HWSW Informatikai Kerekasztal: SOS! Van valakinek GRUNDIG CAR 200-hoz leírása? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

SOS! Van valakinek GRUNDIG CAR 200-hoz leírása? Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   D&D Team_Denes 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 08. 20:52

Örök hálám annak aki tudna segíteni:
Adott egy Grundig CAR 200 autorádió. Elvileg olyan védelem van benne, hogy ha leveszik az akkuról a magnót, akkor csak egy kóddal lehet újraaktiválni. Leírást b*sztak adni hozzá, mert ajándék volt apukám kocsijához, és ugyebár akkor minden darab papíron spórolnak :reklamacio: . Szerencsére a kódot megkaptuk hozzá, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy hova kell beírni! Már órákat próbálkoztam, minden lehetséges kombinációt kipróbáltam de semmi...

#2 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 21:07

Idézet: D&D Team_Denes - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 21:57

Örök hálám annak aki tudna segíteni:
Adott egy Grundig CAR 200 autorádió. Elvileg olyan védelem van benne, hogy ha leveszik az akkuról a magnót, akkor csak egy kóddal lehet újraaktiválni. Leírást b*sztak adni hozzá, mert ajándék volt apukám kocsijához, és ugyebár akkor minden darab papíron spórolnak :reklamacio: . Szerencsére a kódot megkaptuk hozzá, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy hova kell beírni! Már órákat próbálkoztam, minden lehetséges kombinációt kipróbáltam de semmi...

Ez nem az amit opelekbe szerelnek? Mert ha igen, akkor az AS gombbal kell bekapcsolni, (bekapcs+AS), és akkor kéri a kódot, amit az 1,2,3,4 számbíillentyűkkel kell bevinni, úgy hogy az 1-est annyiszor nyomod, ahány ezres kell, a 2-est ahány százas, s.i.t a végén hosszan AS. Egyre vigyázni kell, ha próbálkozol a kóddal, mármint rossz számokkal, akkor 3 v 4 után egyre jobban letilt.

Üdv!
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek  tovább.

#3 Felhasználó inaktív   D&D Team_Denes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 22:39

Aha, ez opeles :) . Az AS gombra ki kéne írnia valamit, vagy "vakon" kell beírni a kódot? Mert nekem nem jött be semmi menü, folyamatosan azt írja ki, hogy "SAFE".
Egyébként hogy érted azt, hogy 3-4 próba után egyre jobban letilt?? Elszarod a kódot és utána mehet a kukába??

#4 Felhasználó inaktív   D&D Team_Denes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 09:54

Kipróbáltam amit mondtál és SIKERÜLT! Az volt a baj, hogy eddig úgy próbálgattam, hogy bekapcs után nyomtam az AS-t. Köszönöm szépen a segítséget! :respect:

#5 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 15:26

:up:  ;)
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek  tovább.

#6 Felhasználó inaktív   kicsike 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 17. 10:55

Sziasztok!
Vettem egy opel astrát és a kazóhoz nem adtak kódot.Ha valaki tud segítsen. Grundig car 200. GM 0200W5562175. Ehez szeretnék egy kódot.
Köszönettel: Zoli

#7 Felhasználó inaktív   Lipy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 17. 11:11

Idézet: kicsike - Dátum: 2010. 03. 17. 10:55

Sziasztok!
Vettem egy opel astrát és a kazóhoz nem adtak kódot.Ha valaki tud segítsen. Grundig car 200. GM 0200W5562175. Ehez szeretnék egy kódot.
Köszönettel: Zoli

Ez nem az a fórum!
Bemész egy opel szervizbe és kikéred.
Amit te kérsz az illegális és szabályzatba ütközik
Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.

#8 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 17. 11:31

Mi az a kazó amúgy?
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#9 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 17. 11:56

Gondolom kazettás fejegység. Amúgy nem érzem ezt olyan hűűűdenagyon illegálisnak. Én is úgy vettem anno a Voyageremet, hogy a tulaj "elfelejtette" a kódját a gyári Clarion rendszernek. Inkább én is trükköztem, mintsem fizettem érte sokat. Mellesleg megvettem, enyém, nem loptam... Amúgy ha volt már ilyen topic, jól tette, hogy ideírt.
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#10 Felhasználó inaktív   kicsike 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 17. 16:56

Idézet: Rodrigez07 - Dátum: 2010. 03. 17. 11:56

Gondolom kazettás fejegység. Amúgy nem érzem ezt olyan hűűűdenagyon illegálisnak. Én is úgy vettem anno a Voyageremet, hogy a tulaj "elfelejtette" a kódját a gyári Clarion rendszernek. Inkább én is trükköztem, mintsem fizettem érte sokat. Mellesleg megvettem, enyém, nem loptam... Amúgy ha volt már ilyen topic, jól tette, hogy ideírt.

Köszi szépen, hogy mellém álltál. Vannak még rendes emberek, nem csak azt nézik, hogy kinek mivel tudnak ártani? Én amúgy véletlenül akadtam erre az oldalra és kapcsolatos az én kérésemmel. A kazó szó nem tudom, hogy miért nem ismerős(szallagos autó magnó, rádióval). Az nem az én hibám, hogy az autót Németországból behozták és az aksiját kivették. És úgy állt kitudja mennyi ideig.Logikus, hogy elveszitette a kódját a rádió. Hogy tudom megtalálni, hogyha nem érdeklődöm? Mindenki azt mondja, hogy cseréljem le!Le fogom, hogyha más megoldást nem találok.

Zozo

#11 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 17. 22:54

Idézet: kicsike - Dátum: 2010. 03. 17. 16:56

A kazó szó nem tudom, hogy miért nem ismerős(szallagos autó magnó, rádióval).
Zozo

Szia!
Bennem nem volt semmi rossz szándék amikor a kazót kérdeztem. Gondoltam hogy a kazó kazettát jelent, csak nem tudom elképzelni hogy egy kazettás lejátszónál mihez kellhet kód. De lehet hogy a mostani autókban kód kell a levehető előlaphoz, vagy mittudomén.... Egyáltalán nem vagyok képben ezekkel kapcsolatban. Tehát én csak pusztán kíváncsiságból kérdeztem, hogy vajon a kód mihez kellhet. Na mindegy, túltárgyaltuk. :laugh:

Egyébként szerintem is értékelendő, hogy legalább vetted a fáradságot a kereséshez és megtaláltad a megfelelő topikot. Üdv a fórumon és sok sikert a kódhoz.
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#12 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 18. 07:57

Idézet: batagy - Dátum: 2010. 03. 17. 22:54

csak nem tudom elképzelni hogy egy kazettás lejátszónál mihez kellhet kód.

Volt olyan idő, amikor a kazettás fejegységeket lopták ám :Đ . Kód régóta van, úgy 15 éve biztosan, akkoriban meg kazi volt. A lényege pont ennyi, ha az akkus táp megszűnik (=ellopják a fejegységet), akkor kér egy kódot bekapcsoláskor. Ezt a kódot a típusból és a sorozatszámból lehet kisakkozni, vannak rá gyári programok. Én azért futnék a szervizhez egy kört vele, hátha jó fejek lesznek, de külföldi oldalakon rengeteg fórum foglalkozik ilyenekkel, tolod a sorozatszámot, kapod a kódot. :) Amúgy idiótaság,látod,mennyit ér :) , meg manapság azért nem ritka, hogy akku nélkül marad a kocsi x időre, meg eleve fogyasztói termék lett az is, a kódot meg elfelejti az ember. Mondjuk szokott lenni olyan, hogy kis matricán a rádió fenekére van ragasztva, vagy épp a külső keretre.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó