Idézet: mathias - Dátum: 2005. febr. 18., péntek - 22:50
Hát ha szereted a lágyságot, akkor nem biztos, hogy a yahama a nyerő. Zenére se nagyon szokták ajánlanni. Ha 50%-ban zenét hallgatnék, akkor nem ilyet vennék az biztos. H/K szvsz mindenben jobb.
Azt se nagyon hinném, hogy ez a legjobb házimozira, bár tényleg sok mindent támogat, igaz a negyedét sem fogod használni. Nekem pl. teljesen elég egy DTS, meg egy DD dekóder. Ez a sok prologic, meg mindenféle "egy csatornábol kikeverünk hármat- négyet" opció semmire se jó szerintem. Használtan ennyiért, talán jobbak vannak. Ha mégis új kell, akkor esetleg HALLGASSD meg mindenképp még ezeket:
Marantz sr4400(95e), Denon1705,1905(75,92),meg a H/K-t, meg van még egy pár ilyen
Pont ilyen jellegű választ vártam, köszi!
Jobban belegondolva, hiába 50-50% lenne a mozi/zene, attól még fontosabb lenne, hogy zene alatt szépen szóljon.
Ha egy kicsit kitoljuk a keretet, mondjuk olyan 140-re, akkor mit érdemes nézegetni? Ha tuti a dolog, akkor tőlem használt is lehet, feltéve, ha tényleg valami komoly darab.
Az ilyen-olyan effektek tényleg nem fontosak nekem, ezt jól gondoltad, lévén a mostani erősítőmben nincs is dekóder, csak egy prologic, a DTS, DD dekóder a Panasonic RA82 játékosban van, és ez nekem elég filmekre nagyjából.
Tehát akkor 140-ig bezárólag zeneiséget figyelembe van még pár ötleted, főleg, ha esetleg használt is szóba jöhet? Az eddig ajánlottaknak utána nézek.
A leendő hangfalam lehet, hogy ez lesz, vagy valami hasonló, mert elég olcsón kijönnék vele (kb 120e /pár)
Szerkesztette: PeC 2005. 02. 19. 16:26 -kor