Idézet: Night_Flash - Dátum: 2006. júl. 29., szombat - 12:10
Sajnos van hogy a pénz beszél....pl egy fősulis hallgatónál:)
Nem mind1 hogy veszel egy Codegen tápot 6000ért pl. nyugat-Mo-n ahol minden k**va drága,vagy Chieftec-et 10-12ért, ha az a 4-6 rugó hiányzik, tehát nincs....ezzel van a gond nem a hozzá(nem)értéssel:)
Biztos hogy nem egy minőségi cucc de statisztikailag rengeteg gépben codegen táp van és többségük azért működik....ez tény. lehet mondani a sarkokat, hogy van amelyik 2 nap alatt meghal, de ez esetben én láttam már jónéhány 300as code tápot pl otthonról kollégiumba hozott nem kis fogyasztású gépekben, amiket nyúznak és gyilkolnak rendesen, megy napi 24 órában, folyamatosan azokon játszik a fél emelet és semmi gond se volt velük.
Nem kell izzásig húzni az órajeleket, nálam minden agyon volt húzva amd a64 3000+ 1808mHz@ 2250mHz, a videokari +25százalékon a ramok +20on...és a fél kilós noname 300W (ami házzal együtt kerül 6rugóba) volt benne két nagy meg 6 kisebb kondi, 10 IC meg 3 kis tekercs, egy évig bírta még így is. Jó de erről a tuningról már lemondtam:)
6ezerért, egy 300W-os FSP-t kaptál volna, 2év garral.
Az, 3x olyan jó minőség, mint a kondegyán, és a 400W-os Codegen, 200W valósz teljesítményével szemben, az FSP 300W-ot tud

Súgó
A téma zárva.