HWSW Informatikai Kerekasztal: Házimozi/sztereó erősítő, hangfalak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (4 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Házimozi/sztereó erősítő, hangfalak segítsetek választani Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 24. 15:33

High-end homokkal kell feltölteni!  :bolond: :idea: :D
Egyébként lehet, hogy a feltöltés idején még járatós volt a hangfalad, és így nem lehet megítélni a homok hatását. 

Szerkesztette: Miki2 2004. 05. 24. 15:35 -kor

Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#62 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 15:41

Idézet: Miki2 - Dátum: 2004. máj. 24, hétfő - 16:33

Egyébként lehet, hogy a feltöltés idején még járatós volt a hangfalad, és így nem lehet megítélni a homok hatását. 

Nem hiszem, addigra, már jóval 100 óra felett volt használva (3 hónap, napi átlag 1-2cd). De a bejáratás tényleg számít neki, sokáig talán nem is szabad nagyon nekiállni tologatni, hagyni kell menni pár órát.  :up:
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek  tovább.

#63 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 16:16

Idézet: n.drews - Dátum: 2004. máj. 24, hétfő - 16:22

Tologatni kell, rakosgatni, és egyszer lesz egy olyan pont, ahol a legjobb. Közvetlenül az előtt, hogy a családtagok beutalnának fehér köpenyes nénikhez.

:offtopic:
Hihi. Bocsi de nem birom magamba tartani :D
Egy ősrégi PC-s játék jutott az eszembe: SOKOBAN. Abban kellett tologatni a ládákat és mivel rettentően vizuális vagyok, látom magam előtt a képet, amint ládákat tologattok :D :)

Lamex meg mindig csak linkeli a Hi-Fi alapfogalmát... ő vajon hányszor olvasta el? :)
Mert én először elolvastam majd kinyomtattam az egészet és kinyomtatva még 2x elolvastam. De a fent említett kérdésre nincs válasz. Vagy csak nem jól emlékszik rá mit copy-paste-zett ? :think:
Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#64 Felhasználó inaktív   totoka2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 28. 22:13

A sok  :offtopic:  közepette valaki elmondhatná a véleményét a fentebb említett Harman Kardon erősítőről is....

#65 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 29. 09:37

Idézet: totoka2 - Dátum: 2004. máj. 28, péntek - 23:13

A sok  :offtopic:  közepette valaki elmondhatná a véleményét a fentebb említett Harman Kardon erősítőről is....  

Sajnos én eddig bárkit is kérdeztem a H/K-ról, nem kaptam váalszt. Lehet "közülünk" senki sem ismeri öket?!
Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#66 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 29. 11:13

Idézet: topeti - Dátum: 2004. máj. 24, hétfő - 15:51

......És sajnos sehol nem találtam olyan leírást, ami ezt megmondaná, hogy konkrétan 50 cm a hátfaltól és 30 az oldalfaltól, és 20 fokkal forgassam a hallgató felé.....

Talán azért, mert ilyen nem létezik. Ugyanis mindenki utál ugyanabban a süketszobában lakni.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#67 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 29. 13:45

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. máj. 29, szombat - 12:13

"mindenki utál ugyanabban a süketszobában lakni."

:D Jogos! Asszem kicsit túlregáltam. Sorry, amúgy igazad van. De akkor tényleg az a helyzet, hogy "átképezzük" magunkat logisztikusnak és tologatjuk a dobozokat :)

#68 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 29. 14:01

Doboztologatással nincsen baj, délelőtt esett az eső. Legalább elfoglaltam magam. :)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#69 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 29. 14:08

Idézet: Boba - Dátum: 2004. máj. 29, szombat - 15:01

Doboztologatással nincsen baj, délelőtt esett az eső. Legalább elfoglaltam magam. :)

Jó is egyeseknek én meg melóztam meg holnap is fogok... meg egészen péntekig. Te meg csak élvezd a logisztikusok munkáját :) hú bocsi a sok  :offtopic: -ért  :omg:

#70 Felhasználó inaktív   Apró 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 31. 21:01

Idézet: totoka2 - Dátum: 2004. máj. 28., péntek - 21:13

Szar.

:D
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, hogy ha nem tudsz róla"

#71 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 31. 22:54

Idézet: Apró - Dátum: 2004. máj. 31., hétfő - 22:01

Szar.

:D

Már várom mikor lesz végre hangfalad :D

#72 Felhasználó inaktív   Apró 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 31. 23:18

Idézet: topeti - Dátum: 2004. máj. 31., hétfő - 21:54

Már várom mikor lesz végre hangfalad :D

Nálam nem jobban, elhiheted!  :D

#73 Felhasználó inaktív   Apró 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 31. 23:22

Azt mondjuk nem tudom, hogy neked mennyire fog bejönni, nagyon más világ, mint a B&W, ami tudtommal nálad eléggé elökelő helyen áll.

#74 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 05:38

Idézet: Apró - Dátum: 2004. jún. 1., kedd - 0:22

Azt mondjuk nem tudom, hogy neked mennyire fog bejönni, nagyon más világ, mint a B&W, ami tudtommal nálad eléggé elökelő helyen áll.

Na és aztán? :D Az annyira nagyon nem mérvadó, simán változhat még!
Különben azokhoz képest amiket hallgattam, három hangfal tetszett: BW602, 603 és a Tannoy R2.
Pesten a Mission m73i, m74i, Mourdant Short 906 , Tannoy MX3m és a JBL E80 (vagy E90) hangfalakat hallgattam meg, a "helybeli" Med***rktban hallgattam még Dalit, Magnatot és Wharfedalet.
Nos, ezekhez képest volt jó a Tannoy és a BW. Egyelőre itt tartok. Más hangfalakat még nem sikerült meghallgatni.
Ajánlottak még Phonart, Trianglet és Infinity-t. Ja és a "saját" Clarus sem nyűgözött le.
Szóval kivancsi leszek... apropó pontosan mi is a hangfal tipusa amit várunk?  :confused:

#75 Felhasználó inaktív   Apró 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 08:29

Idézet: topeti - Dátum: 2004. jún. 1., kedd - 4:38

Na és aztán? :D Az annyira nagyon nem mérvadó, simán változhat még!
Különben azokhoz képest amiket hallgattam, három hangfal tetszett: BW602, 603 és a Tannoy R2.
Pesten a Mission m73i, m74i, Mourdant Short 906 , Tannoy MX3m és a JBL E80 (vagy E90) hangfalakat hallgattam meg, a "helybeli" Med***rktban hallgattam még Dalit, Magnatot és Wharfedalet.
Nos, ezekhez képest volt jó a Tannoy és a BW. Egyelőre itt tartok. Más hangfalakat még nem sikerült meghallgatni.
Ajánlottak még Phonart, Trianglet és Infinity-t. Ja és a "saját" Clarus sem nyűgözött le.
Szóval kivancsi leszek... apropó pontosan mi is a hangfal tipusa amit várunk?  :confused:

Az legyen meglepetés  ;)

Annyit elárulok, hogy egy két utas, állványos monitorról van szó, mindössze 9 literes űrtartalommal, 13 cm-es mélyközéppel...

#76 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 11:48

Idézet: Apró - Dátum: 2004. jún. 1., kedd - 9:29

Az legyen meglepetés  ;)

Annyit elárulok, hogy egy két utas, állványos monitorról van szó, mindössze 9 literes űrtartalommal, 13 cm-es mélyközéppel...

Olasz gyártmány? Sonus Faber? :D
Na jó ha titok hát legyen.  :p

Szerkesztette: topeti 2004. 06. 01. 11:49 -kor

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó