HWSW Informatikai Kerekasztal: Internet-kezdőlap megváltozása - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Internet-kezdőlap megváltozása (pl.: searchx.cc)

#191 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 19. 21:46

Közbe rájöttem a flashget-es dologra.  ;)

1. katt ide

2. Az oldalon keresd meg ezt:

DownloadWith
by Gustavo A. Bittencourt
Version: 0.0.6
File Size: 13 KB
Updated: 2004-02-08

Download files with external programs like wget, prozilla, Downloader for X, Flashget, Download Accelerator Plus and GetRight.
Install | Visit Homepage

és értelemszerűen install. :)

#192 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 22:09

Igen, a fórum arról szól, hogy segítünk. LameXpert nem tett mást, csak jó hangsúlyosan kiírta, amit más is kiírt volna, 1 szóval se többet, mellesleg a kereső ugyanilyen vastagon kidobja még vagy 2 témával körítve ezt... A cwshredder szóra is... Erre jön valamely szaki, magára veszi, holott nincs benne semmi személyes, besértődik, beadja a kisfiút, lehordja a másikat, és arról beszél, hogy a fórum nem erről szól... Akkor most minek is van értelme? (ez a post is hasonló színű lett, vegye magára, aki akarja, s nem, aki nem...)

Ja, még valami: ez a fórum azért is van, hogy lehessen keresni benne. A mai technikai világnak eme vállfaját megtömni érzelmekkel egyszerűen életveszélyes.

Nekem se esik szuperül, ha valamit ismétlek, s szólnak érte, akár így is, a különbség csak annyi, hogy nem szólok vissza (általában). Ha nem segíteni akart volna, akkor semmit se írt volna, ráhagyta volna a többiekre... Ne feledjük: itt mindenki egyforma.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#193 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 14:48

echo echo

----atyuska----

#194 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 09:32

Sziasztok!
Win95 alá nem tudtok véletlenü olyan progit, ami antispy? Mert a Spybot, adaware, ilyesmin nem igazán szeretik, és nagyon le kéne már kapni róla egy trójait! már registry-t is pucoltam, de csak megy. Mondjuk naponta egyszer jön fel a dolog, de olyan a táméja, amit tanuló gépen nem kéne látni a diáknak. Ezért nm néztem még filemonnal, mert naponta scak egyszer csinálja, és a hátteret változtatja meg.
Előre is THX!

#195 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 29. 11:36

Idézet: bull1 - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 10:32

Sziasztok!
Win95 alá nem tudtok véletlenü olyan progit, ami antispy? Mert a Spybot, adaware, ilyesmin nem igazán szeretik, és nagyon le kéne már kapni róla egy trójait! már registry-t is pucoltam, de csak megy. Mondjuk naponta egyszer jön fel a dolog, de olyan a táméja, amit tanuló gépen nem kéne látni a diáknak. Ezért nm néztem még filemonnal, mert naponta scak egyszer csinálja, és a hátteret változtatja meg.
Előre is THX!

Próbáld meg a HijackThist, de semmi sem 100%. Túl öreg a 95....
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#196 Felhasználó inaktív   zsombor22 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 22:33

Sziasztok hát én is megszívtam de nagyon.Nekem a kezdőlapra azt rakja be C:\searchpage.html és nem tudom eltüntetni.A gyökér könyvtárba berakta magát searchpage.html és ha kitörlöm viszarakja magát de nem tudom honnan.Nem akartam sokat bajlodni ujra raktam az xp-t erre egy nap múlva ujra ugyanebbe a csabdába kerültem.Itt is van hogy néz ki C:\searchpage.html légyszives segitsetek végigolvastam a fórumot de eddig semmi nem használt,a virusirtók semmit nem találnak.
Asus P8z68-VPro,2600K + Noctua NH-D14,Corsair DDR3 1600MHz 16GB Vengeance LP Kit,Sapphire hd 6990 4 GB,Nec AD7261S DVD,2TB Hitachi Deskstar 7K3000,1TB Hitachi Deskstar 7K1000,Sound Blaster X-Fi Platinum,Logitech Z5300 5.1 THX,LG W2600H-PF,Cooler Master Haf-X 942 Ház,Corsair TX 850,Logitech G15,Logitech Mx1000

#197 Felhasználó inaktív   Dudi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 04. 12:31

Idézet: zsombor22 - Dátum: 2004. máj 2, vasárnap - 21:33

Sziasztok hát én is megszívtam de nagyon.Nekem a kezdőlapra azt rakja be C:\searchpage.html és nem tudom eltüntetni.A gyökér könyvtárba berakta magát searchpage.html és ha kitörlöm viszarakja magát de nem tudom honnan.Nem akartam sokat bajlodni ujra raktam az xp-t erre egy nap múlva ujra ugyanebbe a csabdába kerültem.Itt is van hogy néz ki C:\searchpage.html légyszives segitsetek végigolvastam a fórumot de eddig semmi nem használt,a virusirtók semmit nem találnak.

