HWSW Informatikai Kerekasztal: Miért ne használj kodekpakkot - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Miért ne használj kodekpakkot Jelenkori válogatott (rém)történetek Értékeld a témát: -----

#561 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 13. 08:22

Directvobsub 2.38 együttműködik általában Windows Media Player 11-el?
"Légy szerény mint én..."

#562 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 19:52

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. febr. 13., szerda - 8:22

Directvobsub 2.38 együttműködik általában Windows Media Player 11-el?

Idézet

DirectVobSub is simply a DirectShow filter which can be used to display subtitle. It integrates automatically with any DirectShow player like the Windows Media Player, Media Player Classic, The Core Media Player and others.

Azért 100% biztonsággal Bill Gates se tudná megmondani, hogy a 11-es WMP-vel mindig-mindehol működik-e...

#563 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 13. 22:05

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. febr. 13., szerda - 19:52

Azért 100% biztonsággal Bill Gates se tudná megmondani, hogy a 11-es WMP-vel mindig-mindehol működik-e...

Ehhe, köszi. :) Mivel a saját feliratkezelője ugye nem működik minden esetben. Akkor ezért találtam a külföldi fórumokon erről a témáról olyan kevés bejegyzést.
"Légy szerény mint én..."

#564 Felhasználó inaktív   Eperkutyus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 09:33

Nálam semmi baj nincs a K-Lite Codec Pack-kal, ami minden videót átállít WMP Classic-ra..  :rolleyes:

Szeretem, jó, feliratokat VobSub jól kezeli ..

Ahányan vagytok, annyifélét írtok itt, én csak lesek, hogy egyáltalán létrejött ez a topic. Sokadjára teszem újra az XP-met, a K-Lite az első, felteszem és nincs több gondom semmivel, ismerősöknél is ezzel szoktam a rendszet ellátni, ha nyúznak vele hogy menjek már át mert nem játssza a filmet valami idióta codec miatt.

Szerintem teljesen jó, tiszta, zéró csicsa, zéró trójai, zéró reklám, .. mit mondhatnék még el róla ?

Én örülök, hogy van ilyen. Még a Sony Ericsson-om által felvett hülye formátumú videót is viszi a WMP Classic, ez nagy pirospont.
Om mani peme hung.

#565 Felhasználó inaktív   PoisonBorz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 13. 11:25

Ez a topic uszkve 4 éve indult, és szvsz teljesen aktualitását vesztette...

A rosszemlékű ACE megacodecet már rég eltemette az idő, és szerintem a K-Lite-al (valamint 1-2 társával) semmiféle gond nincs. Az a lényeg, hogy a nekünk megfelelő csomagot tegyük fel - a Basic csomagban ott is csak xvid/ac3-at tesz fel, meg 1-2 pici eszközt, és kész.

Nem mellesleg a nagyobb csomagokban található ffdshow (igen, a 2 ikon amit lejátszásnál kirak) csomó esetben hasznos, nem utolsó sorban pl. winamp dsp-ket pakolhatsz két klikkel az épp játszott fájl audiostreamjére, nem kicsit megdobva a hangzást.

Szerkesztette: PoisonBorz 2008. 04. 13. 11:26 -kor

#566 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 04. 13. 13:35

Idézet: PoisonBorz - Dátum: 2008. ápr. 13., vasárnap - 12:25

Ez a topic uszkve 4 éve indult, és szvsz teljesen aktualitását vesztette...

A rosszemlékű ACE megacodecet már rég eltemette az idő, és szerintem a K-Lite-al (valamint 1-2 társával) semmiféle gond nincs. Az a lényeg, hogy a nekünk megfelelő csomagot tegyük fel - a Basic csomagban ott is csak xvid/ac3-at tesz fel, meg 1-2 pici eszközt, és kész.

Nem mellesleg a nagyobb csomagokban található ffdshow (igen, a 2 ikon amit lejátszásnál kirak) csomó esetben hasznos, nem utolsó sorban pl. winamp dsp-ket pakolhatsz két klikkel az épp játszott fájl audiostreamjére, nem kicsit megdobva a hangzást.

Aktualitás: Amíg sok ember default full clickonly módban teszi fel az aktuális csomagot, mert nem tudja, mi mire való és akkor legyen minden, addig érdemes erről beszélni.

A winamp DSP-k meg hát... Kinek pap, kinek paplan, jobbnak nem mondanám, inkább csak másnak. :)
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#567 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 04. 13. 14:55

multimédiás szinten az ffdshow + mpc kombón kívül szinte felesleges bármit is felpakolni. a feliratozás vele kisebb számítási igényű, aztán max postprocess, resize a megjelenítő natív felbontására, esetleg egy kis filterezés...
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#568 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 16:07

KMplayerrel gyakorlatilag bármit le lehet játszani minimális CPU terhelés mellett, anélkül hogy belerondítana a kodekekbe, mert sajátokat használ.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#569 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 16:20

Idézet: avman - Dátum: 2008. ápr. 13., vasárnap - 14:55

multimédiás szinten az ffdshow + mpc kombón kívül szinte felesleges bármit is felpakolni. a feliratozás vele kisebb számítási igényű, aztán max postprocess, resize a megjelenítő natív felbontására, esetleg egy kis filterezés...

:up:
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#570 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 17:18

Idézet: Pitbull - Dátum: 2008. ápr. 13., vasárnap - 16:07

KMplayerrel gyakorlatilag bármit le lehet játszani minimális CPU terhelés mellett, anélkül hogy belerondítana a kodekekbe, mert sajátokat használ.

azért én ffdshow alatt úgy meg tudtam bolondítani a dolgot, h az e4300-on:
upscale/postprocess/filter kombóval 1500 bitrétes körüli xvid/divx  7xx-640 / 4xx felbontáson,  25/55-60%, illetve sd mpeg2 (4000-6000 kbs) 25/70-80% porciterhelést mutat a két magra leosztva  :Đ
az is igaz, h még mindig azt a rusnya viás asrock lapot használom  :omg:

Szerkesztette: avman 2008. 04. 13. 17:20 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#571 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 17:51

Idézet: avman - Dátum: 2008. ápr. 13., vasárnap - 17:18

azért én ffdshow alatt úgy meg tudtam bolondítani a dolgot, h az e4300-on:
upscale/postprocess/filter kombóval 1500 bitrétes körüli xvid/divx  7xx-640 / 4xx felbontáson,  25/55-60%, illetve sd mpeg2 (4000-6000 kbs) 25/70-80% porciterhelést mutat a két magra leosztva  :Đ
az is igaz, h még mindig azt a rusnya viás asrock lapot használom  :omg:

mókás. ezeket az xvideket még a 733-as P3-ak is viszik. úgyhogy nagyon bánthattad szegényt :)

#572 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 20:13

kezdd el piszkálgatni a blur & NR-t, kis lanczos 720p-re, deband, postporcessingben Nic's :Đ

Szerkesztette: avman 2008. 04. 13. 20:17 -kor

#573 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 20:29

Idézet: avman - Dátum: 2008. ápr. 13., vasárnap - 20:13

kezdd el piszkálgatni a blur & NR-t, kis lanczos 720p-re, deband, postporcessingben Nic's :Đ

perverz állat  :Đ

Szerkesztette: SFIJ 2008. 04. 13. 21:13 -kor

#574 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 13:30

Idézet: avman - Dátum: 2008. ápr. 13., vasárnap - 15:55

Én is az ffdshow-t használom, csak nem az mpc-vel, hanem a jó öreg BSPlayerrel. Mindent visz, egyedül a .mkv-hez kellett föltennem a Matroska media splittert, mert önmagában a ffdshow nem vitte. :up:
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#575 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 19. 22:10

Egy olyan kérdésem lenne az ffdshow témakörben, hogy hogyan lehet azt beállítani, hogy Audio CD-k lejátszásakor ne induljon el az audio része? Mivel teljesen felesleges, mert anélkül is letudja játszani a sima audio cd-ket, bármi.

#576 Felhasználó inaktív   doctormax 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 23. 11:50

Lenne egy kérdésem,mégpedig valaki tud olyan szoftvert, ami 5.1, ac-3, dolby digital hangból dolby prologic hangot tud készíteni,köszi.

#577 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 10. 12. 14:11

Dolby Prologic nem egy VHS-es szabvány, ami sztereo analóg jelből kavar kamu 5.1-et?  :think:
Biztos van rá szoftver, kérdés mire is lenne jó?
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#578 Felhasználó inaktív   robagp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 23. 17:39

Helloka!

Szeretném megkérdezni, hogy Vistára milyen codec-keket rakjak fel, hogy az flv és az mkv fileokat is meg tudjam nézni?
Codeckpack nem érdekel mert mindben van ffdshow, és a hangfalamat csak az ac3 szólaltatja meg, és nem bírom az ffdshow-t letiltani, hogy minden ac3-al menjen.
Tehát csak az ac3 van fent, és az xvid.

Válaszokat előre is köszi!

#579 Felhasználó inaktív   grumpz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 21. 12:31

Hát az igaz.

#580 Felhasználó inaktív   We3Re3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 25. 02:26

Megszűntek a codeces problémák, vagy annyi probléma van, hogy senkinek nincs kedve leírni?
--
WeRe

Sürgősen keresek Budapesten könyvek tárolására alkalmas helyet.
Minden ajánlat érdekel, emilen, privátban várom.

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó