HWSW Informatikai Kerekasztal: Házimozihoz keresek erősítőt és hangfalat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (104 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Házimozihoz keresek erősítőt és hangfalat Értékeld a témát: -----

#501 Felhasználó inaktív   ssidd 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 24. 11:33

idézet:
Ezt írta Apró:

Kivel bújnál szívesebben ágyba, 5+1 ronda nővel, vagy kettő bombázóval? :D

[/quote]

Attol fugg. Ha a ket bombazot 20 eve napi rendszeresseggel "hasznalom", es mar reg meguntam, akkor nem olyan egyszeru a kerdes ;)

Koszonom a javaslatokat, keresgelek neten infokat hozza!

#502 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 11:49

idézet:
Ezt írta Apró:
Nekem Yamaha AV erősítőm és Yamaha DVD lejátszóm van, 2,5 éves korában szart be mind a kettő.[/quote]

Én akkor igen örülhetek! 91-ben vettem egy Technics kétkazettás decket és 1 honapja készitettem 5 kazettát cd-röl hogy a kocsiban legyen mit hallgatni... Hát eléggé meglepödtem, hogy a kazetta érzékelö mikrokapcsolók feladták a szolgálatot :( hogy mit kellett bénázni hogy megcsináljam a felvételt. húúú
Ki tudja, hogy hol lehet Technics deck-ekbe való (kazettaérzékelő) mikrokapcsolot venni? Kéne ugy 8 darab :D
Már 13 éves és más baja nincs ezen kivül. És még hogy szidják némelyek a T.- márkát :D Simán konkrétan kibirt 13 évet ;)
Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#503 Felhasználó inaktív   Tank 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 12:41

idézet:
Ezt írta topeti:

Már 13 éves és más baja nincs ezen kivül. És még hogy szidják némelyek a T.- márkát :D Simán konkrétan kibirt 13 évet ;)
[/quote]

Az én Technics erősítőm több mint 17 éves!! Apám hozta 86-87 körül Moszkvából! Azóta is ezt hallgatom! :D
De lenne kérdésem is: nem a 800.000 ezres topikban teszem fel a kérdést, mert idevág jobban: láttam a Media Marktban egy HTR 5630 típusú Yamaha AV erősítőt és egy S540-es Yamaha DVD játszót. 139.000 ilyen gagyinak tűnő 5.1-es hangfalszettel. Ugyanez a cucc 5.1-es hangfalak nélkül a hifibarlangban 99.000 akcióban. Ez a HTR 5630 nem más, mint RXV-340. Rettentőan beizgultam egy cuccra, de sok pénzem nincs rá, sőt, alig. De ha mégis megér ennyi pénzt, lehet, beneveznék egy ilyen szettre a hifibarlangban. Aztán majd egy év múlva vennék hagnfalat, stb. Vagy inkább kibírjam a Technics-em 18 éves koráig és vegyek egy picivel jobb cuccot? De akkor sem lesz több pénzem...
topeti: említetted, hogy ezek a Yamahák nemigazán vannak a toppon.. Szerinted (szerintetek) sokkal jobban szólhat, mint a régi Technics-em?
strc prst skrc krk

#504 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 13:30

idézet:
Ezt írta Tank:
topeti: említetted, hogy ezek a Yamahák nemigazán vannak a toppon.. Szerinted (szerintetek) sokkal jobban szólhat, mint a régi Technics-em?[/quote]

Csak azt tudom mondani amit én éltem át. Bementem egy Yamaha boltba és meghallgattam a Yamaha RXV-440RDS erősítőt.
Rákötött két 100 ezer feletti hangfalat, és bekapcsolta. Az erősítő bemenetére még semmi sem volt kötve, a hngfalak máris susogtak halkan. Bekötötte a DVD lejátszót, bekapcsolta és hallgattam. Valami 500 Ft-os cd-t tett be tehát itt minöségröl nem beszélhetek, de! amint a hangerőt el kezdtem állítgatni mindegy hogy fel vagy le, recsegett halkan a hangszóró amig állitottam a hangerősséget.
Ekkor szépen kikapcsoltam a zenét köszöntem szépen és hazamentem.
Hogy zeneileg milyen nem tudom de ezt az erősítőt nem akarom kipróbálni soha többé :)
Viszont házimoziban a Yamahákat istenitik, 32 féle hangzáskép, stb. De hogy zúg és recseg, ez elvette a kedvem a Yamahától.
Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#505 Felhasználó inaktív   Apró 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 14:08

idézet:
Ezt írta topeti:

Én akkor igen örülhetek! 91-ben vettem egy Technics kétkazettás decket és 1 honapja készitettem 5 kazettát cd-röl hogy a kocsiban legyen mit hallgatni... Hát eléggé meglepödtem, hogy a kazetta érzékelö mikrokapcsolók feladták a szolgálatot :( hogy mit kellett bénázni hogy megcsináljam a felvételt. húúú
Ki tudja, hogy hol lehet Technics deck-ekbe való (kazettaérzékelő) mikrokapcsolot venni? Kéne ugy 8 darab :D
[/quote]

Apám kb. 96-ban vett egy komplett Technics szettet. A "spéci" három fejes deck kb. 1,5 év múlva elnémúlt. Mivel különösebben nem érdekelt a dolog, így azóta is néma szegény. :(
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, hogy ha nem tudsz róla"

#506 Felhasználó inaktív   Apró 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 14:09

idézet:
Ezt írta ssidd:

Attol fugg. Ha a ket bombazot 20 eve napi rendszeresseggel "hasznalom", es mar reg meguntam, akkor nem olyan egyszeru a kerdes ;)

Koszonom a javaslatokat, keresgelek neten infokat hozza!
[/quote]

Ez esetben én inkább a "NO SEX TODAY!" mellet döntenék :D

#507 Felhasználó inaktív   Wolfish 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 24. 14:11

idézet:
Ezt írta Apró:

Apám kb. 96-ban vett egy komplett Technics szettet. A "spéci" három fejes deck kb. 1,5 év múlva elnémúlt. Mivel különösebben nem érdekelt a dolog, így azóta is néma szegény. :(
[/quote]

Itt pedig egy 2 fejes RsBx501-es pihizik, szegénynek nincsenek magashangjai. Talán csak a fejecskéje mágneseződött fel, vagy nem tudom, de nem akarok költeni rá. Sőt, a környéken van egy 11 éves T. rádióerősítő, kutya baja, és egy 7-8 éves cd is, ami simán olvassa a cd-r-t is (ami akkoriban azt hiszem még nem volt természetes).
Ejj, mennyi mindenkinek is van Technics-e.. :) :)

#508 Felhasználó inaktív   ssidd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 14:41

idézet:
Ezt írta Apró:

[/quote]

most akkor melyik? döntenél vagy no sex??? :cool:

#509 Felhasználó inaktív   ssidd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 14:44

idézet:
Ezt írta Apró:

[/quote]

raadasul most latom a fraudi elirast: mellet! :cool:

#510 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 17:14

idézet:
Ezt írta Apró:

[/quote]

mi a pontos tipusa?

#511 Felhasználó inaktív   Tank 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 17:27

idézet:
Ezt írta topeti:

mi a pontos tipusa?
[/quote]

A nyolc darab bümbür miatt kérded? :D

topeti: esetleg nem elképzelhető az, hogy csak az a Yamaha sistergett és recsegett, amit te próblátál ki? Elképzelhető az, hogy amiről én fentebb beszéltem nem recseg? Ekkor megérne ennyi pénzt?
strc prst skrc krk

#512 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 18:37

idézet:
Ezt írta Tank:

A nyolc darab bümbür miatt kérded? :D
[/quote]

Nem. (én mindörökké Technics rajongo leszek, attol függetlenül hogy már sz@rt gyárt, és pusztán a tipusszámát szeretném tudni hogy utánaolvashassak hogy melyik is az. Megvan 1990-töl az összes Technics katalogus :D)

idézet:
Ezt írta Tank:
esetleg nem elképzelhető az, hogy csak az a Yamaha sistergett és recsegett, amit te próblátál ki?
[/quote]

Nem. Másnál is recseg aki ugyanilyet vett.

idézet:
Ezt írta Tank:
Elképzelhető az, hogy amiről én fentebb beszéltem nem recseg? Ekkor megérne ennyi pénzt?
[/quote]
340-es nem tudom, a 440 tuti recseg és sistereg. Fehér zaj rulez :( Emlékszem hogy vki irta, akinek 620-630 vagy 720-730-asa van (bocs de a pontos tipust nem jegyeztem meg csak hogy 6-os vagy 7-es széria) és az teljesen korrekt, a 740 is ugy tudom franko. se recsegés se alapzaj. Na de az nem is 100 pénz

[ 2004. március 24.: topeti szerkesztette a hozzászólást ]

#513 Felhasználó inaktív   Tank 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 22:45

topeti! (persze nemcsak neki szól, sőt! :))
Képzeld, az egyik ismerősöm ismerőse vett egy Yamaha 630-as erősítőt. Aszongya a srác, hogy olyan alapzaja van, hogy tiszta idegesítő! Amikor a hangerőt tekeri, recseg, Magnat hangfalakra volt rákötve. Tényleg, ez egy aránylag olcsóbb kategóriás "High Fidelity" termék (relatíve), és hallottam már róla jót/rosszat. Ismered? Ismeri valaki?
Szóval a 630-as is recseg szegény. Erről tud a gyár? Miért nem orvosolja?
strc prst skrc krk

#514 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 23:18

idézet:
Ezt írta Tank:
az egyik ismerősöm ismerőse vett egy Yamaha 630-as erősítőt. Aszongya a srác, hogy olyan alapzaja van, hogy tiszta idegesítő! Amikor a hangerőt tekeri, recseg[/quote]

Én megmondtam...

most már picit jobban emlékszek. Vagy 620 vagy 720. Tehát a 20-as széria nem recsegős.
miért nem orvosolja? fene tudja.

[ 2004. március 25.: topeti szerkesztette a hozzászólást ]

#515 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 26. 18:56

Recsegés? Ehh... tiszta visszalépés az őskor beli zenehallgatáshoz. :mad:
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#516 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 17:05

Yipeeee, i am the first:D :D :D

és egy link ajándékba mindenkinek:
http://www.royaldevice.com/custom3.htm

Üdv!

ex.W

szerk: legalábbis a Hifi topicban...és lám szerkeszteni is tudok:D

Szerkesztette: n.drews 2004. 04. 01. 17:07 -kor

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek  tovább.

#517 Felhasználó inaktív   Apró 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 07:47

[quote name='topeti' date='2004. március 24, szerda - 16:18'] <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">idézet:<HR>Ezt írta Apró:
<STRONG>

Apám kb. 96-ban vett egy komplett Technics szettet. A "spéci" három fejes deck kb. 1,5 év múlva elnémúlt. Mivel különösebben nem érdekelt a dolog, így azóta is néma szegény. :(</STRONG>[/quote]

mi a pontos tipusa? [/quote]
Nem tudom, de hétvégén megskubizom nála, ha nem felejtem el  :)

#518 Felhasználó inaktív   Apró 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 07:49

Hmmm....a formázást még gyakorolnom kell  :)

Amúgy mit jelentenek azok a figyelmeztetések a nevem alatt? És másoknak miért nincs?  :rolleyes:

#519 Felhasználó inaktív   Apró 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 07:52

Mintha a hozzászólásaim száma is megrekedt volna 92-nél  :confused:

#520 Felhasználó inaktív   Apró 

• Tag
  • PipaPipa