Szia!

Próbáld meg ezzel : http://www.spywarein.../CWShredder.exe
Nekem ugyanez volt a problémám, de kis kutakodás után sikerült ezt a progit megtalálnom.

Remélem nálad is müxik majd!

Üdv

#198 Felhasználó inaktív   vb 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 04. 15:51

Idézet: zsombor22 - Dátum: 2004. máj 2, vasárnap - 21:33

Sziasztok hát én is megszívtam de nagyon.Nekem a kezdőlapra azt rakja be C:\searchpage.html...

http://www.wildersse...ad.php?p=163614

Itt a masodik hozzaszolasban leiirjak a lenyeget. Ha utana maradna valami toolbar, vagy valami gyanus rovid program, el lehet tavolitani (add/remove prgs).

#199 Felhasználó inaktív   zsombor22 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 04. 18:21

Idézet: Dudi - Dátum: 2004. máj. 4, kedd - 11:31

Szia!

Próbáld meg ezzel : http://www.spywarein.../CWShredder.exe
Nekem ugyanez volt a problémám, de kis kutakodás után sikerült ezt a progit megtalálnom.

Remélem nálad is müxik majd!

Üdv

Köszönöm mindenki segítségét sikerűlt kipucolni a rohadékot  :respect:
Asus P8z68-VPro,2600K + Noctua NH-D14,Corsair DDR3 1600MHz 16GB Vengeance LP Kit,Sapphire hd 6990 4 GB,Nec AD7261S DVD,2TB Hitachi Deskstar 7K3000,1TB Hitachi Deskstar 7K1000,Sound Blaster X-Fi Platinum,Logitech Z5300 5.1 THX,LG W2600H-PF,Cooler Master Haf-X 942 Ház,Corsair TX 850,Logitech G15,Logitech Mx1000

#200 Felhasználó inaktív   Tsaba 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 08:06

Én is küzdöttem ezzel a szemét féreggel, de úgy néz ki az utsó Ad-Aware update, már ki tudta nyírni. A gond az, hogy valahogy a féreg átállította az explorert, így ha most beírok egy webcímet, és nem írom elé, hogy http:// akkor nem tudja értelmezi, nem nyitja meg a lapot. Hol tudnám ezt visszaállítani?

köszi
Tsaba

#201 Felhasználó inaktív   fatu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 08:50

heló

Anyukám gépénél ülök, és van egy nagy idegesítő problémája a masinának: explorer kezdőlap! Amolyan "ragaszkodó típus"... dögölne meg!
Elég érdekes: mindig kimásol egy searchpage.html-t a gyökérbe, ha letörlöm, legközelebb megint ott van. Az adaware nem találja, nincs magán az oldalon semmi, amivel leszedhetném (a múltkor is volt egy hasonló, csak ahhoz volt uninstall...jófejek, mi?).
Ha nem írok http://-t a keresőbe, ez jön be. (Ja, ilyenkor ad egy olyan lehetőséget, hogy a megadott linkre kattintva eljuthatok az általam keresett helyre.)
Tehát ez elen kéne tenni v.mit.

c:\searchpage.html
(nehogy megnézzétek ám!  )

Ha valaki tudja az ellenszerét, írjon!!!
Az ad-aware nem találja, pedig tegnap frissítettem!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

#202 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 08. 08:54

Idézet: fatu - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 9:50

heló

Anyukám gépénél ülök, és van egy nagy idegesítő problémája a masinának: explorer kezdőlap! Amolyan "ragaszkodó típus"... dögölne meg!
Elég érdekes: mindig kimásol egy searchpage.html-t a gyökérbe, ha letörlöm, legközelebb megint ott van. Az adaware nem találja, nincs magán az oldalon semmi, amivel leszedhetném (a múltkor is volt egy hasonló, csak ahhoz volt uninstall...jófejek, mi?).
Ha nem írok http://-t a keresőbe, ez jön be. (Ja, ilyenkor ad egy olyan lehetőséget, hogy a megadott linkre kattintva eljuthatok az általam keresett helyre.)
Tehát ez elen kéne tenni v.mit.

c:\searchpage.html
(nehogy megnézzétek ám!  )

Ha valaki tudja az ellenszerét, írjon!!!
Az ad-aware nem találja, pedig tegnap frissítettem!

Ahogy látom, a netelérésed működik. Ahogy látom, olvasni tudsz.

