HWSW Informatikai Kerekasztal: Internet-kezdőlap megváltozása - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Internet-kezdőlap megváltozása (pl.: searchx.cc)

#491 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 05. 12:10

biztos bennem van a hiba de nekem mindig gyanús az amikor felbukkan egy ismeretlen károkozó és csodával határos módon akad egy fizetős alkalmazás (Price:  $19.95) ami egyedül a világon képes megtalálni és kiírtani.

Szerkesztette: Anteris 2004. 12. 05. 12:12 -kor

#492 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 06. 21:56

Idézet: Anteris - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 12:10

biztos bennem van a hiba de nekem mindig gyanús az amikor felbukkan egy ismeretlen károkozó és csodával határos módon akad egy fizetős alkalmazás (Price:  $19.95) ami egyedül a világon képes megtalálni és kiírtani.

Erre számos eset van, ahogy gondolod.Feltelepül egy kis gonosz reklám robot, ami portot nyit természetesen a trójainak, amit aztán egy csoda eltávolítóval kezelhetsz, amit a reklám robot ajánlgat neked.Így kerek a világ. :omg:  :D
A tudatlanság nem bűn csak hiányosság.Szándékosan tudatlanságban tartani, na az már bűn.

#493 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 15:32

Help pleas!!4 :(
Nekem is az a problemám hogy valami folyton átirja a kezdőlapot.MegvizsgáltamSpybot S AND D-vel.
az talált egy csomo problemát. azokat hogy lehet kiirtani. bár én sztem jol csináltam, de a következő keresésnél újra hibákat talál. :mad:  :(
Üdv Gaspy
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#494 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 16:01

Idézet: Gaspy - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 15:32

Nekem is az a problemám hogy valami folyton átirja a kezdőlapot.MegvizsgáltamSpybot S AND D-vel.
az talált egy csomo problemát. azokat hogy lehet kiirtani. bár én sztem jol csináltam, de a következő keresésnél újra hibákat talál. :mad:  :(
Üdv Gaspy

Először olvass egy kicsit hiszen itt találsz javaslatokat és programokat is a megoldáshoz.
Kezdésnek itt van ez az elemző alkalmatosság a HijackThis amivel megláthatod mi az aminek nem kellene a rendszeredben lenni.
Aztán töltsd le a trójai kereséshez a CWShredder 2.12 programot és ha még nem lenne meg az Ad-Aware SE 1.05 Personal illetve a Bazooka adware és spyware keresőket.
Egy kémrobot motorját kell megtalálnod a rendszerben amit valószínüleg már régebben  telepítettél,de csak most amikor már eleget tud a szokásaidról és kellőképpen beágyazódott kezd problémákat okozni.Sok sikert és írj ha még gond van.
A tudatlanság nem bűn csak hiányosság.Szándékosan tudatlanságban tartani, na az már bűn.

#495 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 16:07

Idézet: Gaspy - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 15:32

Üdv Gaspy

Ha azokat amiket talált bepipáltad és úgy nyomtál "tovább"-ot, akkor jól csináltad.
/Lásd kép/
Futtasd le ezt is: Ad-Aware Personal v6.0 Build 181

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  ssd.gif (0byte)
    Letöltések:: 0

Szerkesztette: Niceday 2004. 12. 19. 16:56 -kor

"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#496 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 18:26

kossz a válaszokat megprobálom :respect:
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#497 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 12. 19. 22:21

Idézet: Niceday - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 16:07

Ha azokat amiket talált bepipáltad és úgy nyomtál "tovább"-ot, akkor jól csináltad.
/Lásd kép/
Futtasd le ezt is: Ad-Aware Personal v6.0 Build 181

Erm..., izé... az eggyel feletted levő hozzászólásban az igazi.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#498 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 20. 01:00

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 22:21

Erm..., izé... az eggyel feletted levő hozzászólásban az igazi.

Igaz!  :up:  Köszönöm! Bocs Gaspy, eRPeti-é a jó(bb).
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#499 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 20. 01:52

Idézet

DSOSTOP2 adjusts the following registry keys:

Kép

HKEY_CURRENT_USER,
"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0"

1001 and 1004

HKEY_LOCAL_MACHINE
"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0"

1001 and 1004

and optionally:

HKEY_CURRENT_USER,
"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\3"

1001 and 1004

HKEY_LOCAL_MACHINE
"Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\3"

1001 and 1004

When protection is applied, the values of 1001 and 1004 are set to DWORD (unsigned long integer) 3. When protection is removed, these key values are reset to their default values of DWORD 0 per Microsoft default settings for the "Local Machine zone" (run automatically) and to DWORD 1 for the "Internet Zone" (PROMPT) ...

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#500 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 20. 03:58

Idézet

DSOSTOP2

Köszi!  ;)

/André Gide/

#501 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 20. 19:39

Niceday!nekem a te általad ajánlott progival sikerült  kiküszöbölnöm a hibát ;)
l

#502 Felhasználó inaktív   hapi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 01:42

Azt hiszem én is beálltam sorba, és besz...tam egy trójait ami megváltoztatja a kezdőlapomat. Én tudtam azonosítani, mert a NOD32 kiírja hogy van de nem tud vele semmit kezdenii. A neve a kis aranyosnak:
TLBAssUI.exe, Startpage.NBS1 trojan
Nem értem miért van az hogy a fizetős vírusirtóm felismeri a férget de semmit nem tud ellene tenni még a legújabb update sem. Ez már egy hete így van, és végig olvastam ezt a topikot lefuttattam a progikat amiket ajánlottatok de csak oda jutottam hogy szinte minden oldalt ahova rendszeresen járok blokkolt. Nekem már csak az volt megoldás hogy másik böngészőt használok ezzel semmi gondom, csak zavar a tudat hogy itt van a szemét a gépemen. Várjak újabb frissítésekre, vagy pedig van megoldás csak eddig láma voltam?

#503 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 03:51

Idézet: hapi - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 1:42

Várjak újabb frissítésekre, vagy pedig van megoldás csak eddig láma voltam?

Először is a szokásos: egy HijackThis log... Azonkívül SafeMode, fájl megkeresése, törlése stb. Mivel a víruskergetőd megtalálja, de nem tudja törölni, valószínűleg a vírusos fájlod (vagy trójai, "vagymi") a Windows-zal együtt indul.

Szerkesztette: John Black 2004. 12. 31. 03:55 -kor

#504 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 20:58

Idézet: hapi - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 1:42

Azt hiszem én is beálltam sorba, és besz...tam egy trójait ami megváltoztatja a kezdőlapomat. Én tudtam azonosítani, mert a NOD32 kiírja hogy van de nem tud vele semmit kezdenii. A neve a kis aranyosnak:
TLBAssUI.exe, Startpage.NBS1 trojan
Nem értem miért van az hogy a fizetős vírusirtóm felismeri a férget de semmit nem tud ellene tenni még a legújabb update sem. Ez már egy hete így van, és végig olvastam ezt a topikot lefuttattam a progikat amiket ajánlottatok de csak oda jutottam hogy szinte minden oldalt ahova rendszeresen járok blokkolt. Nekem már csak az volt megoldás hogy másik böngészőt használok ezzel semmi gondom, csak zavar a tudat hogy itt van a szemét a gépemen. Várjak újabb frissítésekre, vagy pedig van megoldás csak eddig láma voltam?

EZT NÉZD MEG!

#505 Felhasználó inaktív   aXXon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 02. 04:03

Idézet: John Black - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 4:51

Először is a szokásos: egy HijackThis log... Azonkívül SafeMode, fájl megkeresése, törlése stb. Mivel a víruskergetőd megtalálja, de nem tudja törölni, valószínűleg a vírusos fájlod (vagy trójai, "vagymi") a Windows-zal együtt indul.

Ugyanez a problema, en toroltem is, sot nekem meg safe modeban a nod32 is torolte, de igy is visszajon a kis rohadek...

#506 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 02. 09:24

Note: Any malware can be named anything - so you should check where the files of the running processes are located on your disk. If a "non-Microsoft" .exe file is located in the C:\Windows or C:\Windows\System32 folder, then there is a high risk for a virus, spyware, trojan or worm infection!
¤

#507 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 11:41

Idézet: aXXon - Dátum: 2005. jan. 2., vasárnap - 4:03

...en toroltem is, sot...a nod32 is torolte, de igy is visszajon a kis rohadek...

Hmmmmm........ :think: most akkor töröltük, vagy nem? ;)

Te tudod, mi az amit töröltél és mégse?Megosztanád velünk?

#508 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 11:43

Hmmmmm..... :think: ............ :omg: F or ever :D

#509 Felhasználó inaktív   hapi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 14:41

Én gondolom mit törölt. Magát az exe filet és esetleg a bejegyzést a regisztriben. Én is ezt csináltam de nem segít valóban visszajön. Megnéztem ezt a high jack dolgot is, és kiszedtem ami szerintem a vírushoz tartozott de semmi hatása nem volt.
Még mindig nem értem hogy miért nem tudja egy NOD32 ezt a vírust kirtani?

#510 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 03. 15:44

Idézet: hapi - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 14:41

Én gondolom mit törölt. Magát az exe filet és esetleg a bejegyzést a regisztriben. .

Mert talán nem csak ennyi?  :think:
¤

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.