HWSW Informatikai Kerekasztal: Technics SU-Z2 erősítő. Ki tud róla moondani valamit? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Technics SU-Z2 erősítő. Ki tud róla moondani valamit? Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 03. 14. 17:38

Sziasztok!

Adott a fenti erősítő. Valaki tud mondani róla valamit? Mert a neten nem találtam semmit sem rola... Pl.: Milyen öreg lehet (cirka), menyit tud, Hány csatorna, 2/4 kimenet??
Előre is köszi a bárminemű infót... ;)

para Tomi Filth

#2 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2003. 03. 14. 18:39

idézet:
Technics su-z2 versterker
met tuner en cass. Of ander type's van deze merken. Wel minstes 20 jaar. ... [/quote]

usque 20 éves.....
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#3 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 14. 18:48

idézet:
Ezt írta lameXpert:

usque 20 éves.....
[/quote]

öööö

hol találtál róla infót? De te ugye nem ismered?

para Tomi Filth

#4 Felhasználó inaktív   subvoice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 14. 19:48

Kicsit nyüstöltem a google-t, de ennél sokkal több infót én sem találtam, egy oldalon 1977-es dátumot is írnak (nővére velem egykora). Egy SU-Z2 fórumos postban STK2038-as IC lábkiosztást kér valaki (persze válasz nincs), gondolom erre épül a cucc, de az IC-ről a világon semmi infót nem találtam ("ezer éve" discontinued, a Sanyo-nál (sincs) datasheet).

#5 Felhasználó inaktív   subvoice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 14. 19:49

Ajánlatom:
[url="http://"http://forum.terminal.hu"]Az elektro fórumban próbálkozz, hátha...[/url]

#6 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 14. 20:04

idézet:
Ezt írta subvoice:
Kicsit nyüstöltem a google-t, de ennél sokkal több infót én sem találtam, egy oldalon 1977-es dátumot is írnak (nővére velem egykora). Egy SU-Z2 fórumos postban STK2038-as IC lábkiosztást kér valaki (persze válasz nincs), gondolom erre épül a cucc, de az IC-ről a világon semmi infót nem találtam ("ezer éve" discontinued, a Sanyo-nál (sincs) datasheet).[/quote]

Igen, ezt én is megtaláltam! (De semmi többet nem tudok elmondani) Megpróbálok rákeresni az stk2038-as ic-re, hátha mondjuk valamelyik CAD program tud róla infót mondani, mondjuk az ORCad. Afórumot pedig megnéztem, ott is nyitottam egy topicot, köszi az infót!

Egyébként teljesítményfelvételéhez 410 W van írva gyárilag a dobozon! (Egyebet nem tudok)

para Tomi Filth

#7 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 14. 20:12

Nos ennyit találtam róla:

STK2038 - 2XAUDIO AMP.OUTPUT,+/-55V,7A,

Ebből tud valaki következtetni mondjuk a teljesítményére?

para Tomi Filth

#8 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 14. 22:12

Nekem Technics SU-Z22 van, ez sem egy mai darab ;)

Ennel "csak" 310W van feltuntetve, de ez nem a zenei, hanem a halozatbol felvett teljesitmeny.
Az equalizeren 100W a max, de en 10Wnal tobbet nem tudtam kihozni belole, mert megsuketulnek. (a hangfalak: 1 par Jamo Studio 180) Szoval szerintem az EQ sem zenei teljesitmenyt mutat.

udv fram
Ciciman is on borda

#9 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 14. 22:53

idézet:
Ezt írta fram:
Nekem Technics SU-Z22 van, ez sem egy mai darab ;)

Ennel "csak" 310W van feltuntetve, de ez nem a zenei, hanem a halozatbol felvett teljesitmeny.
Az equalizeren 100W a max, de en 10Wnal tobbet nem tudtam kihozni belole, mert megsuketulnek. (a hangfalak: 1 par Jamo Studio 180) Szoval szerintem az EQ sem zenei teljesitmenyt mutat.

udv fram
[/quote]

Végre valami! ;) Ugy egyébként maga az erősítő milyen? kicsit tudnál írni a tiedről? Kicsit láma a kérdés tudom, de érdekelne Pl.: hangzás, nagyon torzít?, mennyire szépen szól egy mai közepes minőségű erősítőhöz?...

para Tomi Filth

#10 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 14. 23:33

idézet:
Ezt írta Tomi Filth: Kicsit láma a kérdés tudom, de érdekelne Pl.: hangzás, nagyon torzít?, mennyire szépen szól egy mai közepes minőségű erősítőhöz?...[/quote]

Vak vezet vilagtalant! :D
Szerintem teljesen jol szol, de ugy a Jamo ezen sorozata sem kepvisel csucskategoriat ...
Szoval nekem teljesen elegendo, hogy mp3mat + PilisRadiot halgassak rajta + TVt nezzek (egy kozepes minosegu fulhallgatoval is ugyanugy szol, mint a hangfalakon)

Egyebkent miert nem tudod kiprobalni eloben? Nincs hangfalad hozza?

Egyetlen negativum, hogy a potik kicsit kontakthibasak, azok amik nemigen vannak hasznalva: Balance es a Volume 4 folotti tartomanya :)
Mikor a gepen fut a Getaway in Stockholm, 4esen mar zorognek a szekrenyajtok es az uvegek az ajtokban, 1 szinttel lejjebb azt hiszik hogy vmi nehezbombazo szall epp el alacsonyan, macska laposkuszasba veti magat, a hangszorokbol ekkor is elvezhetoen jon a ... no nem a zene :cool:
Ilyenkor van az EQ a 10Wos jelolesnel.

udv fram
Ciciman is on borda

#11 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 14. 23:54

idézet:
Ezt írta fram:

Vak vezet vilagtalant! :D
Szerintem teljesen jol szol, de ugy a Jamo ezen sorozata sem kepvisel csucskategoriat ...
Szoval nekem teljesen elegendo, hogy mp3mat + PilisRadiot halgassak rajta + TVt nezzek (egy kozepes minosegu fulhallgatoval is ugyanugy szol, mint a hangfalakon)

Egyebkent miert nem tudod kiprobalni eloben? Nincs hangfalad hozza?

Egyetlen negativum, hogy a potik kicsit kontakthibasak, azok amik nemigen vannak hasznalva: Balance es a Volume 4 folotti tartomanya :)
Mikor a gepen fut a Getaway in Stockholm, 4esen mar zorognek a szekrenyajtok es az uvegek az ajtokban, 1 szinttel lejjebb azt hiszik hogy vmi nehezbombazo szall epp el alacsonyan, macska laposkuszasba veti magat, a hangszorokbol ekkor is elvezhetoen jon a ... no nem a zene :cool:
Ilyenkor van az EQ a 10Wos jelolesnel.

udv fram
[/quote]

Azért nem tudom kipróbálni, mert nincs itt, ;) csak most szereztem egy ilyet, és nem tudom, hogy megtartsam-e, vagy sem... Szal akkor érdemes magtartani, otthoni használatra lenne, néha kicsit a kertben megszólaltatni a MAGYARNÓTÁT :D jó lesz! Meg persze hallgatni a jobbnál jobb zenéket rajta, mint pl.: nemíromleide! :D Vagy ha végképpen nem lesz jó, akkor megy a nyaralóba, oszt ott tényleg jó lesz havonta egyszer...

para Tomi Filth

#12 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 15. 10:55

Itt egy kep a Z22rol:
Kép

udv fram
Ciciman is on borda

#13 Felhasználó inaktív   AndrisK 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 03. 17. 23:03

Én is csak a megtartása mellett tudok voksolni. A családomnak kb. 18 éve van szerencséje hozzá. Azóta nekem is csak a potik sercegése jött elő (mint fram-nak) egyébként semmi baj nincs vele.

Egy alkalommal, amikor vmi telefon miatt kikapcsoltam a hangszórókat (képen látható 'main' gombbal) jött anyám és vissza akarta kapcsolni a zenét. Elkezdte tekergetni a hangerőt, de persze nem szólt semmi. Aztán megtalálta a main gombot... :) Még a földszinten (4 emelet!) is azt hitték, hogy épp összedőlni készül a ház akkorát "robbant" a dolog Még jó, hogy az ablakok nyitva voltak és a védelem is bekapcsolt különben tényleg összedőlt volna a ház ;) Azt hittük elfüstölt szegény, de 5 perc múlva újra működött. Szerintem azért szép teljesítmény azok után, hogy közel 10-esig volt tekerve a hangerő... Jó ez az öreg Technics :cool:

Egyébkény nekem vmi 40-50W zenei rémlik.

üdv, AndrisK
"Azt mondják, Einsteint az ő idejében csak 10 ember értette a világon. Ha engem senki nem ért, zseni vagyok?"

#14 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 18. 18:55

idézet:
Ezt írta AndrisK:
Én is csak a megtartása mellett tudok voksolni. A családomnak kb. 18 éve van szerencséje hozzá. Azóta nekem is csak a potik sercegése jött elő (mint fram-nak) egyébként semmi baj nincs vele.

Egy alkalommal, amikor vmi telefon miatt kikapcsoltam a hangszórókat (képen látható 'main' gombbal) jött anyám és vissza akarta kapcsolni a zenét. Elkezdte tekergetni a hangerőt, de persze nem szólt semmi. Aztán megtalálta a main gombot... :) Még a földszinten (4 emelet!) is azt hitték, hogy épp összedőlni készül a ház akkorát "robbant" a dolog Még jó, hogy az ablakok nyitva voltak és a védelem is bekapcsolt különben tényleg összedőlt volna a ház ;) Azt hittük elfüstölt szegény, de 5 perc múlva újra működött. Szerintem azért szép teljesítmény azok után, hogy közel 10-esig volt tekerve a hangerő... Jó ez az öreg Technics :cool:

Egyébkény nekem vmi 40-50W zenei rémlik.

üdv, AndrisK
[/quote]

Én is megtartom akkor, hisz enni nem kér. ;) Most hétvégén megyek haza, és kipróbálom rendesebben, hogy miket tud szegény... ;)

para Tomi Filth

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó