ToCA Race Driver 2 Demó utáni tapasztalatok
Elküldve: 2004. 06. 12. 12:48
Hát kövezzetek meg,de nekem tetszett!
A Jaguarral egész kellemesen elszórakoztam.
A Holdennel könnyen kereszbe lehet állni, a mercit sem könnyű kezelni,de előbb utóbb biztos belejövök.
Tekintve,hogy mennyi versenymód és autó van benne,én lehet hogy megveszem.
Sérülésmodell? Hát nálam a legkissebb ütközésre is korrektül horpad a kaszni, pókhálósodik/törik az üveg, leszakad a lökhártó stb. Továbbá ütközések után romlik a teljesítmény,amortizálódik a motor. Mercedest simán ki lehet nyírni egy nagyob kanyarban, ha nem fékezel rendesen,és nagy sebességgel frontálisan nekiszállsz a korlátnak. Szerintem a sérülés rendben van. A gyors kocsikat nehéz irányítani,de bele lehet szokni. A belső nézet + tükör sohasem hiányzott nekem,mindig külső nézetből irányítom a kocsit. Hátranézni meg lehet,külön gomb van rá. Egyébként emlékeztetnék rá,hogy normális belső nézet már az Undergroungban sem volt,sőt az NFS6ban sem.
Összességében nekem tetszik.
A Jaguarral egész kellemesen elszórakoztam.
A Holdennel könnyen kereszbe lehet állni, a mercit sem könnyű kezelni,de előbb utóbb biztos belejövök.
Tekintve,hogy mennyi versenymód és autó van benne,én lehet hogy megveszem.
Sérülésmodell? Hát nálam a legkissebb ütközésre is korrektül horpad a kaszni, pókhálósodik/törik az üveg, leszakad a lökhártó stb. Továbbá ütközések után romlik a teljesítmény,amortizálódik a motor. Mercedest simán ki lehet nyírni egy nagyob kanyarban, ha nem fékezel rendesen,és nagy sebességgel frontálisan nekiszállsz a korlátnak. Szerintem a sérülés rendben van. A gyors kocsikat nehéz irányítani,de bele lehet szokni. A belső nézet + tükör sohasem hiányzott nekem,mindig külső nézetből irányítom a kocsit. Hátranézni meg lehet,külön gomb van rá. Egyébként emlékeztetnék rá,hogy normális belső nézet már az Undergroungban sem volt,sőt az NFS6ban sem.
Összességében nekem tetszik.
Elküldve: 2004. 06. 12. 14:05
Hát igen. A DTM meg a V8 kocsik nagyon nehezen irányíthatóak. A beállítások állítgatása nagyon sokat segít,nagyon sokat lehet tenni a csúszkálás ellen. De a Mecedes még így is alig irányítható,és ha egyszer kicsúszol vele,akkor vége a meccsnek,lehetetlen visszairányítani a pályára. Hasonló a helyzet a V8 asoknál is, a Holden szintén hajlamos kicsúszni. De a Vintage mód kiválló,nagyon jó lehet a teljes verzióban mondjuk a '68 as Ford Mustang-al repeszteni. Tényleg nincs belőle warez változat? Kíváncsi vagyok,hogyan befolyásolja majd ez az eladásokat. Elvégre minden kiadó álma, hogy a játékukat ne lehessen másolgatni.
Elküldve: 2004. 06. 16. 17:09
A topicot egy kicsit kitakarítottam!
Szeretném kérni, hogy ezek után az eredeti játék védelmének megkerülésével foglalkozó hozzászólásokat el se küldjétek, mert azok moderálásra kerülnek majd!
Megértéseteket köszönöm!
Szeretném kérni, hogy ezek után az eredeti játék védelmének megkerülésével foglalkozó hozzászólásokat el se küldjétek, mert azok moderálásra kerülnek majd!
Megértéseteket köszönöm!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2004. 06. 16. 17:37
Idézet: Jareth - Dátum: 2004. jún. 16., szerda - 18:09
A topicot egy kicsit kitakarítottam!
Megértéseteket köszönöm!
Megértéseteket köszönöm!
ok
Elküldve: 2004. 06. 16. 20:46
Idézet: Elusive - Dátum: 2004. jún. 16., szerda - 18:37
ok
Jó ez a kép
Elküldve: 2004. 06. 18. 12:29
Akit érdekel, hogy hogyan lehet elindítani a Tocat az küldjön priv msg-t
Elküldve: 2004. 06. 28. 09:40
Sziasztok!
Nagy problémám van méghozzá az hogy nem indul el a toca2,elinditom kiirja hogy nem találom a cd-t.
Valaki segitsen pls..
kösz
Nagy problémám van méghozzá az hogy nem indul el a toca2,elinditom kiirja hogy nem találom a cd-t.
Valaki segitsen pls..
kösz
//ha a szüleidnek nem voltak gyerekei,nagy valószínüséggel neked sem lesznek//
Elküldve: 2004. 06. 28. 19:30
Megvannak a rendszerkövetelmények?
Mármint IQ, pl...
A házigazdák melyik no-warez felszólítását nem értetted? Esetleg gondjaid vannak a fórumszabályzat értelmezésével?
Mármint IQ, pl...
A házigazdák melyik no-warez felszólítását nem értetted? Esetleg gondjaid vannak a fórumszabályzat értelmezésével?
Szerkesztette: Bástya elvtárs 2004. 06. 28. 19:31 -kor
Elküldve: 2004. 06. 28. 22:29
Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. jún. 28., hétfő - 18:30
Megvannak a rendszerkövetelmények?
Mármint IQ, pl...
Mármint IQ, pl...
Elküldve: 2004. 06. 29. 18:57
Ez komoly, hogy nincsen belső nézet ???
Akkor azt hiszem felejtős a cucc.
A race driver 1-ben még volt nem értem miért kellett kivenni
arcadeos purdék
arcadeos purdék
"I have to do this..."
Elküldve: 2004. 06. 29. 19:19
Idézet: scip - Dátum: 2004. jún. 29., kedd - 19:57
Ez komoly, hogy nincsen belső nézet ???
arcadeos purdék
arcadeos purdék
de minden kocsi ugyan ugy nezett ki belurol
van belso nezet, csak nincs muszerfal meg kormany, de a karosszeriaelemek ott vannak (es a hozzank viszonyitott helyzete valtozik a mozgas fuggvenyeben)
Elküldve: 2004. 07. 28. 19:24
HI!
Élsimítás miért nem működik(nálam)??? 9800 pro,cat 4.3, driverben 4xaa+8xaf bekapcsolva. Többi gamék eszik rendesen, de itt még 1600x1200-ban is csak a "recéket" látom.
Üdv! Svarci
Élsimítás miért nem működik(nálam)??? 9800 pro,cat 4.3, driverben 4xaa+8xaf bekapcsolva. Többi gamék eszik rendesen, de itt még 1600x1200-ban is csak a "recéket" látom.
Üdv! Svarci
Elküldve: 2004. 07. 28. 21:28
Idézet: Svarci - Dátum: 2004. júl. 28., szerda - 20:24
HI!
Üdv! Svarci
Üdv! Svarci
Újabb Catalysttal próbáltad már?
Elküldve: 2004. 07. 28. 21:51
Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. júl. 28., szerda - 22:28
Újabb Catalysttal próbáltad már?
Még nem, mivel mint írtam, a többi játékok+ tesztek is tökéletesen értelmezik, ha ki-be kapcsolgatom a szűrőket. Amúgy pld. nálad műxik?
Üdv! Svarci
Elküldve: 2004. 09. 29. 17:07
Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. szept. 28., kedd - 23:11
Nah, emberek, egy ideje kinn vana játék, playerek sehol? 
Hát mivel crack nincs hozzá, és anélkül elég körülményes a dolog, ezért nincs sok játékos sem, feltételezem
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2004. 09. 30. 11:40
Na hali a sok gamernek. Hát mivel nekem nagyon bejött a játék megvettem inkább, mert olcsóbb mint gép és a szenvedés.
Jelenleg 61%-on vagyok karrier módban Pro-Simulationban, de egyre keményebb. Elég egy hiba és soha nem hozod be őket. Ja és vadul mennek már, nem kímélnek a kanyarokban, leszorítanak, kilöknek, szóval nagyon élethű. Szidom is őket.
Jelenleg 61%-on vagyok karrier módban Pro-Simulationban, de egyre keményebb. Elég egy hiba és soha nem hozod be őket. Ja és vadul mennek már, nem kímélnek a kanyarokban, leszorítanak, kilöknek, szóval nagyon élethű. Szidom is őket.
Elküldve: 2004. 09. 30. 11:45
Ja élsimítás továbbra sem működik az Ati kártyákkal, ezt a többi cimbinek is így van, akinek dx9-es kártyája van. Bezzeg Ti4200-esen van. Hát igen az Nvidia logó áldásos hatása...
Ja és 4.8-as Catalyst-tól felfele még autók sincsenek csak az árnyékuk, ha be van kapcsolva az élsimítás... Nvidia...
Ja és 4.8-as Catalyst-tól felfele még autók sincsenek csak az árnyékuk, ha be van kapcsolva az élsimítás... Nvidia...
Elküldve: 2004. 09. 30. 17:16
Azért mustang nem sok gaméban van..nem?
A "WRC" legyen veletek!!:)
Ha Rabja vagy az autósjátékoknak akkor ez a te lapod:
***** www.autosjatekok.hu *****
***** www.karikuszdesign.hu *****
Ha Rabja vagy az autósjátékoknak akkor ez a te lapod:
***** www.autosjatekok.hu *****
***** www.karikuszdesign.hu *****

Súgó
A téma zárva.