Sziasztok!
Most olvastam el az uccsó 10 oldalt és már jojózik a szemem, de nem kerültem közelebb a megoldáshoz...

Előre leszögezném, hogy teljesen amatőr vagyok a témában, úgyhogy mindenki legyen kellő türelemmel, mert lehet, hogy nagyon vad dolgokat fogok kérdezni...

Köszi...
Szóval!
Azzal a kérdéssel zaklatnám a hozzáértőket, hogy van nekem egy ASUS P4P800E-Delux alaplapom és egy 3Ghz-es P4-es 1Mb cache-s procim rajta. Most két darab Samsung 256-os modul van benne (mert anno amikor vettem a lapot felhívták a figyelmemet arra, hogy a lap csak meghatározott ramokkal hajlandó dual 400-on működni, ezért vettem a könyvben megadott számú ramokat
M368L3223ETM-CCC.)
http://www.asus.com..../177/177_10.pdf
És most eljutottam oda, hogy szeretnék bővíteni...
1, a gépben soha nem volt és nem is lesz húzva semmi
2, az biztos, hogy 2x512 lesz, de nemtom, hogy milyen márka legyen, illetve szerintetek van valami alapja a fent említett meghatározott sorszámú ramoknak, hogy működjön dual-ban???
3, láttam, hogy a kingstonnak van "sima", ecc, ecc registered, és hyper-x de ha nem akarom húzni akkor van e értelmem utána járni, hogy ezek mit jelentenek
4, ha tényleg csak "alap", de megbízható ramokat szeretnék, akkor kinek mi az amivel kellemes tapasztalatai vannak
Előre is köszi mindenkinek