. A régi nem bassreflex hangfalakhoz meg kár hasonlítgatni a mélyeket mert ég és föld. A Videoton mélyei mellett szvsz elég sok új hangfal elbújhat...
[/quote]

Szeva!
Én nekem is pont ez a véleményem. Még novemberben vettünk a MM-ben egy házimozi rendszert 100 rugóért. (Kenwood KRF-V 4060D, Magnat Motion hangfalszett subwoofer nélkül) Nem szól annyira rosszul a dolog, főleg komoly zenénél, meg DVD-nél. (Powered by: Beethoven IX. s.) De érezni a subwoofer hiányát. Na jó azért 100 rugóért nem várok csodát! Szóval remélem, ha beszerzek egy subwoofert, az majd orvosolja a problémát. Alapjába véve egy jó közepes-re ítélném a Magnatot. A mélyet egy kicsit vérszegénynek tartom. Na de ez is relatív! Az Orion HS 280-asomnál nincs jobb hangfal! ;) (a Magyar Panel Tulajdonosok Ajánlásával) Szóval ha kell, akkor kérés nélkül át tudom hívni a 2-vel allattunk lakó szomszédot! :) Pedig abba ohne aktív szub.

Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

#22 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2003. 01. 17. 22:13

idézet:
Ezt írta klown:
............. Nem szól annyira rosszul a dolog, főleg komoly zenénél, meg DVD-nél. (Powered by: Beethoven IX. s.) De érezni a subwoofer hiányát. Na jó azért 100 rugóért nem várok csodát! Szóval remélem, ha beszerzek egy subwoofert, az majd orvosolja a problémát.........[/quote]

Nem fogja szvsz (vagy tökmindegy, mert nem zenét - hangszert akarsz hallani - hanem "mélyeket")
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#23 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 18. 09:28

Én B&W párti vagyok, mivel nekem is az van. A centerem egy LCR6-os, de kisebb szobába frontnak is megfelelne. Amikor néha háttérzenét hallgatok és nincs kedvem bekötni a frontokat, akkor csak a centeren megy a zene és még így is k**va jól szól. :D

#24 Felhasználó inaktív   kovi3 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 24. 20:08

hello

én kb. 3 éve vettem magnat montion hangfalakat( 1 pár montion 880, 1 pár montion 110 és egy montion center 210-st) egy Sony STR DE-495-s házimozi erősítővel. Nagyon meg vagyok velük elégedve, igaz használtan vettem, de amikor megérkezett futárral a csomag és kicsomagoltam, el sem akartam hinni hogy ilyen jó állapotban voltak. és ami még nekem pozitívan hatott hogy ezt az egészet megúsztam 60 ezerből. Majd tavaly vettem hozzá még egy subot ( Magnat Monitor Sub 300 A), ezt is olcsón megúsztam, 20 ezerből, és szintén kiváló állapotban volt. Azóta már egy pár bulit megért,és mindig jól szerepelt, filmezéshez, zene hallgatáshoz is ajánlani tudom.

#25 Felhasználó inaktív   Lipy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 30. 07:48

Öcsém több mint 7-éves topic!
Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.

#26 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 21. 18:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Lipy - Dátum: 2010. 05. 30. 08:48

Öcsém több mint 7-éves topic!

Mire vágsz föl? Te se vagy már mai gyerek :]
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#27 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 06. 21. 18:53

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2010. 06. 21. 19:53

Mire vágsz föl? Te se vagy már mai gyerek :]

Ilyen apró darabokra.
Make love not Wor.

#28 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa