HWSW Informatikai Kerekasztal: THOMSON DPL 660-HT házimozierősítő ? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

THOMSON DPL 660-HT házimozierősítő ? Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 09. 12:49

Sziasztok
Nagyon szükségem lenne a véleményetekre a fenti erősítőre. Ha ismeritek légyszíves írjatok már egy-két szót róla.

Annyit tudok, hogy kifutó típus.

Előre is köszönöm.
tesa

#2 Felhasználó inaktív   Dombee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 09. 15:17

idézet:
Ezt írta tesa:
Sziasztok
Nagyon szükségem lenne a véleményetekre a fenti erősítőre. Ha ismeritek légyszíves írjatok már egy-két szót róla.

Annyit tudok, hogy kifutó típus.

Előre is köszönöm.
[/quote]

Még én sem tudok sokmindent róla csak amenyit a neten találtam: [url="http://"http://www.thomson.hu/Frame/1,7595,,00.html?languageID=44&countryID=348"]http://www.thomson.h...4&countryID=348[/url]

mi vettünk egyet de sajna szüleim azt mondták, hogy mivel karácsonyi ajándék csak karácsonykór próbáljuk ki. Elvileg hogyha lehet hinni annak amit a neten írnak nem olyan gáz (Szerintem az árát mindenféle képpen megéri)

#3 Felhasználó inaktív   Wolfish 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 09. 19:03

Hmm. Elvileg van egy 3 napos cseregarancia, azaz ha megveszed és 3 napon belül szétmegy, cserélniük kell a gépet. Azért nem ártana legalább 1-2 órára megküldeni néhány számmal, vagy csak rádióval, hisz nem lenne jó ha 24.-én este derülne ki hogy valami gáz van, arról nem beszélve, hogy az ünnepek alatt mennyi esély lesz a javításra...
Próbáljátok ki még addig egy picit!

Üdv!

#4 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 09. 21:24

Wolffking:

Most te ezt a THOMSON termékre érted, vagy általában a megvett műszaki cuccokra?
tesa

#5 Felhasználó inaktív   Wolfish 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 09. 21:58

Úgy általában. 7 v 8 éve vettünk egy technics dekket 1 héttel karácsony előtt. Mondtam anyuéknak, hogy kössük csak be, nézzük milyen. 4 óra után szétment, és mivel a kazettanyílás is motorvezérlt, az benne maradt. Másnap visszavittük, csere, azóta semmi baja. A kazit később visszakaptuk. Csak ezért. Ja a Jamo Studiom is szar volt elsőre, nyifegett a mélysugárzó, aztán kicsit megküldve fél óra alatt kifeküdt (azért módjával nyomtam neki, csak annyira, hogy nyifegjen - és csak az egyik a párból).
Tudod, ahol emberek (is) dolgoznak ott hiba is becsúszhat :)

Jó zenehallgatást hozzá!

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó