Idézet: 2-More - Dátum: 2009. márc. 6., péntek - 18:41
Na azt akár fel se hozd
A helyes menete hogy lenne, samu, LG 3 napos mrpixelnek? Megveszi a user, hazaviszi, jajj pixeles, külső garjegy, go to samsung, samsung csereigazolással boltba vissza vagy a beváltási helyre egyből, új monitor átvesz.
A valóságban: bontsd ki, mert el se viszi. fél órát vaksizik, jajj ott van egy. Nem, az egy porszem. Akkor ott van egy. Nem, az is az. Akkor ott. Nem, az egy darab száradt fika az orrodból, ami most landolt koppanva. Akkor ott. Nem, az korpa. Jajj, hát akkor....DE OTT VAN EGY. És tényleg, a monitor bal felső sarkának első sor első oszlopa valóban, a hikoridió árnyalatú háttéren fostürkiz szinben marad, ó drága kenyér. Igy a user nem viszi el. Namost akkor vagy hajlandó arra, hogy kiszámlázd neki, majd sztornózd, és újra tábla, vagy ha nincs másik, akkor jajj sietek. Viszont, a nagyker nem veszik fel 3 naposba, csak ha számlát viszel, mert nincs olyan, hogy el nem adott pixeles 3 napos. Ha nem hajlik a user, akkor generálj egy csámpásat, majd sztornózd, igy adva elfoglaltságot az APEH revizoroknak. És akkor is van, hogy a 3 nap neked 1 hónap, mert pont a samsung 128476BWKSDZ modellből nincs.
Ha van rajta hibás pixel, persze hogy ha én vagyok a vevő, akkor választok egy másikat, ha van.
Meg minek vigyem el, és hozzam vissza, ha nem OK? Egyszerűbb ott megnézni, és aztán ha rossz, akkor helyből cserélni, nem? Ja, hogy az a Te idődből is megy, és nem csak a vevőéből, értem ...
Logikus, hogy mindenki jót akar venni.
Ha veszel egy tévét, vagy autót, vagy bármit, neked se tetszene, hogy az oldala le van verve, nem?
Vagy ha veszel párizsit, disznósajtot, sonkát, vagy akármit, és romlott is van közte, az se tetszene, nem? A boltos meg mondaná, hogy mit vártál 800 ft/kg-os disznósajtra? Azt mondanád, én ezt nem eszem meg, cseréljék ki.
Az meg abszolút nem érdekelne, hogy a boltosnak ehhez milyen bürokratikus dolgokat kell intéznie, vagy mit kell visszasztornóznia, vagy a nagykerrel mit kell intéznie. Az a dolga, azért boltos.
Vagy ha a burkoló úgy csinálná a fürdőszobádat, hogy hiányzik 1-2 csempe a falról ... aztán azt mondja, hogy mit vártál ennyi pénzért, attól még lehet fürdeni benne ... mégse tetszene, nem?
És még lehetne sorolni millió dolgot, ami nem tetszene, ha nem 100%-os.
Szerkesztette: Sparow2 2009. 03. 09. 16:08 -kor