Idézet: saen - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 21:22
Alapvetően úgy állok hozzá a kérdéshez, hogy valaki ezzel az újsággal elég szép pénzt zsebrerak, csak a költségeit felejti el megfizetni. Ahol megtalálható ez a fotó a neten, ott egyértelműen jelezve van, hogy szerzői jog által védett. Igazából tudatosan megszegte az illető a szerzői jogaimat és ez felháborít. Ha előtte megkérdezi, jó eséllyel ingyen is megkapta volna (attól függ milyen napom lett volna

), de ez így nagyon nem tetszik. A képmegjelenés meg nem érdekel, jelent már meg máskor is, meg Volán oldalon rendszeresen van képem és pl azért sem kérek pénzt...
Akkor tulajdonképpen csak úgy tudnál/lehet védekezni ez ellen, hogy kis méretben rakod fel a képet.
Több oldalon láttam, hogy jó nagy "vízjellel" az egész képen feltűntették a nevet. Ez szerintem már egy kicsit paranoia, hisz igy a kép élvezetét is elvonja és csak a kevés százalék miatt van, aki mindent felrúgva fel akarja használni a képet a többivel meg - talán saját magával - kib***ik.
De, hogy éremben is hozzászóljak egy kicsit, szerintem menj be az újsághoz, mondd el, mi bánt, azt, ha nagyon kakaskodnak, hogy márpedig ez az övék, akkor mutassák meg az eredetit és cserébe te is megmutatod a tied
Aztán lehet egyezkedni