harmadrészt. szerintem kurva szánalmas már ez a "ma megint bejött egy kövér nő a cipőboltba" hozzáállás, meg ez az "én már abból élek csak meg, hogy szombat-vasárnap zárva tartunk". a pult másik oldalán érdekli bárkit is, h a kuporgatott pénzen vett, még márkásnak is nevezhető műtrágyért ki mennyit gürizett? vagy h mekkora szenvedés nélküle az élet? ugyehogynem... ha a kisker ki van szolgáltatva, kb. annyira érdekli a vevőt, mint fordítva... most arról én tehetek basszameg.
ha az ember odamegy valahova, oszt udvariasan próbál valamit intézni, a vége meg az, h kiröhögik, elhajtják mondvacsinált indokkal (szerintem aki szaros dobozokon fososkodik, az jusson az utcára, és jusson neki elég kartondoboz hajtogatni kis vityillót magának), hónapokig kell harcolnia valamiért ami jár neki (jó, persze, vevőnek csak a pofája jár, szarérhúgyér vesz valamit, húzzon haza, oszt vonyítson a sarokban örülve magának, mint kutya a farkának)
na az úgy jól van, helyes? mert itt van a szegény magyar kereskedő, a segge is kilóg a nadrágból, hátsajnáljukmármeg. én sem szarom a pénzt, a kutyát sem érdekli, h én mit kell bevállaljak érte adott esetben,oszt néha kb. annyi jut, mint bármelyik droidnak a pult túloldalán, azzal a különbséggel, h milliós kártérítési pert akasztanak a nyakamba jobbik esetben, a rosszabbikban meg sitt, ha gebasz van.
érdekes módon, vettem egy csomó szart már életemben, voltak benne garisak is, reális időn belül, vagy az ártételhez és használati értékhez mérten el is rendeződtek, mindenféle szájkarate nélkül. persze, én megengedhetem magamnak, h pár 10k-s tételekből tartalék legyen.
egyetlen egy tétellel volt gondom, ami a legdrágább volt, basztak normális garjegyet adni, meg tájékoztatást, pofámba szartak, ideges lettem. elértem a javítást (tudom, köcsög jogtudor, dugjam fel magamnak a ptk-t), de úgy összebaszták, utóbb kiderült direkt a cuccot, h használhatatlan. persze megérdemeltem, én barom, sunnyogtam volna el a balfélen az elején, kisebb kárral megúszom. ez ám a korrekt kereskedői hozzáállás, ezt érdemli ugye a paraszt.
a továbbiakban rég eldöntöttem, csak olyan drága cuccot veszek, aminek a megyeszékhelyen van szervize, vagy van szervizhálózata, ami kijön, vagy futárszolgálat hozza-viszi, ha lehet, akkor külön plusz ilyen jellegű szolgáltatással veszem, vagy rendelem. semmit nem akarok visszahordani kereskedőhöz, aminek valódi használati értéke van, vagy havi keresetem közelében van. tudomásul vettem, h ez van, ráírták a garlapra is, követelhetném, h márpedig aranytálcán hozzák a gyémántbilit a seggem alá, akik eladták, nem teszem. az ember levonja a konzekvenciát és ahol lehet kihagyja a buliból a kereskedőt. mert kelletlen, mert ő sincs a pénzénél, meg én sem akarok kicseszni többet magammal.
Szerkesztette: avman 2009. 03. 13. 15:07 -kor
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.