Hali!
Le akarom formázni a Pendrive-omat, de aztírja hogy írásvédett.
Így még a partíciót se tudom letörölni.
Válaszokat előre is köszönöm!
Oldal 1 / 1
USB drive írásvédettség feloldása. De hogy???
Elküldve: 2004. 04. 08. 14:28
Nincs rajta egy kis kapcsoló, amivel lehet ezt állítani

"A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék."
Elküldve: 2004. 04. 08. 20:25
Ilyen Pendrive-al én is találkoztam
Vmax V-102 a típusa
Ezen egy darab kapcsoló nincs! A hozzáadott/letölthető progi se megy, viszont a leírásában ezzel szórakoztatnak: "Make sure the “Write Protect” switch is in “OFF” location." Sehol nem látni rajta kapcsolót, igaz röntgennel még nem vizsgáltuk
szétszedni se sikerült
Vmax V-102 a típusa
Ezen egy darab kapcsoló nincs! A hozzáadott/letölthető progi se megy, viszont a leírásában ezzel szórakoztatnak: "Make sure the “Write Protect” switch is in “OFF” location." Sehol nem látni rajta kapcsolót, igaz röntgennel még nem vizsgáltuk

Enterprise 128 / Zilog Z80A@7.12Mhz / 1MB DIP RAM 80ns / 32KB CMOS SRAM / 512KB ROM / Quantum Fireball 540 / WD1772@8/16Mhz / Teac FD55FV / TEAC FD55GFR / NEC FD1305 / ALPS DFP723A
Enterprise Forever!
Enterprise Forever!
Elküldve: 2004. 04. 08. 20:27
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"
Elküldve: 2004. 04. 09. 19:19
Az enyémen sincs semmilyen kapcsoló!!!
Már szét is szedtem, de belül se látni semmit ami kapcsolóra utal... :confused:
Valami program kéne ami nem törődik az írásvédettséggel és le tudnám formázni(esetleg új partíciót létrehozni)./Eddig a partition magic 7-el próbálkoztam,de csak a winyómat látja a pen-t nem!/
nem tudom most mitévő legyek.
Lehet hogy elviszem egy szervízbe hátha ott tudnak vele vmit kezdeni...
...vagy kivágom a kukába.

Már szét is szedtem, de belül se látni semmit ami kapcsolóra utal... :confused:
Valami program kéne ami nem törődik az írásvédettséggel és le tudnám formázni(esetleg új partíciót létrehozni)./Eddig a partition magic 7-el próbálkoztam,de csak a winyómat látja a pen-t nem!/

Lehet hogy elviszem egy szervízbe hátha ott tudnak vele vmit kezdeni...
...vagy kivágom a kukába.

Üdv.:
.:Castor Troy:.
.:Castor Troy:.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1