Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 13, kedd - 9:25
Macska, ha a célszemélyekkel akarod felvenni a kapcsolatot a fórum default színösszeállítása kapcsán, akkor írj privát üzenetet Enolagay és Mester Tibor felhasználóknak. Ők ketten azok az emberek, akik - mint tulaj és annak "jobbkeze" - első kézből tudnak téged informálni
Üdv Drummaster
Köszönöm. Nem óhajtok ilyennel zavarni senkit.Én tudomásul vettem a dolgot anno, elfogadtam. Csupán Krinyo akkori visszajelzése volt egyértelmű, de indoklásmentes. Mivel többen anno úgy éreztük, hogy milyen jó lenne a régi színösszeállítás, a HWSW design, illetve szerintem a szemnek is jobb ( ez izlés kérdése). Mivel meg lehet oldani a megfelelő beállítással így nem óhajtom forszírozni a dolgot tulajdonosi mélységig. Arra tértem ki csupán, hogy kész tények elé voltunk állítva, és érezhető volt, hogy többen szerettük volna a régi beállítást alapként.
Engem nem zavar a kékes beállítás, nem azt használom. Ha nem az otthoni gépről megyek a fórumra olvasgatni, de nem lépek be regisztráltként (nem szeretem kódszavaimat más gépen használni, csak ha feltétlen szükséges), akkor kicsit furcsa, de legalább tudom, hogy nem otthon vagyok.
Üdv
macska
Szerkesztette: Macska 2004. 04. 13. 17:05 -kor