HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1461 Felhasználó inaktív   jksx 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 24. 10:48

Hali

Nemrég vettem az uj gépemhez házat, azt hittem hogy jót, de tévedtem  :mad:

A "márkát" Asus TA861 -nek hívják.
Kép

Kivűlről egész türhetően néz ki, de a minősége alattamarad a codegen, superpower házakénak.
Az alaplap tartó lemez hullámos, és huppog!
A lemez vastagsága kb 0,5mm bevonattal együtt.
És ami a legfontosabb, hogy a házba nem fér bele csak a max. 20,5 cm széles (szabvány atx) alaplap.

#1462 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 24. 11:56

Idézet: jksx - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 11:48

Hali

Kép

Kivűlről egész türhetően néz ki, de a minősége alattamarad a codegen, superpower házakénak.
És ami a legfontosabb, hogy a házba nem fér bele csak a max. 20,5 cm széles (szabvány atx) alaplap.

Mindezt előre is lehet tudni, ha vásárlás előtt megnézed, mit veszel. A mérethez még az sem kell, az nem a ház hibája, ha a user nem tudja, mekkorát vesz...

#1463 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 24. 15:04

max. 20,5 cm széles (szabvány atx) alaplap.

valoszinunek tartom, hogy a gyarto leirta, hogy ebbe a hazba atx form factor alaplapok fernek bele...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1464 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 24. 18:03

Hali

Sajnos ez nem pocsék áru, hanem inkább pocsék user... (elnézést, nem személyeskedés)

Az, hogy vékony anyagból van, az egy dolog. Hidd el, sokkal sokkal drágább és nagyobb nevű cégek is építenek papírlapnak is csak erős túlzással nevezhető anyagból házat. Spórolás. Ezen nem kell kiakadni.

A lap méretéről pedig annyit, hogy ha megnézted volna, hogy mit is veszel, nem lenne probléma.

Asus oldaláról:
Dimension w/Bezel (W x H x D): 180 x 400 x 412 mm
Case Size: ATX Mid Tower
MB Form Factor: ATX; microATX

Ez olyan, mintha vettem volna egy microATX házat és sírnék, hogy nem megy bele a fullos alaplapom.  :rolleyes:
42

#1465 Felhasználó inaktív   jksx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 11:56

Ahol vásároltam ott nem lehet előre megnézni a házat.

Az Asus honlapját (http://www.asus.com....82&modelmenu=1)
megnéztem. Az alaplap (gigabyte) speckója: ATX From factor.
Bocs, hogy nem pontosan fogalmaztam. Az alaplap persze minden további nélkül belefér a házba, csak az 4db 5,25" helyböl a legfelső használható, mert csak ott nem ütközik neki az alaplapnak pl a dvd iró.
Az meg hogy a huppogó, hullámos alaplemez szegecseit le kell furni és átszegecselni, na ilyet még a codegen házakon sem kellett csinálni, tényleg bocs ha ezen kiakadok.

Szerkesztette: jksx 2007. 08. 25. 11:58 -kor

#1466 Felhasználó inaktív   edk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 18:17

Idézet: jksx - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 12:56

Az meg hogy a huppogó, hullámos alaplemez szegecseit le kell furni és átszegecselni, na ilyet még a codegen házakon sem kellett csinálni, tényleg bocs ha ezen kiakadok.

Nekem 862es házam van, ami a tiédtől csak színben tér el. Ebben és az általam szerelt többi ugyanilyen ház (kb 10et szerelhettem) egyikében sem találkoztam az alaplemezes hibáddal.
Az tény, hogy  :reklamacio: , amiért a ház 2-3cmrel rövidebb az átlagnál és az optika, neadjisten egy rack csak a felső két helyre fér be. Mondjuk én ezt tudtam előre, de attól még nem örültem a ténynek, de ez a ház tetszett :).

#1467 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 20:18

Idézet: jksx - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 12:56

Ahol vásároltam ott nem lehet előre megnézni a házat.

Az Asus honlapját (http://www.asus.com....82&modelmenu=1)
megnéztem. Az alaplap (gigabyte) speckója: ATX From factor.
Bocs, hogy nem pontosan fogalmaztam. Az alaplap persze minden további nélkül belefér a házba, csak az 4db 5,25" helyböl a legfelső használható, mert csak ott nem ütközik neki az alaplapnak pl a dvd iró.

Lehet venni rövidebb optikai meghajtókat is. Tudom, hogy ez nem vígasztal, engem is bosszantana a dolog, de sajna van ilyen.  :(
Ezt viszont nem értem: "Az meg hogy a huppogó, hullámos alaplemez szegecseit le kell furni és átszegecselni, na ilyet még a codegen házakon sem kellett csinálni, tényleg bocs ha ezen kiakadok."

Szerkesztette: BigBear 2007. 08. 25. 20:20 -kor

42

#1468 Felhasználó inaktív   jksx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 26. 06:18

Optikai meghajtóból nekem is van "rövidebb" kivitel, csak mabilrackbol nincs. :(

Idézet

Az, hogy vékony anyagból van, az egy dolog. Hidd el, sokkal sokkal drágább és nagyobb nevű cégek is építenek papírlapnak is csak erős túlzással nevezhető anyagból házat. Spórolás. Ezen nem kell kiakadni.

Hát a vékony házanyagtól már nem akadok ki, csak attol ha ugy kell kezdeni egy gép összerakását, hogy előtte a ház alaplap tartó lemezének szegecseit le kell furni és átszegecselni, hogy ne feszüljön (görbüljön) a papirvékony lemez a gyárilag elfúrt szegecslyuktávok miatt. Ugyanis annyira görbe volt a lemez hogy néhány helyen leért az alaplap alkatrészeinek a forrasztása.
A márkanév megfizetése mellett gondoltam, hogy  a kb. kétszer annyiba kerülő ház jobb minőségű mint egy codegen ház.  :(

#1469 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 26. 10:08

Idézet: jksx - Dátum: 2007. aug. 26., vasárnap - 7:18

Optikai meghajtóból nekem is van "rövidebb" kivitel, csak mabilrackbol nincs. :(

Hát a vékony házanyagtól már nem akadok ki, csak attol ha ugy kell kezdeni egy gép összerakását, hogy előtte a ház alaplap tartó lemezének szegecseit le kell furni és átszegecselni, hogy ne feszüljön (görbüljön) a papirvékony lemez a gyárilag elfúrt szegecslyuktávok miatt. Ugyanis annyira görbe volt a lemez hogy néhány helyen leért az alaplap alkatrészeinek a forrasztása.
A márkanév megfizetése mellett gondoltam, hogy  a kb. kétszer annyiba kerülő ház jobb minőségű mint egy codegen ház.  :(

Így már értem. Ez tényleg bosszantó.  :(
Bár hozzátenném, hogy ettől még nem lesz selejt. Hibás sajnos mindenből akad.  :(
42

#1470 Felhasználó inaktív   Lazarus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 23:42

1 hónapja használok Revoltec LightBoard XL háttérvilágításos csodabillentyűzetet és nemigazán vagyok vele megelégedve ... lehet hogy nincs még eléggé megkoptatva, de sűrűn kihagyja a lenyomott gombokat ezáltal teljesen ételmetlen mondatokat eredményez. Ezt az apróságot leszámítva teljesen jól funkcionál

Kép

ui.: míg logitechel 100-ból egyet rontottam ezzel 10-ből egyet

Szerkesztette: Lazarus 2007. 10. 16. 23:44 -kor

#1471 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 10. 17. 07:20

Idézet: Lazarus - Dátum: 2007. okt. 17., szerda - 0:42

1 hónapja használok Revoltec LightBoard XL háttérvilágításos csodabillentyűzetet és nemigazán vagyok vele megelégedve ... lehet hogy nincs még eléggé megkoptatva, de sűrűn kihagyja a lenyomott gombokat ezáltal teljesen ételmetlen mondatokat eredményez. Ezt az apróságot leszámítva teljesen jól funkcionál

Kép

ui.: míg logitechel 100-ból egyet rontottam ezzel 10-ből egyet

A lightboard elég kemény nyomású billentyűzet. Nem csoda, ha nehezen szokod meg. De ettől még nem pocsék áru szerintem.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1472 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 07:44

Idézet: didyman - Dátum: 2007. okt. 17., szerda - 8:20

A lightboard elég kemény nyomású billentyűzet. Nem csoda, ha nehezen szokod meg. De ettől még nem pocsék áru szerintem.

Kicsit ellentmondanék, öcsémnek vettem ilyet, még szerencse hogy korrekt eladót fogtam ki, mert 3* kicserélte (utoljára már angolt kértem, hátha az jobb széria) és 1-2 napnál tovább nem bírta egyik világítása sem ( az utolsót már le se vittem neki, kipróbáltam az én gépemben)
Aztán letettünk a dologról, és becseréltettem pár világítós ventire (azok jók azóta is) :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#1473 Felhasználó inaktív   Lazarus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 22:15

Megoldottam a dolgot, csökkentettem a billentyűk alatt lévő hézagok méretét. Teletömtem műanyag granulátummal, így alig kell lenyomi a gombokat :)

#1474 Felhasználó inaktív   papppaaaaa 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 22. 01:45

Sziasztok!

Nemtom mennyire tartozik ide, ha nem ide valo akkor bocsi érte. Szoval ma vettem Tescos törlökendt lcd-hez (most éppen Technika néven fut) és rosszabb mintha simán kézzel törölgetném le, kis fehér dobozos, zöld felirattal, 50darabos és 1500ft. Semmire nem jo, ne vegyetek.

Ui: nem azért tescosat vettem mert skot vagyok hanem mert éjfélkor csak az volt nyitva és ottis ez az egyfajta volt.

#1475 Felhasználó inaktív   jamespond 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 01. 21:34

Sziasztok!Én is ajánlanék valamit a figyelmetekbe.Vásároltam egy kensington bluetooth2.0-ás dugaszt.Így a pda-mmal a lakás más pontjain tudok elvileg netezni rajta keresztül.Aztán egyszercsak elakadt a net a pda-n.Próbálgattam állítgatni a hálózatot de levéglegelt:többet egyszer sem csatlakozott össze.Aztán próbáltam a windows-t ujratelepiteni.De ez sem segített.Ez után még driver update-t próbáltam.De ez sem jött össze.Aztán próbáltam még egy Sony-Ericsson M600i-vel,de ezzel sem működik.A dolog most ott tart,hogy már file-okat sem tudok küldeni-fogadni vele.Összességében ez a legrosszabb hardver amit láttam.
A500 512kbyte chip, 9,5mbyte fast,1g hdd,ks2.05,kcs powerboard
A1200 tower,blizzard1230 50Mhz,2mbyte chip,32mbyte fast,EGS spectrum28/24,19"viewsonic tft,3com lan
A2000 romokban,javítás alatt

dreamcast,megacd,ps1,ps2,xbox,xbox360,gamecube

#1476 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 02. 13:00

Idézet: jamespond - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 21:34

Sziasztok!Én is ajánlanék valamit a figyelmetekbe.Vásároltam egy kensington bluetooth2.0-ás dugaszt.Így a pda-mmal a lakás más pontjain tudok elvileg netezni rajta keresztül.Aztán egyszercsak elakadt a net a pda-n.Próbálgattam állítgatni a hálózatot de levéglegelt:többet egyszer sem csatlakozott össze.Aztán próbáltam a windows-t ujratelepiteni.De ez sem segített.Ez után még driver update-t próbáltam.De ez sem jött össze.Aztán próbáltam még egy Sony-Ericsson M600i-vel,de ezzel sem működik.A dolog most ott tart,hogy már file-okat sem tudok küldeni-fogadni vele.Összességében ez a legrosszabb hardver amit láttam.

Ilyenkor vissza szokás vinni gariba, ahol kicserélik.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1477 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 02. 18:20

Idézet: didyman - Dátum: 2008. febr. 2., szombat - 13:00

Ilyenkor vissza szokás vinni gariba, ahol kicserélik.

Valamint ha egy cuccal kicsit szoptunk, arról azért ne általánosítsunk, bármi is lehet, vagy akármi, esetleg szimplán kifogott egy rossz darabot, vagy megdöglött.
Make love not Wor.

#1478 Felhasználó inaktív   balna987 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 04. 12:49

Idézet: papppaaaaa - Dátum: 2008. jan. 22., kedd - 1:45

Sziasztok!

Nemtom mennyire tartozik ide, ha nem ide valo akkor bocsi érte. Szoval ma vettem Tescos törlökendt lcd-hez (most éppen Technika néven fut) és rosszabb mintha simán kézzel törölgetném le, kis fehér dobozos, zöld felirattal, 50darabos és 1500ft. Semmire nem jo, ne vegyetek.

Ui: nem azért tescosat vettem mert skot vagyok hanem mert éjfélkor csak az volt nyitva és ottis ez az egyfajta volt.

Tapasztalatok szerinta tescos áruk a számítástechnekaterén silányak ésminek mentél ilyenért éjfélkor??

#1479 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 08. 14:17

Idézet: balna987 - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 13:49

ésminek mentél ilyenért éjfélkor??

23:50-kor tüsszentett egy k*va nagyot, mit lehet ilyenkor tenni? :)
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#1480 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 09. 15:45

Idézet: EV6 - Dátum: 2008. febr. 8., péntek - 14:17

23:50-kor tüsszentett egy k*va nagyot, mit lehet ilyenkor tenni? :)

jöttek a zeppelinek?  :Đ
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.