The Settlers: Heritage of Kings Settlers 5
Elküldve: 2004. 05. 10. 08:15
a hivatalos cimet megvaltoztattak " THE SETTLERS Heritage of Kings "-re
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 05. 13. 09:33
Hmm, ahogy nő a számozása, egyre kevésbé hasonlít ez a sorozat az eredetire.
Akkor még utakat kellett kijelölni, meg agyaskodni, szervezkedni, hogy minden flottul menjen. Úgy látom, most a játékmenetet ismét butították, viszont a grafikát tuningolták.
De én eddig sem a grafika miatt szerettem a sorozatot, és ezután sem fogom. Hát, erre van igény. Kevés gondolkodás - erre halad a világ. Minden a csilivili, de a valódi tartalom kezd elveszni - szeretnék tévedni, de attól tartok, ez sem kivétel.
Akkor még utakat kellett kijelölni, meg agyaskodni, szervezkedni, hogy minden flottul menjen. Úgy látom, most a játékmenetet ismét butították, viszont a grafikát tuningolták.
De én eddig sem a grafika miatt szerettem a sorozatot, és ezután sem fogom. Hát, erre van igény. Kevés gondolkodás - erre halad a világ. Minden a csilivili, de a valódi tartalom kezd elveszni - szeretnék tévedni, de attól tartok, ez sem kivétel.
Elküldve: 2004. 08. 27. 19:20
az első rész varázsa pont az egyszerűségében volt, nem kellett irányítani senkit sem, talán csak a geológusokat. mindenki ment magától.
Elküldve: 2004. 08. 27. 20:38
A Settlers varázsa szerintem is a hangulatából, aranyos grafikájából és jó játékmenetéből adódott. Anno Amigán csak néztem, amint a favágó vágja a fát, csattog a fejszéje, a pék süti a kenyeret, a paraszt kaszál, az erdész ledugja a facsemetét
Minden élt, nyüzsgött stbstb, gondolom értitek
Ezzel szemben 3Dben ez már szerintem nem lesz így... (Sokszor felmerül bennem a kérdés, hogy miért kell ezt a 3D-t állandóan erőltetni, sokszor nincs értelme)
Elküldve: 2004. 09. 02. 17:03
megjelent egy német nyelvü video, érdemes megnézni itt
Abit NF7-S v2.0, Sempron 2400+, 1GB RAM, Abit Siluro GF4 Ti 4200 64MB, ViewSonic G75f...
Grand Master Turing once dreamed that he was a machine. When he awoke he exclaimed:
"I don't know whether I am Turing dreaming that I am a machine, or a machine dreaming that I am Turing!"
Kellemes kikapcsolódást kívánunk Önnek és mobiltelefonjának!
Grand Master Turing once dreamed that he was a machine. When he awoke he exclaimed:
"I don't know whether I am Turing dreaming that I am a machine, or a machine dreaming that I am Turing!"
Elküldve: 2004. 11. 02. 21:19
Idézet: flinta - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 19:20
az első rész varázsa pont az egyszerűségében volt, nem kellett irányítani senkit sem, talán csak a geológusokat. mindenki ment magától.
én az elsőt nem láttam, de a második félelmetesen jó játék
az újabbak kb 2 órát éltek a gépemen.
szerintem is elvesztette a varázsát, és tényleg fölösleges a 3D-t is erőltetni.
bár szvsz ettől még lehetne aranyos és jó, csak valahogy a gyökerekhez kéne visszatérni
Szerkesztette: vipisrac 2004. 11. 02. 21:19 -kor
Elküldve: 2004. 11. 02. 22:35
Én a 2 magyar változatával játszottam kb fél órát, és a 3-al fél hónapot. Az nagyon megfogott. Kipróbáltam a 4 demóját, de az pár percíg volt a gépemen, az már kevésbé kötött le, nemtudom miért. Remélem az 5 jó lesz. Legszívesebben a 2-t látnám feljavított, de még 2d-s grafikával.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2004. 11. 02. 23:10
Idézet: Boba - Dátum: 2004. nov. 2., kedd - 22:35
Legszívesebben a 2-t látnám feljavított, de még 2d-s grafikával.
Arra én is kíváncsi lennék, bár 2D-ben túl sok grafikus javulást nem tudok elképzelni!
Én hónapokig játszottam a második résszel, de a sorozat többi részét meg sem néztem...
Kivéve a Settlers 1-et, ami nagyon jó volt, főleg Amigán, két egérrel!
Na de ez nem tartozik ide...