A topik pedig arról szól, hogy többen tudták az ellenszerét a problémának.

El kéne olvasni!
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#203 Felhasználó inaktív   Proki 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 08. 19:28

:confused:

#204 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 08. 19:32

Nem kéne ennyire bőbeszédűnek lenni. Vagy nem tudod levenni a szemed a képernyőről? :)
¤

#205 Felhasználó inaktív   Proki 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 19:39

Halihó!
Lenne egy elég nagy problémám:
:( Valami program föltelepülhetett a gépemre ugyanis ahogy csatlakozok az internethez,pár perc mulva magától megnyilik több szexoldal,amik nem ugy nyilnak meg hogy látszanak,hanem csak a feladatkezelőbe látom őket hogy megnyiltak.Hiába zárom be őket ujra és ujra megnyilnak.Lefuttattam már több spywer programot(ad aware,spybot,spykiller,spyhunter stb),fönt van a mcafee virusirtó,és zone alarm is,semmi se tudja eltávolitani.Nem hiszem hogy csak nekem van ilyen gondom ugyhogy nagyon kérem aki tud segitsen mert igy eszméletlenül belassul a gépem internetezés és játék közben is.Eőre is köszönöm a tanácsokat.

#206 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 08. 19:43

Ebben az esetben (is) az eggyel feljebb levő hozzászólásra kattintva odakerülsz, ahol az erről szóló tanácsok vannak.
¤

#207 Felhasználó inaktív   Proki 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 20:41

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 20:43

Ebben az esetben (is) az eggyel feljebb levő hozzászólásra kattintva odakerülsz, ahol az erről szóló tanácsok vannak.

Köszi Lamepert a linket,én végigolvastam az egészet de ott mindenkinek az a fő problémája hogy a kezdőoldalt átállitja valami(mondjuk nálam is ez van de ez csak a második gondom)Az én problémámra nem találtam megoldást mert ilyet senki se ir.Leirom mégegyszer hátha rosszul fogalmaztam.Különböző szexoldalakat nyit meg az explorer,DE csak a feladatkezelőben látszanak,nem nyilnak meg ugy mint bármely más oldal,tehát nem is láom őket.Ráadásul azt csinálja hogy megnyit párat,kis idő mulva bezárja és megnyit ujakat,tehát olyan mintha egyfolytába szörföznék a szexoldalakon ezért iszonyuan belassul a net,és a procit is leterheli rendesen.Most mindenesetre leszedtem pár progit a mi be volt linkelve megnézem hátha segit valamelyik.
A remény hal meg utoljára ;)

#208 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 08. 20:52

Idézet: Proki - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 21:41

Köszi Lamepert a linket,én végigolvastam az egészet ......

Akkor (újra) keress rá a CWshredder-re és a HijackThis-re.... és lehetőleg Safe módban nézd át a rendszered egy trójaikeresővel.......
¤

#209 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 17:27

Nemrég hárítottam el egy kezdőlap problémát, kezdők részére leírnám, hogyan csináltam.
  • Vizsgálat a HijackThis programmal, rendellenes bejegyzések törlése.
  • Feladatkezelő: gyanús processz nem látható.
  • Sysinternals Autoruns nevű programja nem mutat semmi arra utaló bejegyzést, ami a legközelebbi rendszerinduláskor fertőzést okozhatna.
  • Másnapra a gép visszafertőződik. :)
  • Benézek a System32 mappába, dátum szerint rendezve a fájlokat, rögtön látható néhány friss fálj, melyek dátuma nagyjából egyezik a fertőzés idejével:
Kép
  • Fájlösszehasonlítást végezve látható, hogy a notpad.exe nem fertőzött, bájtra egyezik az eredetivel, "csak" át lett nevezve. Tehát értelemszerűen a notepad.exe törlendő, a notpad.exe-t pedig nevezzük vissza Notepad.exe-re!
  • Az XPlugin.dll uninstallálása elvégezhető a következő paranccsal:

regsvr32 /u c:\Windows\System32\XPlugin.dll

...bár ez nekem nem jutott eszembe (csak később olvastam a neten), hanem a registryben rákerestem az XPlugin.dll-re és töröltem a bejegyzéseit.

• A jelzett fájlok természetesen szintén törlendők, végül ismételt ellenőrzés (takarítás) a HijackThis és Autoruns programokkal.

Szerkesztette: Signal 2004. 05. 10. 17:37 -kor

#210 Felhasználó inaktív   enginer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 19:43

Idézet: Anteris - Dátum: 2003. dec. 9, kedd - 22:54

azt jó lenne kideríteni, hogy mi nyúlkál a sys.reg-hez, csak a baj, hogy ehhez hülye vagyok.  :(

Csak ehhez?
:)

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »