Idézet: 2-More - Dátum: 2004. máj. 16, vasárnap - 16:35
Az volt csak az öröm. A minap ennek örömére lőttem magamnak egy összeszerelhető fémkaszni Porsche 356B modellt. No persze ezzel kiméletesebb vagyok mint az NFS%ben:D:D
Amugy, engem nem zavarna ez a F&F 1+2 utánérzésekkel felhergelt UG sem, csak legalább ne ezt a naggggyon csillivilli frontot erőltetnék. Az pl hogy nincs benne egy igazi amcsi utcai dörrentő sem, csak ezek a vinnyogó japán hulladékok. Nomeg legalább egy NFS4 szintü törés beleférhetett volna. Tudom 120an lerágták már csontig ezt a liszenszelés dolgot, node, ki nem sz*rja le a kocsigyátót? Elég lett volna 2-3mal megegyezni, a többinek meg nem kell bennelenni, máris ugrik az ingyenreklám, majd a következő tésznél jobban megondolják... ha a 4be belefért a ropikén törő porsche, bmw, mclaren, ne már hogy a csumpi japán sz*rok gyártóit nem lehetett volna kifizetni...
Jaja.
A törés nekem nagyon hiányzott az NFSU-ból, a fizika kevésbé.
OFF
Szerintem a legjobb rész (a III-mal karöltve) a High Stakes, innentől leszállóágban van az NFS-sorozat, Underground-dal együtt cuzammen.
Évek óta most raktam fel ismét a High Stakes-t, mert hiányzott már egy fasza autós játék. A spotpatch-csel faszán be van röffentve xp alatt, 9600 Pro-val a d3d, 1152x864x32 - csodálatosan szép az 5 éves grafika, nem is hittem volna.
Egy problémám van: kilépés után, játék következő indításakor MINDEN beállítást elfelejt, felbontás, pályák, autók, stb.
Mit tudok ezzel kezdeni? Tippeket, please!
ON
The blood of martyrs is the seed of the Imperium.