HWSW Informatikai Kerekasztal: Házimozihoz keresek erősítőt és hangfalat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (104 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Házimozihoz keresek erősítőt és hangfalat Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 13. 13:31

Wolffking

Én amikor a Missionokat vettem az utolsó meghallgatáson M74i ellenében hallgattam a Tannoy Mx4-M-et. Nos, ha a diszkós jellegű (bumm-ccccccsssszzzzz), durván színezett, dobozos hangot kedveled (elektronikus zenénél ezt előnyösnek szokták hallani), akkor gondolkodj a Tannoy Mx szériában. Egyébként ebből a párosból inkább a Mission.

"Én lelkes építgetője vagyok a rosszabbnál rosszabb hangdobozoknak"

Ez jó... :D :D :D
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#62 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 13. 13:32

Ja, JPW-t láttam a Media Marktban és a Hifi Barlangban is. Utóbbi helyen valamivel jobbak a meghallgatási körülmények.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#63 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 13. 14:18

Hm, a Quadok nem 4.8M-be kerülnek páronként? :) (nem mintha egyből rohannék megvenni őket). Valóban, én sem hallottam még jobbat náluk.
while (!sleep) sheep++;

#64 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 13. 14:53

idézet:
Ezt írta Emvy:
Hm, a Quadok nem 4.8M-be kerülnek páronként? :) (nem mintha egyből rohannék megvenni őket). Valóban, én sem hallottam még jobbat náluk.[/quote]

Van ebből több féle, de lehet, hogy 4,8/darab és akkor ugyanarról beszélünk. :) Tulajonképp tényleg nincs jelentősége.

(Bár én 7vgn megnyerem a 4,6 mrd-t akkor veszek neked is, ok?)

#65 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 13. 15:40

idézet:
Ezt írta EV6:

Van ebből több féle, de lehet, hogy 4,8/darab és akkor ugyanarról beszélünk. :) Tulajonképp tényleg nincs jelentősége.

(Bár én 7vgn megnyerem a 4,6 mrd-t akkor veszek neked is, ok?)
[/quote]

Nem kell, egyrészt mert csak 2.3 mrd-ot fogsz nyerni, meg hát a másik feléből még a fürdőszobában is sztatikus paneleken fognak száradni a törölközők. :) (bár az elég életveszélyes...)
while (!sleep) sheep++;

#66 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 14. 14:59

bocs, hogy belebeszelek, de lenne par javaslatom.

kar volt kihagyni par honapja az elozo szerias wharfedale pacificet... a ketutas verzioja vmi 8xe forint volt (az uj ennek a masfelszerese). sokaig lehetett kapni.

masik: tannoybol azokat a melynyomos verziokat erdemes keresni, amik pl a mercury m sorozatban voltak. nagyon melyre lemegy, es emellett meglepoen reszletes pergos basszusa van. zenehallgatasra legalabbis... most a revolution szeriaban latok ilyet. eleg erdekes, hogy az r3ban vannak olyan sugarzok mint az m3ban. az elejen kopogos, de bejaratas utan "megjon" a mely is. kicsit lagyabba, oblosebbe valik.

ami tannoybol masik kedvenc: saturn sorozat... meleg hangja van, de megis reszletes.

#67 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 14. 19:17

idézet:
Ezt írta arn:

ami tannoybol masik kedvenc: saturn sorozat... meleg hangja van, de megis reszletes.
[/quote]

És milyen kellemes ára :D Amúgy valóban szép hangja van ezeknek. A pacific-ot meg énis sajnálom a mostaniak tudásukhoz képest szerintem irreálisan drágák, és még rondábbak is :(
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#68 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 17. 12:47

nekem tetszik a kulso, es ebben a kategoriaban a fa boritas asszem unikumnak szamit... az elozonek csak a "kifutas" alatt volt ennyi az ara. amugy vmi olyasmi mint az evonak. a tannoyomat en is igy vettem: 60 volt, elotte meg majd 100e. megerte.

#69 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 17. 15:28

Én egyedül a Hb-ket tudatam megszerezni akciósan asszem. A JmLab most jött be, az nemvolt sajna akciósan. Most eszem a zsíroskenyeret és koplalok... megérte :D

#70 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 17. 17:04

idézet:
Ezt írta Boba:
Én egyedül a Hb-ket tudatam megszerezni akciósan asszem. A JmLab most jött be, az nemvolt sajna akciósan. Most eszem a zsíroskenyeret és koplalok... megérte :D[/quote]

Mikor vetted? Mert most nézem hogy ... nagyon friss az a teszt amit olvastam rola :)
szoval 706S ? Hmm... de az 6,5 " -os. Akkor a tiéd mégse 706-os mert asszem neked nagyobb a hangszorod.
Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#71 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 17. 20:33

idézet:
Ezt írta topeti:

Mikor vetted? Mert most nézem hogy ... nagyon friss az a teszt amit olvastam rola :)
szoval 706S ? Hmm... de az 6,5 " -os. Akkor a tiéd mégse 706-os mert asszem neked nagyobb a hangszorod.
[/quote]

A hb-ket talán fél éve, bár nembiztos van annyi. Akkoriban került 80+120ba a front+sorround cucc. JmLab-ból nekem 707S van, az 18 centis mély-középpel rendelkezik. Az kb 2 hetes, 2 hét+3 napos :D Ha jól emléxem...

[ 2003. november 17.: Boba szerkesztette a hozzászólást ]

#72 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 17. 21:26

idézet:
Ezt írta Boba:

A hb-ket talán fél éve, bár nembiztos van annyi. Akkoriban került 80+120ba a front+sorround cucc. JmLab-ból nekem 707S van, az 18 centis mély-középpel rendelkezik. Az kb 2 hetes, 2 hét+3 napos :D Ha jól emléxem...

[/quote]

Jaaaa akkor ezért toltad mindenáron ezt a tipust :D :)))))))
Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#73 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 17. 21:36

Azért tolom mert jók. Én dicsőítem az Aston Martin kocsikat, pedíg nincs olyanom.

Hb-k és JmLab-ok nagyon kellemes kis szerkezetek de (főleg a Hb) nem házrombolásra valók. Ezzel zenét lehet hallgatni nem ütvefúrót helyettesíteni. Kis szobában JmLab-al már nekikezdenék :)

#74 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 17. 21:51

idézet:
Ezt írta Boba:
Azért tolom mert jók. Én dicsőítem az Aston Martin kocsikat, pedíg nincs olyanom.

Hb-k és JmLab-ok nagyon kellemes kis szerkezetek de (főleg a Hb) nem házrombolásra valók. Ezzel zenét lehet hallgatni nem ütvefúrót helyettesíteni. Kis szobában JmLab-al már nekikezdenék :)
[/quote]

Heybrookból a néhány évvel ezelőttiek voltak az igaziak...HB1/S3 pl. szerintem jól sikerült. A kevlárosaik nekem kevésbé tetszenek.

A JMLabbal szemben elfogult vagyok, az Utopia az egyik a két kedvenc hangdobozom közül. :)
while (!sleep) sheep++;

#75 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 17. 21:57

idézet:
Ezt írta Emvy:

Heybrookból a néhány évvel ezelőttiek voltak az igaziak...HB1/S3 pl. szerintem jól sikerült. A kevlárosaik nekem kevésbé tetszenek.

A JMLabbal szemben elfogult vagyok, az Utopia az egyik a két kedvenc hangdobozom közül. :)
[/quote]
Amilyen Hb-m van az kevláros, de mivel nem ismertem az előzőt csak ezt, nekem így is tetszik a hangja :) Amúgy Hb1-et nem ismerem csak az annál nagyobbakat meg a centert. Hb2 és Hb3 szól jelenleg a nappaliban egy centerel. A hb4-et szereztem eredetileg de nemigazán illett be a szobába a hangja, nekem nem tetszett.

JmLab utopia nekem is bejövős :)))

#76 Felhasználó inaktív   Wolfish 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 21. 14:55

Sziasztok!

Hogy kihalt a topic... :) Mindenki zenét hallgat?
Voltam a hifi barlangban, lehet hogy csak azért nem akartak komolyan venni, mert sokkal fiatalabbnak látszom, mindenesetre...azért a Mission M72-öt ki tudtam könyörögni. Nagyon kellemes hangja volt, bár a helyiség akusztikája nem az igazi, azért minden hang a helyén volt, valahogy pont igy képzeltem el egy normális hangsugárzót magamnak. A tannoy mx-2m-et vagy a Mordaunt S-t már nem hallgattam meg, mert érzésem szerint ott már gondok lennének a mélyhangokkal, legalábbis a méretekből józan paraszti ésszel erre következtetek, és hát az eladó se volt túl szolgálatkész: berakta a cd-met azt otthagyott...

Meghallgattam ellenben a B&W DM303-at az Aymarában, elsőre jó dögös hangja volt, másodikra gyanússá vált valami, harmadikra leesett, hogy alu dóm van benne, amit a fülem hosszú távon nem visel el...igen élesek, érdesek voltak a magashangok. Amúgy most egész korrekt áron adják, 29e/db.

Asszem marad a mission...

Üdv!

#77 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 21. 17:37

idézet:
Ezt írta Emvy:

[/quote]

Bezony bezony. Ha végre sikerül akkor a jövőhéten ifjú tulajdonosa leszek egy klasszikus HB3-asnak, meg egy HB2R-nek. (Mind a 2 több mint 16 éves! :D )

Üdv: DDL
Manticore Mantra/SME 3009 SII + ORTOFON MC20MKII + ORTOFON T20 Lp játszó, Sansui CD-X701 cd játszó, maszek csöves előfok, KT88 ULPP végfok, Townshend Sir David hangdoboz. CableTalk Reference1, Straight Wire Rhapsody-S, KIMBER 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. SoundOrg készülékállvány.

#78 Felhasználó inaktív   S W 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 21. 19:48

idézet:
Ezt írta DDL:
Bezony bezony. Ha végre sikerül akkor a jövőhéten ifjú tulajdonosa leszek egy klasszikus HB3-asnak, meg egy HB2R-nek. (Mind a 2 több mint 16 éves! :D )[/quote]

Már megint elhánytad valahova a Cavintonod! Borban kitünő évjárat mert már jó testes, lányban is mert nem büntetendő, na de hangszóróban...? :D
SW

#79 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 21. 20:53

idézet:
Ezt írta SW:

Már megint elhánytad valahova a Cavintonod! Borban kitünő évjárat mert már jó testes, lányban is mert nem büntetendő, na de hangszóróban...? :D
[/quote]

Nem baj az! Még érlelem 1.5 évet és nagykorú lesz!
:D . Na majd akkor áruba bocsájtom :D . Csak Neked így szűk körben elárulom, hogy '98-ban cseréltem bennük hangszórókat a tulaj kérésére, mondván már öregek. A barom ráköltötte majdnem egy új árát - echte HB (vifa?) - és utána alig használta. (Csak úgy mellékesen. Az eredetiek azóta is hibátlanul dolgoznak egy koppintásban :D ) Nehezen is akar megalkudni.

Üdv: DDL

p.s.: Mi a francra is kell szedni azt a cavicsot? Az doki mondta de elfelejtettem...
Manticore Mantra/SME 3009 SII + ORTOFON MC20MKII + ORTOFON T20 Lp játszó, Sansui CD-X701 cd játszó, maszek csöves előfok, KT88 ULPP végfok, Townshend Sir David hangdoboz. CableTalk Reference1, Straight Wire Rhapsody-S, KIMBER 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. SoundOrg készülékállvány.

#80 Felhasználó inaktív   S W 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 21. 21:15

Audiofil pedofil... Még ilyennel sem találkoztam... :D
SW

Téma megosztása:

• (104 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2