HWSW Informatikai Kerekasztal: Ne offoljátok azonnal elöbb tesssék elolvasni - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ne offoljátok azonnal elöbb tesssék elolvasni

#21 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 17. 09:12

NForce2 400 vs Ultra400 (Single-Channel vs Dual-Channel):
A Single-Channeles, "gagyi" verzió gyorsabb szinte bármilyen memóriatesztben. Cserébe olcsóbb :confused:

#22 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 17. 09:24

Tudom, nekem is igy van, de nem csak "szinte" hanem "abszolut".
Ezért épp eladom.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#23 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 17. 14:01

Én is gondoltam, hogy az NF7 2.0-t kicserélem a céges "gagyigépben" lévő ASUS A7N8X-X-re. Jobban tetszik, és különben is ASUS :)

Egyedül a HOT CPU Tester Pro 4.0-val sikerült a Dual-Channeles lapnak gyorsabbnak lennie (6195 vs 6600 valamennyi).

#24 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 17. 14:47

Én IC7-et veszek
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#25 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 17. 15:26

Tápegységek fekete listája:

Codegen
JNC
Vargáné és Társa
Mercury
Skyhawk

Ugye nem hagytam ki egyiket se? :D

Rhino666
Rhino666

#26 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 17. 20:26

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2004. április 17, szombat - 16:26

Ugye nem hagytam ki egyiket se? :D

Acorp  :omg:

#27 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 17. 20:28

ASUS A7V333-Raid

2 halt meg egy Barton 2500+ procitól, ami más alaplapban ment.

#28 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 18. 09:32

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. április 17, szombat - 21:26

Acorp  :omg:

Tényleg... :omg:

Rhino666
Rhino666

#29 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 18:56

szerintem felesleges átláthatatlan csettopikot csinálni ebből, úgysem olvassa végig majd a 100oldalasra duzzadt topikot senki sem, ahhoz hogy legyen valami (esetleg használhatatlan) információja az általa kinézett cuccról, nem vagyok moderátor, de javasolnám hogy valami olyan formában kellene megejteni a hozzászólásokat röviden, tömören hogy:

-yakamamamuto dvd plájer: kettétörte a lemezt egy példány belőle otthon, optika is szétment
-knwq chipes memória: cégnél vagy 20 darabnál hibát jelez a memtest

ENNEK lenne használható értelme, és látható lenne hogy szériahiba, vagy csak 1 példány halt meg (esetleg ha többen is beírják ugyanazt, akkor gyanús hogy szériahiba, vagy könnyen dögledező cucc)
viszont ilyen formában ahogyan elkezdtétek, és az is hogy valaki visszaír "jajj de nekem nem is döglött be az a típusú vinyóm" (bocs, nem akarlak megsérteni) semmi értelme szerintem. tiszteletben kellene tartani hogy neki meghalt az a vinyója, feltételezem hogy nem a falhoz csapkodta...

az pedig hogyan jön ide hogy valami lassan kezeli a memóriát? ettől lenne abszolút feketelistás pocsék? most szériahibás/bedöglött cuccokról van szó, vagy egy csettopikról, ahol kitárgyaljuk hogy miért jobb az egyik alaplap a másiknál? erre van az összes többi topik, nemde? :D

nem okoskodni akartam, csak valami értelmet adni az egész hozzászóláshalmaznak ami még következhet.. minimum át kellene nevezni a topikot, vagy csinálni egy újat hasonló szabályrendszerrel mint írtam fentebb...

#30 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 19:05

Idézet: SANK - Dátum: 2004. április 12, hétfő - 14:39

Persze ha mindenki hűségesen körmölne, lehetne valamiféle gyakoriság listát felállítani, ekkora érdeklődésre viszont nem számíthat az ötlet.(Szerintem) :p

ha rövid-tömör beírások születnének átlátható lenne, akár egy oldalon is lenne 3x beírva hogy mondjuk xyz típusszámú maxtor vinyó csapkodja a fejet, vagy kattog (van ilyen most is éppen ha jól láttam egy másik topikban).
de annak hogy "sz@r a maxtor 80-as vinyó" nem sok értelme van, valóban :D
gyártott a maxtor "néhány" darab, és "néhány" különböző típusú vinyót is ekkora méretben ha jól sejtem...

szerk: ja igen, különösebb reagálásra sincs szükség szerintem, meg megerősítgetésekre sem, csak szétoffolja, és átláthatatlanná teszi a topikot. ha korrekten típusszámmal meg értelmes megfogalmazással van leírva röviden hogy mi a gond, és hány példány jószággal akkor ez felesleges.
aki meg nem képes ezt megtenni ilyen formában feleslegesen ír ide, úgysem hiszem el neki hogyha csak annyit mond hogy "sz@r a maxtor" én meg mondjuk tipikus maxtor hívő vagyok.. :D

Szerkesztette: deuce 2004. 04. 18. 19:09 -kor

#31 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 17:09

Idézet: deuce - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 20:05

ja igen, különösebb reagálásra sincs szükség szerintem, meg megerősítgetésekre sem, csak szétoffolja, és átláthatatlanná teszi a topikot

Ahhoz képest, hogy másfél oldal OFFot írtál be, elég rendesen leszériázol minket...

Tessék, típusszám: Abit VH6T alaplap, 2-ből 2 halt meg.

#32 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 03:04

Miert van szukseg ilyen topicra?
Okos ember elobb kerdez, aztan vasarol(lő :)). Semmi szukseg fekete listara, ez nem a Szovjetunio...  :bolond:

#33 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 21:56

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. április 20, kedd - 18:09

Ahhoz képest, hogy másfél oldal OFFot írtál be, elég rendesen leszériázol minket...

Tessék, típusszám: Abit VH6T alaplap, 2-ből 2 halt meg.

szerintem az offolást te kezdted mondjuk azzal hogy feketelistáztál egy alaplapot mert neked "lassú" a memóriakezelése :D
a sis chip meg a vinyókat kezeli lassabban mint mondjuk az intel chipset, akkor bevágjam az összes sis chipes lapot? :)
nah az lenne az off..
én csak kultúrált mederbe próbáltam terelni az egészet, de meddő a dolog.

#34 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 21:57

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. április 17, szombat - 15:01

Én is gondoltam, hogy az NF7 2.0-t kicserélem a céges "gagyigépben" lévő ASUS A7N8X-X-re. Jobban tetszik, és különben is ASUS :)

ez aztán értelmes...
biztos ezért nem fog senki sem nf7-et venni, mint ahogy nincs is szinte egyik fórumos arc gépében sem. (akik ugye tudják egész jól mit kell venni mert ez a hobbijuk, azért vannak itt)

#35 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 22:02

Idézet

ASUS A7V333-Raid

2 halt meg egy Barton 2500+ procitól, ami más alaplapban ment.

Idézet

Én is gondoltam, hogy az NF7 2.0-t kicserélem a céges "gagyigépben" lévő ASUS A7N8X-X-re. Jobban tetszik, és különben is ASUS

Csak én érzem az ellentmondást? :)
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#36 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 22:03

Idézet: deuce - Dátum: 2004. április 21, szerda - 20:57

ez aztán értelmes...
biztos ezért nem fog senki sem nf7-et venni, mint ahogy nincs is szinte egyik fórumos arc gépében sem. (akik ugye tudják egész jól mit kell venni mert ez a hobbijuk, azért vannak itt)

Haverom 1 napig dolgozott egy szervízben és asszondta vagy 4-5 Asus nForce2es lap jött vissza, mindnek vmi kis fos hibája volt, lehet, hogy csak rossz napon volt próbanapja :)

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#37 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 22:08

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. április 21, szerda - 2:04

Miert van szukseg ilyen topicra?
Okos ember elobb kerdez, aztan vasarol(lő :)). Semmi szukseg fekete listara, ez nem a Szovjetunio...  :bolond:

Én is ezt mondom mindig :)
Vásárlás:
1. Körülnéz mit érdemes, neten tesztek, barátok megkérdezése. (Boltos láma eladók kihagyása a tanácsadásból :D )
2. Körülnéz fórumokon. Nem új topic nyitása, hanem az aktuális termék topicjának átböngészése, kérdések feltétele a megfelelő topicban.
3. Vásárlás.

Le kéne védetnem ezt a szöveget annyiszor leírtam már :D

Sztem is tök fölösleges egy ilyen topic, aki vásárol úgysem a PÁF-ban kezdi a nézelődést.

#38 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 23. 17:21

Idézet: BoGab - Dátum: 2004. április 21, szerda - 23:02

Csak én érzem az ellentmondást? :)

:offtopic: Csak te :) volt már pár ASUS lapom előtte, és teljesen elégedett voltam velük, ellenben az Abitokkal. Nem volt a nagykernek A7N8X, ezért lett Abit. :offtopic:

Minolta MagiColor 2200 DeskLaser: csak egyet ismerek, de a sírba visz :mad:
Az hagyján, hogy esetenként bekapcsolás után 4-5x is kalibrál (~10 perc), de már az Ethernet portja is elszállt, úgyhogy csak párhuzamoson tud nyomtatni. Érdekes mód, a HTTP kapcsolat él az Etherneten, csak nyomtatni nem lehet rá :confused:
Ja, és ha kevés a memória, szimplán csak nem nyomtat, nem ad hubaüzenetet.
Felírom, mert SZVSZ PÁF.

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó