Idézet: Leeroy - Dátum: 2004. máj. 16, vasárnap - 14:50
Nálam szintén Axeleroval van a zűr, valami 11.900 ruppót akarnak kifizettetni, miután a szolgáltatás lemondása után 2 évvel ismét eszükbejutottam. Kiváncsi leszek, mi lesz a fejlemény... mindenesetre jóideje óvakodok ettől a gennyes módszerekkel operáló cégtől.
Szerintem ezzel a mondatoddal csupán annyit akarsz bebizonyítani, hogy minimális rálátás nélkül fikázol egy céget, holott azt sem tudod, hogy esetleg nem Te voltál az, aki elfelejtett egy számlát befizetni.. Maximálisan szánalmasnak hat a hozzászólásod, ahelyett hogy felhívnád a számlázást hogy miről is van szó, vagy kérnél egy egyenlegközlőt, ahol ott lesz az összes kiállított számlád, és napra pontosan az is, mikor és mit fizettél be, inkább ide firkálsz butaságokat.. :confused:
A "gennyes módszerek"-et pedig igazán kifejthetnéd, mert szerintem senki sem tudja miről beszélsz?! :confused:
Én személy szerint örülök hogy csakcsupán ennyi gond van, összegyűlt itt cca. 5 ember a 300ezerből, akinek valami el lett cseszve. (elenyésző százalék lássuk be..) Ha hozzávesszük azt, hogy Axelerónál mennyiféle, és milyen csomagok vannak, havi, féléves, éves számlázással, hűségnyilatkozattal olcsóbb, etc..etc... telefondíjjal kombinált dialup, etc...etc... illetve az előfizetők számát, akkor még mindig jobb a helyzet mint az én datanetes sztorim (lásd fentebb), ahol a saját szolgáltatásukat nem tudták miért nem megy, és osztották sorban az accokat (LOL),
vagypedig felhozhatnám a BudapestBankot is, akik voltak olyan kedvesek és 1 (!!!) hónap után kijavították a loginnevemet internetbankhoz, mert valami ügyintézőcsaj a saját írását nem tudta elolvasni és elgépelte, nekem meg nem tetszett...
Körülbelül 4-5x jártam bankfiókban, volt olyan is hogy bementem, azt mondtam hogy addig nem megyek ki amíg meg nem csinálják... A biztonsági őr csak mosolygott, együttérzett velem, ki sem akart dobni, a bankos csajsziról meg folyt a víz, mindez zárás után fél órával. (mellesleg aznap sem lett semmi sem belőle)..
A telefonos ügyfélszolgálattal is beszélgettem néhányszor hajnal3kor netezés közben unalmamban (örültek nekem hehe), általában úgy zajlott a beszélgetés hogy bemondtam ilyen referencia hibaszámot, és feltettem a kérdésemet: "Sikerült már elérni egy rendszergazdát aki képes kijavítani egy betűt az adatbázisukban?" Az ügy lezárult, 2x hívtak fel utána mobiltelefonon, hatalmas sajnálkozást kifejezve, már én voltam az, aki kezdeményezte hogy "ok, minden rendben, köszönöm működik már, viszhallás" annyira sajnálták, hogycsakna...
Azt is kellene nézni hogy ki mennyire merül bele a szolgáltatásba, mit-mennyit-milyen színvonalon ad, mert ugye internetbankot ennél a cégnél használhat maximum 5000-10000 ember (???), egy darab szolgáltatás, egy loginnévvel meg 1-2 passzvörddel, és 1 hónapig tartott nekik ezt elrendezni...
Ezek után fáj valakinek az, az érintetteken kívül, hogy a százféle konstrukció-szolgáltatás közül többszázezer előfizetőnek elenyésző százalékánál téved az Axelero?
Én csak legyintek rá.
Nem az emberi tévedés miatt kellene szitkozódni, hanem az emberi hülyeség miatt.. bár tény, hogy ha az ember a saját bőrén tapasztal valamit, különösen ha tudja hogy a másiknak nincs ilyen gondja, akkor az kellemetlen...
Az ügyintéző csajszi leordítása ismét dícséretes dolog, gondolom személyesen is megtette volna az illető aki írta, annak tudatában, hogy nem is a csaj tehet a problémáról. (pfajj de szánalmas ez is)
Szerkesztette: deuce 2004. 05. 16. 20:01 -kor