HWSW Informatikai Kerekasztal: NFS Underground 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

NFS Underground 2

#61 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 16. 15:24

Idézet: karikusz - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 11:31

ez sorozat az önfeledt száguldásra lett kihegyezve

Sajnos az UG-ben a színvonal a bányászbéka segge alá esett (minden tekintetben), és attól tartok, ez már nem is változik.
Tudtam önfeledten száguldani az összes előző részben (bár a Hot Pursuit 2 igencsak sz@r volt), de ez kriminális.

De legalább megint előszedtem a Porschét, és toltam egy kört az agyontuningolt turbós 993 Carrera 4S-sel, miközben porrá törtem :D

#62 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 15:35

Az volt csak az öröm. A minap ennek örömére lőttem magamnak egy összeszerelhető fémkaszni Porsche 356B modellt. No persze ezzel kiméletesebb vagyok mint az NFS%ben:D:D
Amugy, engem nem zavarna ez a F&F 1+2 utánérzésekkel felhergelt UG sem, csak legalább ne ezt a naggggyon csillivilli frontot erőltetnék. Az pl hogy nincs benne egy igazi amcsi utcai dörrentő sem, csak ezek a vinnyogó japán hulladékok. Nomeg legalább egy NFS4 szintü törés beleférhetett volna. Tudom 120an lerágták már csontig ezt a liszenszelés dolgot, node, ki nem sz*rja le a kocsigyátót? Elég lett volna 2-3mal megegyezni, a többinek meg nem kell bennelenni, máris ugrik az ingyenreklám, majd a következő tésznél jobban megondolják... ha a 4be belefért a ropikén törő porsche, bmw, mclaren, ne már hogy a csumpi japán sz*rok gyártóit nem lehetett volna kifizetni...

#63 Felhasználó inaktív   karikusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 17:03

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. máj. 16, vasárnap - 14:24

Sajnos az UG-ben a színvonal a bányászbéka segge alá esett (minden tekintetben), és attól tartok, ez már nem is változik.
Tudtam önfeledten száguldani az összes előző részben (bár a Hot Pursuit 2 igencsak sz@r volt), de ez kriminális.

De legalább megint előszedtem a Porschét, és toltam egy kört az agyontuningolt turbós 993 Carrera 4S-sel, miközben porrá törtem :D

Vagány az avatarodKépKépKép
A "WRC" legyen veletek!!:)

Ha Rabja vagy az autósjátékoknak akkor ez a te lapod:

***** www.autosjatekok.hu  *****

***** www.karikuszdesign.hu  *****

#64 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 17:45

honlap ;)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#65 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 21:57

Idézet

Key Features

Free-Roaming City: Explore a massive city divided into five distinct, interconnected neighborhoods, ranging from serpentine suburban hills to an intense downtown grid. A complex series of drivable freeways connect the neighborhoods together.
Emergent Gameplay: Want to make a name for yourself in the underground? You’ll need to find it first. Races can happen anywhere and at any time and as players encounter rivals on the street they’ll be clued into where they can buy the hottest upgrades or enter the most elite events.
New Gameplay Modes: Three new gameplay modes are added to last year’s circuit, drift and drag competitions, challenging gamers to hone their skills in a number of driving disciplines.
Performance Tuning: Tune every aspect of your car’s performance with hundreds of licensed aftermarket performance upgrades and then fine-tune everything from the gear ratio to the suspension for the ultimate ride.
The Hottest Cars: More than thirty of the most sought-after tuner cars are available from the hottest manufacturers--from Mitsubishi Motors, Nissan, and Toyota to Ford and Volkswagen, if they’re hot on the street, they’re in the game.
Visual Customization: With more than twice the visual customizations of last year’s game, there are literally billions of car combinations available to gamers. Featuring audio upgrades, scissor doors, spoilers, headlights, side skirts, roof scoops, hoods, rims, wide body kits, neon and more, if you can trick it out in real life, you can trick it out in Need for Speed Underground 2.
Environmental Variety: Each of the five distinct neighborhoods in Need for Speed Underground 2 feature a unique look and feel, including varied driving conditions and track types. Road surfaces, real-time weather effects, and environmental hazards will keep gamers on their toes as they race from dusk till dawn.
Online: Gamers can put their reputation on the line, challenging the world’s best racers online for the PlayStation®2 computer entertainment system.*.

*An Internet connection, Network Adaptor and Memory Card for the PlayStation 2 are required for online game play.

Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#66 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 22:47

MIÉ' NINCS BENNE EGY MUSCLE CAR SEM, AMIKOR MÉG A 2F2F-BAN IS VOLT ????!!  :reklamacio:
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#67 Felhasználó inaktív   karikusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 16. 23:13

Magyarhangja?? :think:

#68 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 07:32

Idézet: iljicSke - Dátum: 2004. máj. 16, vasárnap - 23:47

MIÉ' NINCS BENNE EGY MUSCLE CAR SEM, AMIKOR MÉG A 2F2F-BAN IS VOLT ????!!  :reklamacio:

Jaja, egy jó kis Dodge Charger / Pontiac GTO vagy miegyéb egy izmos 429-es Hemi Big Blockkal, 4 karbival, kompresszorral...
De akkor minek tennének bele japán fűnyírót? Esélytelen lenne :)

karikusz: köszi, igyekeztem olyat találni, ami hozzám illik :D

#69 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 12:28

Hát ez nemigaz. ez is ps2-re jön először. pedig a szavazásból is látszik, meg a scene-en is érezhető, sokkal többen játsszák pc-n. utálom a sonyt.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#70 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 18:34

"Guruj rátalált a Need for Speed Underground 2 hivatalos weboldalára. A garázsba lépve plusz információkkal, az E3 idején már közölt képekkel és egy bájos hölggyel barátkozhatunk."

"Főbb jellemzők:"

-Szabadon bejárható város: Öt változatos kerületre osztott város, elővárosi hegyi szerpentinekkel, kusza belvárosi úthálózattal és a környéket összekötő autópályákkal.
-Játékmenet: Nevet szeretnél magadnak? Küzdj érte! Bárhol, bármikor kihívhatnak. A versenyek után tájékozódhatunk merre találjuk a zaftos tuning megoldásokat, illetve a magas díjazású, elit bajnokságokat.
-Teljesítmény tuning: Több száz licenszelt tuning elemből a nekünk kedvező szettet állíthatjuk össze. A sebesség ördögével paktáló játékosok az áttételek és felfüggesztések beállításaival finomhangolhatják a remekművet.
-A legtáposabb autók: Több, mint harminc közkedvelt tuning autó a legnagyobb gyártóktól. Mitsubishi Motors, Nissan, Toyota, Ford, Volkswagen, stb.
-Látványelemek: Az előző részhez képest kétszer több optikai tuning elemmel cicomázhatjuk autónkat.
-Hangrendszerek, "olló ajtók", spoilerek, fényszórók, szegélyek, tetők, motorházfedők, szélesítő szettek, neonok, felnik, stb.
-Környezeti változatosság: Mind az öt peremváros egyedi kinézetű és hangulatú. Beleértve a vezetési élményt, a valós idejű környezeti viszontagságokat és rejtező veszélyeket.

Forrás: hw

Link: http://www.hardwired...=10950&hir=9182

Üdv: Bepe

#71 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 00:33

Ha már a hivatalos oldalon látható Z350 nem is annyira jó, azért a csizmás cicát szépen odatették! :) :up:
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#72 Felhasználó inaktív   karikusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 00:54

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 23:33

Ha már a hivatalos oldalon látható Z350 nem is annyira jó, azért a csizmás cicát szépen odatették! :) :up:

ide is tehetnék.. :banana:  :banana:  :cool:

#73 Felhasználó inaktív   PodMAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 19:14

Ha minden más totál sz*r is lesz, ezért a csajsziért végigjátszom majd a gammát :)

