Igazából nem tudtam, hova írjam, de szerintem ez a sztori leginkább ide tartozik.
A lényeg,hogy a kedvenc német online boltomból (Trend4pc) vettem egy 2x512mb OCZ VX ddr500-as ramot, tavaly áprilisban. Ment mint állat, ahogy kell 2-2-2-8 1T -vel, egész decemberig, amikor is elkezdett fagyogatni a gép, meg nem indult el néha, csak harmadszorra. Addig-addig csinálta ezt, amig végképp nem indult el a gép. Kivettem a ramot, kipróbáltam 6 különböző gépben, egyikben sem ment, volt közte amd és p4 is. 2005 dec. 31-én visszaküldtem a ramot, mondván, hogy lifetime gari van rá, majd úgyis kapok másikat. 5e volt a postaköltség, biztosítással meg minden szarral, mégiscsak egy 70e-es ramról van szó. Mivel nem akartam ram nélkül maradni, vettem addig 2x512 a-data ddr500-at. Telt-múlt az idő, de csak nem történt semmi. Február tájékán írtam egy mailt a bolnak, hogy ugyan már mi a fasz van. Írtak vissza, hogy problémájuk van a német ocz disztributorral, mert ők is letesztelték a ramot és , hogy tényleg rossz de mégsem akarták kicserélni, de még tovább próbálkoznak. Na mondom oké... végülis gépem volt.. ráérek. Mostanában áprilisban írtam egy újabb mailt, hogy ugyan ők se gondolják komolyan, hogy a végtelenségig fogok várni. Erre visszaküldte a srác, az egész levelezést az ocz-vel, hogy ők tényleg megtesznek mindent, de basznak kicserélni a ramot, továbbá adott egy kontaktot direkt az ocz-nél , hogy próbáljam meg én is mint vásárló, hátha velem máshogy bánnak mint egy boltal.
Na erre, írtam egy elég dörgedelmes hangvételű mailt, hogy mennyire csalódott vagyok meg minden, meg lifetime gari..stb..stb..
Úgynéz ki, hogy komolyan vették a levelet, és sűrű bocsánatkérés közepette felajánlották, hogy ha már ennyi kellemetlenség ért, akkor engesztelés képpen küldenek egy 2 x 1GB OCZ ddr500 Platinum Edition-t. Na gondoltam, erre is várhatok majd 1 hónapot, erre jön a mail, hogy akkor ápr. 24-én feladták a cuccost usa-ból fedex-el és 2 napra , mondom kettő!! napra rá, itt van a kezemben a ram.
Végülis megérte várnom. A lényeg a lényeg... minden jó ha a vége happy end
Azért tetszik az OCZ üzletpolitikája, ők tudják a vevőt meg kell becsülni.
Gigabyte p35-DQ6, c2d 6420@3.8Ghz,Crucial Ballsitic 4x1Gb DDR2-8500 , Gigabyte 8800GTX, WD Raptor 150GB, 2x500GB WD RE2, 300GB Maxtor, 200GB Samsung, DELL 24'' TFT, Cooler master Stacker, Liang DCC plus pumpa, Nexxox Extreme III + II radi, Heatkiller chipset + cpu + fet blokkok, Zalman vga blokk
Vízhűtés powwa...