HWSW Informatikai Kerekasztal: MI EZ A FEHÉR FOS MÁR MEGINT? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MI EZ A FEHÉR FOS MÁR MEGINT? vazzzeg. Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 12. 22:38

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 12, hétfő - 23:25

A tulaj anno leírta, hogy a fórum nem a szívügye, parasztosan fogalmazva :wc2: a fórumozók véleményére.  Neki a bevételt nem a fórumozók jelentik. A fórum, egyértelműen alárendelt dolog, és nem egyenrangú az oldallal, és egyáltalán örülhetünk, hogy ennyit kapunk. A színváltás már az előző motorcserekor tervbe volt, akkor még a fórumozók nyomására visszaállították a régi színvilágot (valamikor a főoldal is ilyen volt, nekem jobban tetszett, de ez lényegtelen) de most már, hogy van lehetőség átállítani, én kizártnak tartom, hogy engedne, és visszaállítanák, ezt az alapszíneknek.

Üdv Mumia

Elég lett volna azt leírni, hogy ez a tulajdonos döntése,  (esetleg kiegészíteni azzal, hogy a fórum a tulajdonos részéről csak egy lehetőség számunkra, mert az ő számára nem hoz hasznot.) Tudomásul vesszük szó nélkül, és meg is köszönjük, hogy továbbra is biztosítja a a HWSW fórum működését. ;)  ;)
Ennyi. ;)  Nem tudhatjuk pontosan, hogy ki dönt például ilyen kérdésekben.

Üdv
      macska ;)

Szerkesztette: Macska 2004. 04. 12. 22:43 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#82 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 12. 22:47

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 12, hétfő - 23:25

A színváltás már az előző motorcserekor tervbe volt, akkor még a fórumozók nyomására visszaállították a régi színvilágot (valamikor a főoldal is ilyen volt, nekem jobban tetszett, de ez lényegtelen) de most már, hogy van lehetőség átállítani, én kizártnak tartom, hogy engedne, és visszaállítanák, ezt az alapszíneknek.

Annyira tervbe volt, hogy 2002. februar 1-tol kb. egy hetig Ujpest drukker volt a forum.

Kb. innentol 4 oldal anyazas ezugyben...

#83 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 04. 12. 23:02

Kép

#84 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 12. 23:21

Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. április 12, hétfő - 23:52

Annyira tervbe volt, hogy 2002. februar 1-tol kb. egy hetig Ujpest drukker volt a forum.

Kb. innentol 4 oldal anyazas ezugyben...

Én tudom, hogy fehér volt, én is itt voltam :p

#85 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 08:20

Idézet: Macska - Dátum: 2004. április 12, hétfő - 23:43

Üdv Mumia

Elég lett volna azt leírni, hogy ez a tulajdonos döntése,  (esetleg kiegészíteni azzal, hogy a fórum a tulajdonos részéről csak egy lehetőség számunkra, mert az ő számára nem hoz hasznot.) Tudomásul vesszük szó nélkül, és meg is köszönjük, hogy továbbra is biztosítja a a HWSW fórum működését. ;)  ;)
Ennyi. ;)  Nem tudhatjuk pontosan, hogy ki dönt például ilyen kérdésekben.

Üdv
      macska ;)

Macska, ha a célszemélyekkel akarod felvenni a kapcsolatot a fórum default színösszeállítása kapcsán, akkor írj privát üzenetet Enolagay és Mester Tibor felhasználóknak. Ők ketten azok az emberek, akik - mint tulaj és annak "jobbkeze" - első kézből tudnak téged informálni

#86 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 13:07

Idézet: joe39 - Dátum: 2004. április 13, kedd - 0:07

:D

Ez mar egy kicsit regi info :)

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#87 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 04. 13. 16:40

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. április 13, kedd - 14:12

:D

Ez mar egy kicsit regi info :)

Krinyo

az, hogy a hetedik is ki van bontva, nem olyan régi.

#88 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 16:56

Idézet: giotto - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 19:00

mivel azt a nagyszamu lekerdezest amit nekik kell kiszolgalni azt egy piacon kaphato motor sem tudta kiszolgalni.

Erre nem volt eléggé röhögős smiley. Kihaltam a röhögéstől. Ez kész. Ezt komolyan gondoltad??

#89 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 17:03

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 13, kedd - 9:25

Macska, ha a célszemélyekkel akarod felvenni a kapcsolatot a fórum default színösszeállítása kapcsán, akkor írj privát üzenetet Enolagay és Mester Tibor felhasználóknak. Ők ketten azok az emberek, akik - mint tulaj és annak "jobbkeze" - első kézből tudnak téged informálni

Üdv Drummaster

Köszönöm. Nem óhajtok ilyennel zavarni senkit.Én tudomásul vettem a dolgot anno, elfogadtam. Csupán Krinyo akkori visszajelzése volt egyértelmű, de indoklásmentes. Mivel többen anno úgy éreztük, hogy milyen jó lenne a régi színösszeállítás, a HWSW design, illetve szerintem a szemnek is jobb ( ez izlés kérdése). Mivel meg lehet oldani a megfelelő beállítással így nem óhajtom forszírozni a dolgot tulajdonosi mélységig. Arra tértem ki csupán, hogy kész tények elé voltunk állítva, és érezhető volt, hogy többen szerettük volna a régi beállítást alapként. ;)

Engem nem zavar a kékes beállítás, nem azt használom. Ha nem az otthoni gépről megyek a fórumra  olvasgatni, de nem lépek be regisztráltként (nem szeretem kódszavaimat más gépen használni, csak ha feltétlen szükséges), akkor kicsit furcsa, de legalább tudom, hogy nem otthon vagyok. ;)  :D

Üdv
      macska ;)  

Szerkesztette: Macska 2004. 04. 13. 17:05 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5