HWSW Informatikai Kerekasztal: Pocsék Áruk Fekete Listája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pocsék Áruk Fekete Listája Amit NEM szabad megvenni... Értékeld a témát: -----

#1801 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 03. 05. 18:48

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. márc. 5., csütörtök - 16:09

Ez az, hogy én meg fusinál ülök, történt vele már sokminden

Igen, csak nekem ezek százasával mennek át a kezemen. Desiderius szopott a Delljével, ennek ellenére következőnek is azt vett  :cool:

FuSiból én is tudok működőt mondani. MSIből is. De értsétek már meg, hogy rohadtul nem ez a jellemző. Dellre meg nem az a jellemző, hogy hullik, mint állat.
Make love not Wor.

#1802 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 05. 18:50

Idézet: djculture - Dátum: 2009. márc. 5., csütörtök - 15:36

Mondjuk én ezt nem engedném /pedig szervizes vagyok én is/.Ha valamit eladok legyen már felelősségem az adott termékért ne a gyártóra mutogassak.

Aztán az ilyen jólelkűség miatt drága vagy, így nem vesznek semmit. Vagy simán csődbe mész pár kifizetett notesz miatt.
Make love not Wor.

#1803 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 05. 20:22

Idézet: niki27 - Dátum: 2009. márc. 5., csütörtök - 13:23

Képzeld el, kihagytuk az adócsalást. Sulinetre megvehettem a gépet, kaptam hozzá igazolást, cserébe a melóhely "leltárba" vette. Ez annyit jelent, hogy a papirokat, számlákat fénymásolták, ha ellenőrzés ment, akkor rögtön el tudtak vele számolni. Nyilván az adóból már nem igényeltük vissza és 2 évig csak saját költségemre cserélhettem laptopot. A rosszindulat úgy látom magyar mentalitás egyesekben....

Khm. Nem rosszindulat aranyom, hanem - ahogy Mumia is írta - összevissza beszéd a részedről. Magyaráznád már meg, hogy miért Sulinetre vetted, ha azután nem igényelted vissza az adókedvezményt? Ezen állításod különben megállná a helyét az APEH-ellenőrök előtt is? Ki és milyen igazolást adott neked hozzá? Ezek szerint nem is lettél volna jogosult igénybe venni a Sulinetet? Úgy tűnik, egyre jobban belekeveredsz a - na jó, finom leszek - mellébeszélésed hálójába.

Ha igazat mondasz, akkor ugyanannyi erővel, de kevesebb papírmunkával és gyorsabban vehettél volna Sulineten kívül is gépet olcsóbban. A sulinetes cuccok hírhedetten drágák voltak, csak úgy volt érdemes megvenni, hogy visszaigényelted az adódból, amit lehetett, és az ügyintézés sem volt fénysebességű. És  jóval nagyobb választékból vásárolhattál volna. Még az is lehet, hogy most nem kéne a FuSi-t szidnod, hanem boldog és megelégedett Acer-tulaj lehetnél. És azt a gépet is megvehette volna tőled a melóhelyed, ha annyira megtetszett neki.

A rosszindulatomat meg a hozzád hasonlók gerjesztik fel, az nem alaptulajdonságom.
... a trip back in time is all I need ...

#1804 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 05. 20:39

Idézet: debaj - Dátum: 2009. márc. 5., csütörtök - 16:45

Ez is olyan dolog, hogy vagy felelősséged van, vagy bevételed. Ha te nem tartod az olcsó gagyit, akkor a vásárlók máshová fogják hordani a pénzüket.

Nem ez volt a Mistral Computerworld filozófiája is? Nem ebbe mentek végülis tönkre? Hosszabb távon ez bizony nem jó stratégia.

niki27-nek meg igaza van, amikor felhánytorgatja, hogy miért nem kapott cseregépet, hogy miért húzódott el hónapokig a javítás, az ügyintézés. A vásárlónak a kiskereskedővel van jogviszonya, nem a márkaszervizzel, ergo a kiskereskedő köteles a jótállással kapcsolatos összes előírásnak és kötelezettségnek eleget tenni a vevővel szemben.
... a trip back in time is all I need ...

#1805 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 05. 21:42

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. márc. 5., csütörtök - 20:39

Nem ez volt a Mistral Computerworld filozófiája is? Nem ebbe mentek végülis tönkre? Hosszabb távon ez bizony nem jó stratégia.

Mistral hülyére kereste magát ezeken. Cserébe lenyomta az árat, aztán aki legálisan lépést akart tartani, az szopott.
Make love not Wor.

#1806 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 05. 21:43

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. márc. 5., csütörtök - 20:39

Hosszabb távon ez bizony nem jó stratégia.

Csak prémium terméket tartani rövid távon sem az.

#1807 Felhasználó inaktív   We3Re3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 05. 21:50

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. márc. 5., csütörtök - 18:48

Dellre meg nem az a jellemző, hogy hullik, mint állat.

Legfeljebb időnként kigyullad egy a nyilvánosság előtt.  :D  :D  :D
Bocs, magas labda volt.  :respect:
--
WeRe

Sürgősen keresek Budapesten könyvek tárolására alkalmas helyet.
Minden ajánlat érdekel, emilen, privátban várom.

#1808 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 06. 10:48

Értelmetlen szarcséplés az egész, úgy, ahogy van. Tegyünk pontot rá: a kurva anyját a boltnak, legyen minden 1 forint,  félmeztelen rendszerprogramozó, cebitbuzi hulahulalányok szolgáljanak ki, utána vigyenek haza a szaroddal együtt, utána lehessen őket megdugni, ha beszarik, ingyen menjenek ki érte csengersimáról szentgotthárdra, és akkor mindenki boldog lesz.  Ennyi. Hogy én akkor majd hol fogok dolgozni, azt még nem tudom, de valoszleg elmegyek abba az Izraeli barlangba, ahol 5 millió éves érintetlen mikrovilágot találtak, és beállok barlangi féregnek, úgy sincs se szivem, se gerincem ezek szerint.

Nikinek meg üzenem, a bizonyos rétegekkel kapcsolatban, hogy van egy nagy közös kalap. Ha mindenki kiveszi belőle meraznekemjár, ha kell, ha nem, akkor annak, akinek TÉNYLEG kéne, nem tudnak többet adni. Pedig lehet, hogyha több maradna, akkor azokat a bizonyos rétegeket fel lehetne érdemben zárkóztatni, és nem tüneti kezeléses, piszlicsáré szarfoltozásra menne el a pénz, mert annyi jutott, hisz a maradék 40 rugót egy állitólag kibaszott sokat dolgozó ms pitcha már nem akart kiköhögni a másik 4x ennyi mellé, hisz neki joga van.

#1809 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 06. 11:07

Annó a hajdú mosógépek árcéduláin szereplő összeg hányszorosa is volt egy átlag magyar (ráadásul reálértéken a mainál sokkal jobb) fizunak? Körülbelül három-négyszerese. Az a mosógép ment, megy a mai napig (mellesleg fillérekért javítható). Bemész ma egy áruházba, elédtolnak egy whirlpool-t. Elhiszed, hogy nagy márka, mégsem holmi Volga, az biztosan jó gép elsz. Az árcédulán szereplő összeg a mai magyar átlagos havi bértáblát alulról súrolja. Tedd össze a kezed és mondd azt, hogy ilyen értékért ugyanazt meg lehet kapni! Laptopoknál is dettó ez van. Olcsón nincs jó gép, mert senkinek sem éri meg. A helyzet mindössze annyiban más, hogy míg régen a gagyi legfeljebb tudásában volt korlátozva, semmint élettartamában, addig a manapság a nem gagyit is tudatosan korlátozzák élettartamában, mert a profit ezt diktája és nem a szervizelést. Én kereskedőként ezzel maximálisan tisztában vagyok, a vevő meg belegondolni sem képes, hogy a régi szar magyar az vajon miért működött, a mai korszerű, fejlett szuper meg miért ilyen. És akkor én merjek felelősséggel lenni aziránt, amiről nagyon jól tudom, hogy milyen szemlélet gyümölcse? Kéremszépen én akkor szánt szándékkal, tudatosan átbaszom a vásárlóimat! Nincs alternatíva. Amíg ez világszonten elfogadott és emberekbe sulykolt dolog, addig nem is lesz. Nekem viszont meg kell élnem, pont úgy, ahogy másnak is.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1810 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 06. 11:40

Idézet: didyman - Dátum: 2009. márc. 6., péntek - 11:07

Tedd össze a kezed és mondd azt, hogy ilyen értékért ugyanazt meg lehet kapni! Laptopoknál is dettó ez van.

Ezért szoktam csapkodni a homlokomat, amikor valaki tételesen kiszámolja egy laptopról, hogy egyenként az alkatrészek mennyibe kerülnek, úgyhogy mennyit ér az egész gép összesen. A MEO-zás, az anyagminőség és az összeszerelés minősége, a csatolt szoftverek, a szolgáltatások meg ilyen apróságok rendre lemaradnak, aztán megy a fejvakarászás, hogy egy 12 colos Thinkpad miért kerül ötször annyiba, mint egy hasonló specifikációjú 15.4-es FuSi, meg hogy hőőj, lehúzás, Thinkpad logó meg az ő ára, extraprofit.

Szerkesztette: debaj 2009. 03. 06. 11:42 -kor

#1811 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 06. 11:49

Idézet: didyman - Dátum: 2009. márc. 6., péntek - 11:07

möhhh....

Nekem viszont meg kell élnem, pont úgy, ahogy másnak is.

Na és akkor itt jönnek a lángoló pallost forgató fogyvédő angyalok, és azt mondják, hogy: dögölj meg, akkor csinálj mást, te semmirevaló, nemzetáruló nimand. Én pedig megrogyva az érveik alatt, azonnal gőzölgő szerves pocsolyává olvadok, kicsorgok a bolt elé, és ahelyett hogy felszárittatnám magam a teremtő megszentelt napsugarával, csendben belediffundálok a kutyaszaros járdán át a pokol sztalagmitos plafonjába. Ha gondolod, csatlakozz :D

#1812 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 06. 15:26

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 5., csütörtök - 13:38

Nem a bolt ad el szart. A bolt egy terméke ad el, annak a minőségéhez fasz köze nincs. Abban a user a hibás, hogy veszi. És veszi, mer'óssó. Akármennyire szar. Dzsunkisztáni Mp3 lejátszók? Szakajtószám. Nudli webkamerák, gyerekjáték fülesek? Aiptek, SBS, Xperttech, soroljam még a sok remek márkát? Miért ezt árulják? Mert ezt veszik. Hidd el én is szivesebben foglalkozok logitechel, és nem pedig hordom vissza a sapka szart nem érő szennyet lágymányosra gariba. De ha ez kell....

Az is megoldás lenne, hogy lenne a 3 nap csere aztán ha valaki akar jótállást venni akkor vehet a termékhez + pár százalékért.
Ha nem akar nem vesz, de ha vesz, akkor kőkeményen legyen betartva a vállalt határidő, stb.
A bolt is csak ahhoz adna jótállást amihez be is tudná tartani.

#1813 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 06. 15:58

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 6., péntek - 12:49

Na és akkor itt jönnek a lángoló pallost forgató fogyvédő angyalok, és azt mondják, hogy: dögölj meg, akkor csinálj mást, te semmirevaló, nemzetáruló nimand. Én pedig megrogyva az érveik alatt, azonnal gőzölgő szerves pocsolyává olvadok, kicsorgok a bolt elé, és ahelyett hogy felszárittatnám magam a teremtő megszentelt napsugarával, csendben belediffundálok a kutyaszaros járdán át a pokol sztalagmitos plafonjába. Ha gondolod, csatlakozz :D

Ez a beszéd. Hőjjjj.... :D

Aki pedig nem érti, hogy globalizálódott világunk a következőképpen működik: "Szart eladni kurva drágán nagy mennyiségben." , az menjen pityeregni a fogy védőkhöz.

Asszem este bediffundálok néhány unimukkot meg seritalt.  :D
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#1814 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 06. 16:53

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2009. márc. 6., péntek - 15:26

Az is megoldás lenne, hogy lenne a 3 nap csere aztán ha valaki akar jótállást venni akkor vehet a termékhez + pár százalékért.

Ez is működik, van mikor X hónapon belül meg lehet venni, de monitorra a pixelgarit csak ott melegében.
Make love not Wor.

#1815 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 06. 18:41

Na azt akár fel se hozd :D

A helyes menete hogy lenne, samu, LG 3 napos mrpixelnek? Megveszi a user, hazaviszi, jajj pixeles, külső garjegy, go to samsung, samsung csereigazolással boltba vissza vagy a beváltási helyre egyből, új monitor átvesz.

A valóságban: bontsd ki, mert el se viszi. fél órát vaksizik, jajj ott van egy. Nem, az egy porszem. Akkor ott van egy. Nem, az is az. Akkor ott. Nem, az egy darab száradt fika az orrodból, ami most landolt koppanva. Akkor ott. Nem, az korpa. Jajj, hát akkor....DE OTT VAN EGY. És tényleg, a monitor bal felső sarkának első sor első oszlopa valóban, a hikoridió árnyalatú háttéren fostürkiz szinben marad, ó drága kenyér. Igy a user nem viszi el. Namost akkor vagy hajlandó arra, hogy kiszámlázd neki, majd sztornózd, és újra tábla, vagy ha nincs másik, akkor jajj sietek. Viszont, a nagyker nem veszik fel 3 naposba, csak ha számlát viszel, mert nincs olyan, hogy el nem adott pixeles 3 napos. Ha nem hajlik a user, akkor generálj egy csámpásat, majd sztornózd, igy adva elfoglaltságot az APEH revizoroknak. És akkor is van, hogy a 3 nap neked 1 hónap, mert pont a samsung 128476BWKSDZ modellből nincs.

#1816 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 07. 03:00

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 6., péntek - 12:49

Tudod haver, a mai világban itt, már az is fejlődés, ha a
tisztelt user megtisztel egy számtek-boltot, EGYÁLTALÁN...  :eek:

Megveszi multiban a P4-et...  ;)

Nem nagyon zavarja, hogy 133-as SDRAM van benne, igaz!
Abból, mindjárt 256 MB.  :Đ

A 40-eres IDE-kábel sem zavarja, és a Mercury-táp sem!
BIOS/Xp azt írja ki P4. Tehát, jó!  :rolleyes:

Tudom. Már meséltem. Nem up-olni akarok, de a
legtutibb, mikor a PÁF találkozik a láma júzerrel...   :p

Szerkesztette: Macikák 2009. 03. 07. 03:05 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#1817 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 08. 11:25

Idézet: Macikák - Dátum: 2009. márc. 7., szombat - 3:00

Tudod haver, a mai világban itt, már az is fejlődés, ha a
tisztelt user megtisztel egy számtek-boltot, EGYÁLTALÁN...  :eek:

Megveszi multiban a P4-et...  ;)

Nem nagyon zavarja, hogy 133-as SDRAM van benne, igaz!
Abból, mindjárt 256 MB.  :Đ

A 40-eres IDE-kábel sem zavarja, és a Mercury-táp sem!
BIOS/Xp azt írja ki P4. Tehát, jó!  :rolleyes:

Tudom. Már meséltem. Nem up-olni akarok, de a
legtutibb, mikor a PÁF találkozik a láma júzerrel...   :p

sd ram?ddr2 400/533mhz es a divat meg a d-s dual core széria a tecsóba is.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1818 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 10:46

Idézet: Macikák - Dátum: 2009. márc. 7., szombat - 4:00

A 40-eres IDE-kábel sem zavarja

Azzal mi a gond? :think:

Szerk.: Ja, látom már, a 40-en van a lényeg, nem az IDE-n :omg:

Szerkesztette: potyo 2009. 03. 09. 10:47 -kor

Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#1819 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 16:04

Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 6., péntek - 18:41

Na azt akár fel se hozd :D

A helyes menete hogy lenne, samu, LG 3 napos mrpixelnek? Megveszi a user, hazaviszi, jajj pixeles, külső garjegy, go to samsung, samsung csereigazolással boltba vissza vagy a beváltási helyre egyből, új monitor átvesz.

A valóságban: bontsd ki, mert el se viszi. fél órát vaksizik, jajj ott van egy. Nem, az egy porszem. Akkor ott van egy. Nem, az is az. Akkor ott. Nem, az egy darab száradt fika az orrodból, ami most landolt koppanva. Akkor ott. Nem, az korpa. Jajj, hát akkor....DE OTT VAN EGY. És tényleg, a monitor bal felső sarkának első sor első oszlopa valóban, a hikoridió árnyalatú háttéren fostürkiz szinben marad, ó drága kenyér. Igy a user nem viszi el. Namost akkor vagy hajlandó arra, hogy kiszámlázd neki, majd sztornózd, és újra tábla, vagy ha nincs másik, akkor jajj sietek. Viszont, a nagyker nem veszik fel 3 naposba, csak ha számlát viszel, mert nincs olyan, hogy el nem adott pixeles 3 napos. Ha nem hajlik a user, akkor generálj egy csámpásat, majd sztornózd, igy adva elfoglaltságot az APEH revizoroknak. És akkor is van, hogy a 3 nap neked 1 hónap, mert pont a samsung 128476BWKSDZ modellből nincs.

Ha van rajta hibás pixel, persze hogy ha én vagyok a vevő, akkor választok egy másikat, ha van.
Meg minek vigyem el, és hozzam vissza, ha nem OK? Egyszerűbb ott megnézni, és aztán ha rossz, akkor helyből cserélni, nem? Ja, hogy az a Te idődből is megy, és nem csak a vevőéből, értem ...

Logikus, hogy mindenki jót akar venni.
Ha veszel egy tévét, vagy autót, vagy bármit, neked se tetszene, hogy az oldala le van verve, nem?
Vagy ha veszel párizsit, disznósajtot, sonkát, vagy akármit, és romlott is van közte, az se tetszene, nem? A boltos meg mondaná, hogy mit vártál 800 ft/kg-os disznósajtra? Azt mondanád, én ezt nem eszem meg, cseréljék ki.
Az meg abszolút nem érdekelne, hogy a boltosnak ehhez milyen bürokratikus dolgokat kell intéznie, vagy mit kell visszasztornóznia, vagy a nagykerrel mit kell intéznie. Az a dolga, azért boltos.
Vagy ha a burkoló úgy csinálná a fürdőszobádat, hogy hiányzik 1-2 csempe a falról ... aztán azt mondja, hogy mit vártál ennyi pénzért, attól még lehet fürdeni benne ... mégse tetszene, nem?
És még lehetne sorolni millió dolgot, ami nem tetszene, ha nem 100%-os.

Szerkesztette: Sparow2 2009. 03. 09. 16:08 -kor

#1820 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 18:08

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 16:04

Ha van rajta hibás pixel, persze hogy ha én vagyok a vevő, akkor választok egy másikat, ha van.
Meg minek vigyem el, és hozzam vissza, ha nem OK? Egyszerűbb ott megnézni, és aztán ha rossz, akkor helyből cserélni, nem? Ja, hogy az a Te idődből is megy, és nem csak a vevőéből, értem ...

Logikus, hogy mindenki jót akar venni.
Ha veszel egy tévét, vagy autót, vagy bármit, neked se tetszene, hogy az oldala le van verve, nem?
Vagy ha veszel párizsit, disznósajtot, sonkát, vagy akármit, és romlott is van közte, az se tetszene, nem? A boltos meg mondaná, hogy mit vártál 800 ft/kg-os disznósajtra? Azt mondanád, én ezt nem eszem meg, cseréljék ki.
Az meg abszolút nem érdekelne, hogy a boltosnak ehhez milyen bürokratikus dolgokat kell intéznie, vagy mit kell visszasztornóznia, vagy a nagykerrel mit kell intéznie. Az a dolga, azért boltos.
Vagy ha a burkoló úgy csinálná a fürdőszobádat, hogy hiányzik 1-2 csempe a falról ... aztán azt mondja, hogy mit vártál ennyi pénzért, attól még lehet fürdeni benne ... mégse tetszene, nem?
És még lehetne sorolni millió dolgot, ami nem tetszene, ha nem 100%-os.

Ökörség amit beszélsz úgy, ahogy van. Beszéljek én is? Közértben belezabálsz a disznósajtba, 800 forintért, hogy jó e?

Az érvelésed ott bukik, hogy elvileg nincs olyan, hogy kipróbálás. Sehol, senkinek. Gyakorlatban meg kell hogy legyen, mert a user különben nem viszi el. Na innentől van az, hogy igen, te leszarod, a bolt meg szopik vele orrba-szájba, ennek folyománya hogy a bolt árréssel dolgozik, mert gyakran milliók állnak az ilyen én leszarom-dolgokba, de neked nem tetszik az árrés mert van haverod a kanifaszi gusztee, aki elhozza okosba' nakkerbő'. Jóhogy onnan veszed meg, a szemét vérszopó nemzetáruló kampósrém putyinbérenc boltos meg gebedjen meg höhöhö. Ugyebár.

Szóval, ha úgy jó vulgárisan akarnám megfogalmazni, azért mert valaki kurvának állt, még nem kell hogy sirjon ha megb*sszák, csak az nem mindegy hogy hogy. Mert ugye van halvány különbség a sikositott durex meg a sóderes gumicsizma között.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.