#74 Felhasználó inaktív   karikusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 19:45

Idézet: PodMAN - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 18:14

Ha minden más totál sz*r is lesz, ezért a csajsziért végigjátszom majd a gammát :)

:D Minimum.. :D :p  :p  :p  :cool:  :cool:

#75 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 23:56

Idézet: karikusz - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 1:54

ide is tehetnék.. :banana:  :banana:  :cool:

Azt hiszem, hogy elég dekoratív eleme lenne egy ilyen hölgy a szobámnak
:D :cool:  :lefety:  :dance:  :up: :p :taps:

#76 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 00:35

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 6:32

Jaja, egy jó kis Dodge Charger / Pontiac GTO vagy miegyéb egy izmos 429-es Hemi Big Blockkal, 4 karbival, kompresszorral...
De akkor minek tennének bele japán fűnyírót? Esélytelen lenne :)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#77 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 02:58

Mintha egy Suzukit látnék :D
Azért a lóerő nem minden. Egy Evo7 lenyomja, ha kanyarodni is kell.

#78 Felhasználó inaktív   rulla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 07:38

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. máj. 16, vasárnap - 16:35

Az volt csak az öröm. A minap ennek örömére lőttem magamnak egy összeszerelhető fémkaszni Porsche 356B modellt. No persze ezzel kiméletesebb vagyok mint az NFS%ben:D:D
Amugy, engem nem zavarna ez a F&F 1+2 utánérzésekkel felhergelt UG sem, csak legalább ne ezt a naggggyon csillivilli frontot erőltetnék. Az pl hogy nincs benne egy igazi amcsi utcai dörrentő sem, csak ezek a vinnyogó japán hulladékok. Nomeg legalább egy NFS4 szintü törés beleférhetett volna. Tudom 120an lerágták már csontig ezt a liszenszelés dolgot, node, ki nem sz*rja le a kocsigyátót? Elég lett volna 2-3mal megegyezni, a többinek meg nem kell bennelenni, máris ugrik az ingyenreklám, majd a következő tésznél jobban megondolják... ha a 4be belefért a ropikén törő porsche, bmw, mclaren, ne már hogy a csumpi japán sz*rok gyártóit nem lehetett volna kifizetni...

Jaja.
A törés nekem nagyon hiányzott az NFSU-ból, a fizika kevésbé.

OFF
Szerintem a legjobb rész (a III-mal karöltve) a High Stakes, innentől leszállóágban van az NFS-sorozat, Underground-dal együtt cuzammen.
Évek óta most raktam fel ismét a High Stakes-t, mert hiányzott már egy fasza autós játék. A spotpatch-csel faszán be van röffentve xp alatt, 9600 Pro-val a d3d, 1152x864x32 - csodálatosan szép az 5 éves grafika, nem is hittem volna.
Egy problémám van: kilépés után, játék következő indításakor MINDEN beállítást elfelejt, felbontás, pályák, autók, stb.
Mit tudok ezzel kezdeni? Tippeket, please!  :idea:
ON
The blood of martyrs is the seed of the Imperium.

#79 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 21. 08:23

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 3:58

Azért a lóerő nem minden. Egy Evo7 lenyomja, ha kanyarodni is kell.

Ha ilyeneket írsz, nem leszünk jóban :)

És különben is, sokkal nagyobb feeling egy 2 tonnás monstrumban puffaszkodni mint a kehes rizskályhában :)
Tudod: egy dolog fontos: a VAS! :)

#80 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 21. 08:30

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2004. máj. 21, péntek - 8:23

Ha ilyeneket írsz, nem leszünk jóban :)

És különben is, sokkal nagyobb feeling egy 2 tonnás monstrumban puffaszkodni mint a kehes rizskályhában :)
Tudod: egy dolog fontos: a VAS! :)

Akko' má' én is inkább a Mitsu EVOVII mellett vagyok.  :D Nem egy kategória a kettő.  :D

Téma megosztása:

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.