HWSW Informatikai Kerekasztal: Starcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (8 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Starcraft

#81 Felhasználó inaktív   Thocy a ZAGY 

• Tag
  • PipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 14. 15:37

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 13:15

Hát én most tettem fel a starcraftot, meg a brood wart, belövöm battlenet-et, nyomtam pár menetet és kb 5 perc alatt meguntam :D uninstall :D
Nemtom mit lehet ezen annyit jáccani, mert a dio2-őt azt megértem :D

Miután megjelent, nálunk évekig állandó szereplő volt a partikon a Duke Nukem 3D, a Quake és más aktualitások mellett, aztán 3-4 év kihagyás után ismét elővettük tavaly és a játékélmény még mindig nagyon ott van, kevés játék képes vele felvenni a versenyt. Még a grafika sem olyan borzasztó, pedig már egy 17"-os TFT-n tolom, a BW meg ha jól emlékszem 640x480-ban megy. A BattleNet tényleg csak fanatikus (és piszok jó) játékosoknak való, mert nagyon sokan eléggé brutálisan nyomják és 5 perc életben maradás már egész jónak számít :) Inkább helyi hálóban haverokkal.

#82 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 18:41

Szerintem is kiválló játék. Bár több mint 7 éves, a hangulatát más játék máig nem tudja visszaadni. És egyébként 21"os tft-n nyomom, és így is elviselhető.

#83 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 13:57

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 13:15

Hát én most tettem fel a starcraftot, meg a brood wart, belövöm battlenet-et, nyomtam pár menetet és kb 5 perc alatt meguntam :D uninstall :D
Nemtom mit lehet ezen annyit jáccani, mert a dio2-őt azt megértem :D

Engem soha nem fogtak meg igazán a stratégiai játékok, igaz túl sok esélyt sem adtam nekik. Kivéve a Starcraft -ot. Szerintem az egy nagyon jó játék, különösen, hogy a gépi játékos sem "hülye", nem olyan egyszerű megverni. Battlenet helyett mi is inkább helyi hálóban szoktuk játszani, aztán ha kevesebben vagyunk, beteszünk még pár gépi játékost... :)

Szerintem nagyon jó játék, talán kissé meg is előzte a korát...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#84 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 14:01

Idézet: Thocy a ZAGY - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 14:37

A BattleNet tényleg csak fanatikus (és piszok jó) játékosoknak való, mert nagyon sokan eléggé brutálisan nyomják és 5 perc életben maradás már egész jónak számít :) Inkább helyi hálóban haverokkal.

Azt kifelejtetted, hogy mikor ujra nekialltunk, 3-an alig birtunk lenyomni egy zerget...
Hat ezert nem jaccunk neten :D
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#85 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 06:33

Sziasztok. Lenne kedve valakinem mostanában játszani? Zergpárti vagyok :)
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#86 Felhasználó inaktív   ChRiS_RS 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 30. 21:46

Xp-n továbbra sem lehet nyomni ezt a gamét?
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
---
AMD everywhere
---

#87 Felhasználó inaktív   Thocy a ZAGY 

• Tag
  • PipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 31. 01:51

Idézet: ChRiS_RS - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 22:46

Xp-n továbbra sem lehet nyomni ezt a gamét?

Miért ne lehetne? WinXP SP2 alatt tökéletes. A HunCraft viszont úgy emlékszem sajnos tényleg nem megy XP-n.

#88 Felhasználó inaktív   Thocy a ZAGY 

• Tag
  • PipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 31. 02:01

Idézet: TCs da LaMa - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 15:01

Azt kifelejtetted, hogy mikor ujra nekialltunk, 3-an alig birtunk lenyomni egy zerget...
Hat ezert nem jaccunk neten :D

Ja, de mivel az már megy, egyszer összeülhetnénk a Bobbal megint lenyomni mondjuk kettőt  :D

Nehogy itt kallódjon el a polcomon, ha már megvettem eredetiben... Most, hogy éppen fáj a fogad, nem is vacakolnál sokat az ellennel  :tooth: ->  :box2:  :doom:  :drocker:

#89 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 01:12

Kép

#90 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 08:52

Egy többé-kevésbé ide tartozó (már nem friss) hír:

Idézet

2005. október 16., vasárnap - BÚCSÚ

* Mint már előre sejthető volt, életünk úgy alakult, hogy már nincs időnk az oldallal foglalkozni úgy, ahogy az megérdemelné. Ezért úgy döntöttünk, hogy 6 évnyi működés után most érkezett el az idő arra, hogy bezárjuk kapuinkat. Az oldal működését beláthatatlan időre felfüggesztjük, nem lesznek frissítések. Amíg domainünk él (ez kb. 2006 nyara) az aktuális tartalom továbbra is elérhető. A jelenleg nem elérhető dolgok már nem is lesznek fent. A magyarításainkat és a HunCraft-ot továbbra is letölthetitek a Magyarítások Portál-ról, ill a Jatekok.hu oldalról. Mi élveztük azt a 6 évet, amíg itt voltunk és alkottunk, reméljük nektek is tetszett és érdemes volt csinálni. Természetesen nem kizárt, hogy a jövőben még találkozhattok a nevünkkel valamilyen területen. Köszönjük mindenkinek aki velünk tartott az évek során. Továbbbi játékban gazdag időtöltést kívánunk mindenkinek.

www.huncraft.hu

#91 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 02. 13:44

Pedig ez még mindig egy nagyon jó játék...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#92 Felhasználó inaktív   dave85 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 30. 16:52

sziasztok!

Ketten szeretnénk LAN-on játszani, de az "IPX-es verzió" el sem indul, az UDP-snél pedig nem látjuk egymást.(Valaki Host-ol, de a másik nem látja)
Ithhoni hálózatról van szó, 2 gép, egy Linksys BEFW11S4 router, ennyi. Nem tudom, mi lehet a baj.
Igaz, nem is nagyon értek az ilyesmihez.
A www.kani.hu-n láttam egy "LAN-os" leírást a Warcraft 3-hoz, ill. a Diablo-hoz, itt a proxy+ progit használták, nem tudom, h nekm is vmi ilyesmit kellene-e tennem.....
Ha így is van, nem tudom, hogy mi a Starcraft-hoz szükséges TCP/UDP port....

Tudnátok segíteni?

Dave

#93 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 16:23

Idézet: dave85 - Dátum: 2005. dec. 30., péntek - 17:52

sziasztok!

Ketten szeretnénk LAN-on játszani, de az "IPX-es verzió" el sem indul, az UDP-snél pedig nem látjuk egymást.(Valaki Host-ol, de a másik nem látja)
Ithhoni hálózatról van szó, 2 gép, egy Linksys BEFW11S4 router, ennyi. Nem tudom, mi lehet a baj.
Igaz, nem is nagyon értek az ilyesmihez.
A www.kani.hu-n láttam egy "LAN-os" leírást a Warcraft 3-hoz, ill. a Diablo-hoz, itt a proxy+ progit használták, nem tudom, h nekm is vmi ilyesmit kellene-e tennem.....
Ha így is van, nem tudom, hogy mi a Starcraft-hoz szükséges TCP/UDP port....

Tudnátok segíteni?

Dave

Habár már nem mai téma meg nem is manapság lett feltéve a kérdés azért én válaszolnák rá.
A probléma ot rejtőzhet hogy a hálózati beállításoknál ahol a protokollok vannak ott kell telepíteni egy ipx protokolt mert nem mindig rakja fel a kártya intsalljánál. mindkét gépen meg kell csinálni hogy müködjön.

#94 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 11:03

Huh.
Tegnap megtaláltam a CD-t pakolászás közben, mondom, miért ne rakjam föl. Föl is raktam jól. Gondoltam, játszok vele pár percet, ha már a régi gépemen annyit nyomtam. Abból a pár percből gyorsan lett jópár óra, kisebb megszakításokkal :Đ Nem is emlékszem, mikor játszottam ilyen jót utoljára.

#95 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 15:37

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 17:23

Habár már nem mai téma meg nem is manapság lett feltéve a kérdés azért én válaszolnák rá.
A probléma ot rejtőzhet hogy a hálózati beállításoknál ahol a protokollok vannak ott kell telepíteni egy ipx protokolt mert nem mindig rakja fel a kártya intsalljánál. mindkét gépen meg kell csinálni hogy müködjön.

nah en is felhozom egy kicsit a temat, mivel bent melohelyen akarunk vele jaccani. a problema a kovetkezo. adott 4 gep mindegyikre van rakva ipx/spx. es ebbol 2 gep latja egymast csak a starcraftban. egyszeruen nem tudtunk rajonni hogy a masik 2 gepen miert nem talaljak meg egymast halozaton.
a masik 2 gepen pedig teljesen jol megy haloban.

valami otlet valakinek?
egyszeruen x-aktanak tunik.
a jatekok verzioszama azonos. probaltuk felpatcolni is de akkor is ugyanez a helyzet volt.
tűzfalakat lelottuk, mind a szoftverest mind a routerest.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#96 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 07. 22:12

Nem tudja vki hogy mennyi a gamma mediában vagy tescoban? (már ha van még egyáltalán...)
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#97 Felhasználó inaktív   tbundy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 08. 15:29

SC + broodwart láttam tescoban egy fél éve kb, 1990ért

#98 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 11:52

Idézet: tbundy - Dátum: 2006. máj. 8., hétfő - 15:29

SC + broodwart láttam tescoban egy fél éve kb, 1990ért

És annyira fullra legális, hogy nem enged be vele az európai szerverekre, ha a neten szeretnél játszani... :eek: :reklamacio: :mad: :rolleyes:

Idézet

[link]

#99 Felhasználó inaktív   Dj.aTeSz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 09. 14:05

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 11:52

És annyira fullra legális, hogy nem enged be vele az európai szerverekre, ha a neten szeretnél játszani...   :eek:   :reklamacio:   :mad:   :rolleyes:

4 éve vettem kb 2000.-ért...
...:::[ Magyarország első hivatalos Dj szakmai Fóruma ]:::...
InfO :: dj.atesz@freemail.hu
...::[ Abit NF7-S2 || AMD Athlon XP 1400+ || 768 MB DDR @ 400 Samsung || ATI Radeon 9600 128bit || Maxxtor 80GB HDD || LG DVD Combo ]:::...

#100 Felhasználó inaktív   cheoppy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 13. 11:18

Idézet: SATAN - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 16:37

nah en is felhozom egy kicsit a temat, mivel bent melohelyen akarunk vele jaccani. a problema a kovetkezo. adott 4 gep mindegyikre van rakva ipx/spx. es ebbol 2 gep latja egymast csak a starcraftban. egyszeruen nem tudtunk rajonni hogy a masik 2 gepen miert nem talaljak meg egymast halozaton.
a masik 2 gepen pedig teljesen jol megy haloban.

valami otlet valakinek?
egyszeruen x-aktanak tunik.
a jatekok verzioszama azonos. probaltuk felpatcolni is de akkor is ugyanez a helyzet volt.
tűzfalakat lelottuk, mind a szoftverest mind a routerest.

Esetleg próbálj meg az ipx-protokoll beállításainál minden gépnek külön belső hálózati azonosítót adni, lásd itt:
Kép

Téma megosztása:

• (8 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.