Idézet: Etele - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 13:18
Jó vétel, gratula!
Szerintem a gigás modulok tuningolhatóság szempontjából sokkal szarabbak, mint az u.olyan chippel szerelt 512-esek... én sem értem, miért.
Talán az sem véletlen, hogy 1 gigás modulból nem nagyon gyártanak a szabvány 400MHz-esre hitelesítettnél jobbat...
Bár ez már nagyon tippelgetés.
Ha rászánom magam, én is kipróbálom 1T + CL2.5-ben, de most nincsen lelkierőm egy napig tesztelgetni megint a cuccost. Csak a memtest olyan 4-5 óra, aztán még a Prime, meg egy kis loopolt 3DMark.

Uncsi.
Ja, az én RAMjaim ilyenek, kutya közönséges mezei A-Data hologramos modulok:
Hmm... No ezaz, ra lehetne fogni, hogy tobb IC, ilyesmi, dehat a ketoldalas 512-es ramokon is ennyi van... Csak32 megasak, nem 64... Vagy, a meret+magas darabszam tenne ilyenne? Nem igazan ertem..
Ehm, ha itt jo, es nem hibazik, akkor vegulis megfelel nekem..

Mondjuk, azt nem neztem meg, hogy pontosan milyen D43 (bt, ct, dt), bar ha jol tudom, nincs nagy kulonbseg...

BTW, memtestet szerintem nem erdemes 100%-ra venni (legujabb 1.65+-szal neztem)... Ahol a memtest nem hibazott, ott az S&M kidobott 1 darab hibat... De egy darab is hiba..
Igaz ami igaz, foljebb valaki irta, hogy akar 1 gigas modult, es o is 2.5-3-3-8-at irt a Hynix-re...

Eh, hat ez van az 1 gigas modulokkal... Remelem..