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2004. 11. 04. 06:47
Én mindegyikkel játszottam és a 3. kívül mindegyik le is kötött. Az új grafika kellett már. Remélem ebben sem fogok csalódni. És remélem nem csal, mint a 4, mert az utolsó pályákon a hajamat téptem már....
Elküldve: 2004. 11. 04. 08:54
Idézet: Jareth - Dátum: 2004. nov. 3., szerda - 0:10
Arra én is kíváncsi lennék, bár 2D-ben túl sok grafikus javulást nem tudok elképzelni!
Én hónapokig játszottam a második résszel, de a sorozat többi részét meg sem néztem...
azt hittem amigán a két floppy volt a menő, de akkor le voltam maradva ezek szerint
Elküldve: 2004. 11. 09. 10:13
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. nov. 9., kedd - 0:15
Még ebben a hónapban jön a demo-ja egyes híresztelések szerint.
A fullnak jobban örülnék....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2004. 11. 20. 01:06
Idézet: CéZé - Dátum: 2004. nov. 11., csütörtök - 0:33
http://www.gamestar....letolt&lid=3577
német demo
német demo
kipróbáltam a demót
hát nem vagyok vele megelégedve, igaz el lehet vele játszani órákig, a grafika gyönyörő (a kamerakezelés sajnos a warcraft3-hoz hasonlóan szegényes), de a régi settlersekhez kb köze nincs.
van ~6 féle nyersanyag, ezeket tudod parasztokkal bányászi/vágni, aztán mindegyikre építhetsz viskót, ami termeli, viszont a viskók dolgozóinak meg kell ágy meg kaja. a bonyolultsága ennyiben merül ki, van még néhány fejlesztő épület, meg katonatoborzóhely. a templom használatára sajnos még nem jöttem rá, mivel nem igazán tudok németül (a fejlesztések többségéből is csak annyit értek, hogy ilyen-olyan épületet lehetővé tesz)
aztán egyik tél->tavasz váltás idején pont a két hősöm jégen volt, meg is haltak azonnal
na akkor fejeztem be
egyébként valami küldetést kellett volna megcsinálni, amiből szintén nem értettem semmit
talán az angol verzió érdekesebb lesz
Abit NF7-S v2.0, Sempron 2400+, 1GB RAM, Abit Siluro GF4 Ti 4200 64MB, ViewSonic G75f...
Elküldve: 2004. 11. 23. 06:56
Na ez szuper, remélem ezt a játékot is elb---ták, és akkor ismét nem csalódok a játékfejlesztőkben.
Elküldve: 2004. 11. 29. 19:03
Idézet: pepe18 - Dátum: 2004. nov. 20., szombat - 2:06
kipróbáltam a demót
van ~6 féle nyersanyag, ezeket tudod parasztokkal bányászi/vágni, aztán mindegyikre építhetsz viskót, ami termeli, viszont a viskók dolgozóinak meg kell ágy meg kaja. a bonyolultsága ennyiben merül ki, van még néhány fejlesztő épület, meg katonatoborzóhely. a templom használatára sajnos még nem jöttem rá, mivel nem igazán tudok németül (a fejlesztések többségéből is csak annyit értek, hogy ilyen-olyan épületet lehetővé tesz)
aztán egyik tél->tavasz váltás idején pont a két hősöm jégen volt, meg is haltak azonnal
na akkor fejeztem be
na akkor fejeztem be
Hajjaj. Nem hangzik túl jól, de majd meglátjuk. Hátha valóban a német nyelv szépsége okozta a problémát és majd angolul világosabb lesz, mi miért van. Bízzunk benne, hátha mégis jó lesz!
Elküldve: 2004. 12. 06. 09:14
Nálam is előjött az ami nálad Sebi. Már, mint az, hogy az egyik szakaszon úgy döntött a game, hogy 16.47 mp a rekord. De hogy miért? Pont a Noikeren csinálta, amit nyomtam pénteken. Azért ilyen gyors nem voltam!
Ja, mostmár nekem is mrgvan a 2000-es Impreza. Tényleg gyengébb, mint a többi wrc, de azért nem olyan rossz.
Ja, mostmár nekem is mrgvan a 2000-es Impreza. Tényleg gyengébb, mint a többi wrc, de azért nem olyan rossz.
Elküldve: 2004. 12. 06. 09:21
Idézet: Agrakos - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 10:14
Nálam is előjött az ami nálad Sebi. Már, mint az, hogy az egyik szakaszon úgy döntött a game, hogy 16.47 mp a rekord. De hogy miért? Pont a Noikeren csinálta, amit nyomtam pénteken. Azért ilyen gyors nem voltam!
Sorry az

Súgó
A téma zárva.