HWSW Informatikai Kerekasztal: NFS Underground 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (50 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

NFS Underground 2

#41 Felhasználó inaktív   karikusz 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 27. 10:17

Felejtsétek már el az ilyen "hát nem jó szimulátor " dolgokat...ha a szimulátorok a való életben lévő dolgokat szimulálná, akkor teli lenne a világ fiatalabbnál fiatalabb rallyversenyzőkkel!!!

Az uderground gyártói nem arra ment hogy törjenek az autók, hanem hogy száguldj 1000-rel az utakon...az tény és való hogy sokszor csal a gép....én egyszer vittem végig és utána éjszakákon át nyomtam multiba a driftet.....jól szórakoztam...minden játékot megun előbb vagy utóbb az ember...ha minden játék bejönne mindenkinek akkor a gyártók éhen halnának mert akkor leragadna mindenki egynél.

:respect:  :respect: Uff én beszéltem!! :respect:  :respect:
A "WRC" legyen veletek!!:)

Ha Rabja vagy az autósjátékoknak akkor ez a te lapod:

***** www.autosjatekok.hu  *****

***** www.karikuszdesign.hu  *****

#42 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 16:06

Idézet: karikusz - Dátum: 2004. április 27, kedd - 11:17

Felejtsétek már el az ilyen "hát nem jó szimulátor " dolgokat...ha a szimulátorok a való életben lévő dolgokat szimulálná, akkor teli lenne a világ fiatalabbnál fiatalabb rallyversenyzőkkel!!!
...

Ezt kifejtenéd? :think:  :eek:

Szerkesztette: Etele 2004. 04. 27. 16:06 -kor

#43 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 16:25

Idézet: Etele - Dátum: 2004. április 27, kedd - 17:06

Jobban jarunk ha semmit sem fejt ki  :pokeas2:  :]

#44 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 27. 17:57

Idézet: Etele - Dátum: 2004. április 27, kedd - 15:06

sztem arra gondolt, ha total realistic lenne a játék, akkor a sok kis pöcs akik egymás után döntik a világbajnokok által felállitott körrekordokat.. azokbol az életbe egy valódi 300lovas Impreza mögött is világbajnok/rally-s lenne.. :D persze elég sarkallatos és elképzelhetetlen, de van benne valami :) aki meg nem kis pöcs és ugyis dönti a rekordokat..annak sorry :respect2:  erre gondolt6ott ő...de én meg arra gondolok, ha total realistic lenne akkor nem döntenék a rekordokat..csak a fákat..aztán elmenne a kedvük tőle, már  fiatalon..:)

Ja, amugy felgyujtom az egész EA hobelebancot ha nem adják ki PC_re  :reklamacio:  :sandor:  :box2:

ad1 : The game will feature 30 licensed vehicles and more than double the number of visual customization upgrades than were present in Need for Speed Underground--thus making for an impressive 70 billion possible car combinations.
ez ok.
ad2: szinte ugyanaz a f0s gfx lesz????ne már...akkor megint felgyujtom... :D
ad3:fizikát még nem lehet megitélni

Szerkesztette: t3l4l 2004. 04. 27. 18:05 -kor

---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#45 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 18:07

Idézet: Douglas - Dátum: 2004. április 27, kedd - 17:25

Jobban jarunk ha semmit sem fejt ki  :pokeas2:  :]

Elképzelhető.

Ha az összes szimulátor, valóban szimulátor lenne, akkor nem kelne el belőle 10 millió példány, ugyanis nem a kölkök tanulnának meg vezetni, hanem egyszerűen nem vennék meg.

#46 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 23:06

Szerintem Karikusz arra akart kilyukadni, hogy a játszhatóság miatt lett olyan az első rész, mint amilyen. Itt a fizikára gondoltam.
Teszem azt, hogy az autó full úgy működik, ahogy az életben: akkor induláskor lefullad a motor, ha béna vagy; rámész a padkára, akkor meg eltörik a tengely.
Ha ezt mindet beletették volna, akkor 3 hónap alatt tudnád megcsinálni az első pályát. :evil2: Nem hiszem, hogy elkelne egy ilyen játék ekkora példányszámban.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#47 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 09:51

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. április 17, szombat - 14:26

Hát ha mondjuk, beleraknak törésmodellt, realisztikusabb fizikát adnak a game-nek és kicsit visszavesznek a csili-vili grafikából ki lehetne hozni belőle egy korrekt játékot... bár így se igazán fogja a Porsche unleashed-et utólérni... na nem baj.

Mit mondjak???:

Ámen!!! :cool:
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#48 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 02:39

Idézet: poopa - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 10:51

Mit mondjak???:

Ámen!!! :cool:

Meg mondhattad volna azt is, hogy legyen benne Mercedes is ;) Ha az előzőbe belefért egy Golf, akkor leglább egy C-oszály is elmenne. (Egy SLR talán egy kicsit erős lenne :D)

Szerkesztette: Lali-213 2004. 04. 30. 02:41 -kor

#49 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 16:40

"A ToTheGame szemfüles szerkesztői az E3 parkettjén csúszkálva elemeltek egy igen finom tortát az Electronic Arts standjáról. A képeket nézegetve a folytatás esetében sem mászhatunk nyakig a motorháztetőbe, viszont jó eséllyel deciberversenyre is benevezhetünk."

Képekért >>> katt ide <<<

Forrás: hw

Link: http://www.hardwired...=10888&hir=9127

Üdv: Bepe

#50 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 13. 19:34

megjelenés pc-re?mikor?uj info?teccik az új menűű :)
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#51 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 19:50

Én végigjátszottam az előzőeket is, ezt is végigfogom. szeretem a rallyszimeket(azt az 1-2 igazit), de ettől függetlenül kell néha egy kis könnyed kikapcsolódás. túlzás lenne azt mondani, hogy várom a megjelenést, de azért mégiscsak várom :think:
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#52 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 23:22

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 17:40

"A képeket nézegetve a folytatás esetében sem mászhatunk nyakig a motorháztetőbe, viszont jó eséllyel deciberversenyre is benevezhetünk."

Kösz szépen az infót és képeket!
Ennek most nagyon örülök, hogy végre lesznek audió cuccok! :) Ezt az első részből nagyon hiányoltam!

#53 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 03:49

"Az Electronic Arts közel egy hónapja jelentette be, hogy készül a Need for Speed Underground 2. része. Az első rész novemberben jelent meg és eddig több, mint 5 millió példányban került eladásra."

"A fejlesztők tovább akarják tágítani a határokat, bebarangolható várost és újabb tuningcuccokat ígérnek. A külső változtatások mellett mostmár a verdák belsejét is átépíthetjük. Új módokat is kapunk majd a meglévők mellé. Több mint 30 liszenszelt autó lesz és kétszer annyi upgrade lehetőség. A variációk tárházát sejteti, hogy a fejlesztők közlése szerint 70 milliárd (!) féle autót lehet összehozni. Jelenleg az EA Canada fejleszti, a megjelenés az év végén várható. Nem csodálkoznék, ha az első rész 1 éves évfordulóján lenne a megjelenés. Így az E3 alkalmával most pár tucat képet nézhettek meg, amik pár dolgot elárulnak a következő részről."

Forrás: sg

Link: http://www.sg.hu/cikk.php?cid=32256&PHPSES...487987e6205475f

Üdv: Bepe

#54 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 07:32

Tök zsír,lehet majd hangcuccokat is belenyomni  :dj:  :D
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#55 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 07:58

:( :( :(
Hát ezek alapján a képek alapján ez is egy nagy rakás *** lesz...
A pálya kidolgozottsága talán már kezdi elérni az NFS6 szintjét, de az autók még nem tartanak ott. A takarítónő már megint fellocsolta a pályát mosószeres vízzel, az agyontuningolt tucatautók pedig csak egy nagyon szűk réteg szívét dobogtatják meg. Hol vannak már a régi szép idők, amikor Ferrarikkal, Viperekkel, McLarenekkel, Jaguarokkal versenyeztünk? Nagyon sajnálom, hogy az NFS sorozat ebbe az irányba halad. Mert semmi gond nem lenne a játékkal, ha más néven adnák ki, vagy esetleg a sorozat oldalágaként, mint anno a Motorcity-t.
De ez nem Need For Speed!
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#56 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 14. 13:17

Idézet: dnacrew - Dátum: 2004. ápr. 19, hétfő - 17:50

Akkor elnézést mindenkitől aki billentyűvel jácca :respect: , nekem jobban megy joystick-el.

:respect: A legjobb! :up:

#57 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 13:51

Idézet: GAI - Dátum: 2004. máj. 14, péntek - 7:58

:( :( :(
Hát ezek alapján a képek alapján ez is egy nagy rakás *** lesz...
A pálya kidolgozottsága talán már kezdi elérni az NFS6 szintjét, de az autók még nem tartanak ott. A takarítónő már megint fellocsolta a pályát mosószeres vízzel, az agyontuningolt tucatautók pedig csak egy nagyon szűk réteg szívét dobogtatják meg. Hol vannak már a régi szép idők, amikor Ferrarikkal, Viperekkel, McLarenekkel, Jaguarokkal versenyeztünk? Nagyon sajnálom, hogy az NFS sorozat ebbe az irányba halad. Mert semmi gond nem lenne a játékkal, ha más néven adnák ki, vagy esetleg a sorozat oldalágaként, mint anno a Motorcity-t.
De ez nem Need For Speed!

Nem véletlen lehet, hogy megkülönböztetik ezen részeket az "underground" jelzővel. Nyugi, amint az emberek elfelejtik 2fast2furioust, az ea is vissza fog térni a hagyományos nfshez. legalábbis szerintem.

Szerkesztette: freeone 2004. 05. 14. 13:51 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#58 Felhasználó inaktív   karikusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 15. 10:24

Az előző oldalon jól kitárgyaltatok...meg a hozzászólásomat is..:)))....elvagytok....legalább zajlik az élet a topicban...

...na csapatok egy kis csajos NFSU2-t

Kép

#59 Felhasználó inaktív   karikusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 15. 10:26

Idézet: Omega - Dátum: 2004. máj. 14, péntek - 12:17

:respect: A legjobb!   :up:

Én is billel nyomom, mert lusta vagyok elővenni a kormányt....pedig a Drag az jobban menne a kormányváltóssal, mint a billel..

#60 Felhasználó inaktív   karikusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 15. 10:31

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2004. ápr. 27, kedd - 22:06

Szerintem Karikusz arra akart kilyukadni, hogy a játszhatóság miatt lett olyan az első rész, mint amilyen. Itt a fizikára gondoltam.
Teszem azt, hogy az autó full úgy működik, ahogy az életben: akkor induláskor lefullad a motor, ha béna vagy; rámész a padkára, akkor meg eltörik a tengely.
Ha ezt mindet beletették volna, akkor 3 hónap alatt tudnád megcsinálni az első pályát. :evil2: Nem hiszem, hogy elkelne egy ilyen játék ekkora példányszámban.

Na valami ilyesmire akartam kilyukadni...ez sorozat az önfeledt száguldásra lett kihegyezve, nem arra hogy rally versenyzőket neveljen ki...(így is vannak olyan kis szarosok akik azt hiszik hogy azok és az utcán is be akarják mutatni és épp ebből volt az utoóbbi 2 hétben 2 halálosbaleset)

Téma megosztása:

• (50 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5