HWSW Informatikai Kerekasztal: Internet-kezdőlap megváltozása - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Internet-kezdőlap megváltozása (pl.: searchx.cc)

#601 Felhasználó inaktív   jbl 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 22. 20:56

Idézet: jbl - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 18:15

Ha felmegyek erre az oldalra mindig kiírja hogy az APPLET tagott értelmezi de nem hajtja végre, www.met.hu/world.phtml     KÉRLEK SEGITSEN VALAKI hogy mit kell beállitani hogy rendesen nüködjön!!!

Még mindig senki nem tud segiteni?

#602 Felhasználó inaktív   Salgó Béla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:29

Idézet

applet

Az applet olyan Java nyelven megírt programot (programocskát) jelent, amelyet HTML oldalba (honlap) ágyaztak be. Ezek végrehajtását a Java nyelvet értő -- appleteket futtatni képes -- böngészőprogramok végzik. Az appletek többek között képesek:

hangállományok lejátszására;
      lekérdezni annak a könyvtárnak a címét a hálózaton, ahol a saját kódjuk található;
      üzenetet írni a böngészők állapotsorába.

Ha apádnak nem lett gyereke, valószínűleg neked sem fog sikerülni.

#603 Felhasználó inaktív   jbl 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 16:12

OKÉ de az hogy tudom be kapcsolni? :think:

#604 Felhasználó inaktív   Solenne 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 23. 18:46

Sziasztok!

SEGÍTSETEK NEKEM LÉGYSZI!!!

A COOL WEB SEARCH felmászott a gépemre!

Kezdőlap megváltozik, a jobb alsó asztalsarokban kis szar, ami villogva "biztat hogy keressek" (a rohadék).
A kezdőlap mindig ez: 213.159.117.134/index.php

"El kell kapnom" mindig valamelyik honlapcímet a gördítősávban, különben fagyasztja az internetet.

Belenyúlt szerintem a Mediaplayerbe, mert a hangerő magától változik folyton, minden nap újra és újra vissza kell állítanom normálra.

Megpróbáltam a Spybot-ot, az Adaware-t, Spywareblastert, CWSHreddert, Hijackthist, csináltam logfilet, analizáltattam, azzal mit előbbre írtatok, de semmi eredmény.

Mit tudtok tanácsolni?  A registrybe nem akarok belenyúlkálni, annyira sajnos nem értek hozzá, nem akarok valamit úgy elb*szni, hogy ne lehessen a gépet használni.
Amúgy is lesz most pár amatőr kérdésem, bocsi, nem tudom olyan jól mint ti (épp ezért fordulok hozzátok :) )
Egy állítólagos hozzáértő szerint, akivel most beszéltem telefonon, meg lehet b*szni az egész gépet és az egész c-t újra kell formatálni, windowst újratelepíteni! Nem hiszem el.
De nekem van töméntelen adat, dokumentum minden a gépen, eltűnhetnek?
Az msn messenger és az imesh is rajt van, sokat használom, épp letöltök vele, ezek is meghalnának akkor? Vagy mivel van hozzájuk nevem, elég újratelepíteni és akkor be tudok lépni?

Ugye ez nem igaz hogy csak mindent újratelepítéssel lehet megoldani? Ugye van más megoldás???

#605 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 19:32

[quote name='Solenne' date='2005. márc. 23., szerda - 18:46'] Sziasztok!

SEGÍTSETEK NEKEM LÉGYSZI!!!

A COOL WEB SEARCH felmászott a gépemre!

Megmutatod a HijackThist?Sok mindennel vizsgáltál, de milyen vírus védőd van?

Szerkesztette: eRPeti 2005. 03. 23. 19:33 -kor

A tudatlanság nem bűn csak hiányosság.Szándékosan tudatlanságban tartani, na az már bűn.

#606 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 20:17

Sziasztok.

Ezt a Terminal hírlevelében találtam, ha valaki éppen bajban van internet beállítások megváltozásában talán segítségére van

Használat esetén a tapasztalatokról kérlek számoljatok be.
A tudatlanság nem bűn csak hiányosság.Szándékosan tudatlanságban tartani, na az már bűn.

#607 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 25. 22:09

Idézet: eRPeti - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 20:17

Ha ez a program beválik, akkor ez a topic zárható! :lol:
Tyraan - Artum Inferniti

#608 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 10:20

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. márc. 25., péntek - 22:09

Ha ez a program beválik, akkor ez a topic zárható! :lol:

Én nem vagyok ennyire optimista, mert a "bűnözés" mindig egy lépéssel a védekezés előtt jár...sajnos.De , ha egyes esetekben segít, már az is nagy dolog valakinek. ;)

#609 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 10:05

A legteljesebb nyugalom van.

Egyetlen kereső sem talál gyanús jelet.

Olvasom a Terminal hírlevelét.

Csak pusztán kiváncsiságból - hiszen gond nem lehet - rá keresek a registryben a "hmisvc32.exe"-re.

Ott van, nem pontosan ott ahol a cikk írja,de ott van.

Töröltem.

:confused:

#610 Felhasználó inaktív   Don Xihote de La Mancha 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 11:50

Ezzel csak azt mondtad, hogy nem tudod, mikor adtál engedélyt a féreg településére. Például a tűzfalad egyszerűen enged egy portnyitási kérelmet, netán ő nem engedné, de te rábólintottál, és a példák még folytatódhatnának. :)
© Szar lehet kasztikusnak lenni!

#611 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 14:32

Idézet: Don Xihote de La Mancha - Dátum: 2005. márc. 28., hétfő - 11:50

Ezzel csak azt mondtad, hogy nem tudod, mikor adtál engedélyt a féreg településére. Például a tűzfalad egyszerűen enged egy portnyitási kérelmet, netán ő nem engedné, de te rábólintottál, és a példák még folytatódhatnának. :)

Pontosan így volt, ahogy elgondoltad.

Kerestem egy programot egy feladat megodáshoz.Mekktaláltam.Letöltöm és közben látom, hogy rejtőzködve ugyan,de ott lapul rátapadva egy csinos kis hmisvc32.exe.Úgy csináltam, mintha nem vettem volna észre semmit,hiszen jól fog jönni egy békés hangulatu délelőttön, ha találni akarok má valamit, addig meg csak gizdáskodjon a küldője a gépemen. Kit zavar ez?

Bizony így megy ez manapság!  :think:

ja...ja.  :rolleyes:

#612 Felhasználó inaktív   Solenne 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 17:39

Szia erPeti!

Köszönöm segítőkészségedet :), közben megoldódott.

Bátor lettem, és alkalmaztam, amit írtak előrébb, a registrybe belepiszkáltam, nem is volt olyan nehéz.
Csak csökkentett üzemmódba kellett tenni.

#613 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 18:44

újabb köcsög: se.dll

tele van vele a net.

én már nem bohóckodok ezekkel a féregirtókkal, visszaállítom a tegnapi regisztrit azt jól van...

#614 Felhasználó inaktív   Salgó Béla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 10:31

Overview:
IEPlugin is an IE BHO that monitors web site addresses you visit, form contents and even your local file browsing! It also automatically updates and adds a few items to your favorites list. On top of this it will display ads when it finds certain keywords in your browser.

brought to you by: http://www.ieplugin.com

Destroy Autorun:
Delete the following keys
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\Win Server
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\Win Server Updt
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\Win Server Updt [C:\WINDOWS\wupdt.exe]
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\Win Server Updt
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\conscorr

Reboot your system then:

Make sure you click start --> Run and type in msconfig. Then select the startup tab. Any references to the processes below should be deleted

End Processes (may or may not exist):
extract.exe
se.exe
systb.exe
wdskctl.exe
wupdt.exe
winserv.exe

Unregister DLLs:
Tip: this is only a list of known files/locations. You will want to do a search by the name of the file to see if they're on your system.
A while back I wrote a guide to Register/remove DLL or AX files which you will need if you don't know how to unregister these files.

Each file is in several locations so you'll need to search for them and unregister + delete them in every location you find.

ieplugin.dll
se.dll
systb.dll
winobject.dll
Ha apádnak nem lett gyereke, valószínűleg neked sem fog sikerülni.

#615 Felhasználó inaktív   websnake 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 11. 11:33

Sziasztok !

Valami dzsuva rámászott a gépemre, és a kezdő oldalt, a kereső oldalt és ami a legrosszabb az URL-ek prefixét átírja www.all-fid.org-ra illetve ezek változataira így lehetetlenné teszi a böngészést, minden beírt címet erre az oldalra irányít át !!!

Lefuttattam a legfrissebb NortonAntivirust, Ad-aware-t és MicrosoftAntispywaret, de semmi. Ha kézzel törlöm a registryből a kulcsokat, percenként újra írja, de idegen folyamat nem látszik a process listában. Regmonnal megnéztem, az explorer.exe módosítja a registryt....

Van valakinek hasonló tapasztalata ???

Ötlet hogy tehetném megint tisztává a gépemet ??? Újra telepítés csak végső eset, nagyon sok minden van fent....

Köszi

#616 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 16:49

Idézet: websnake - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 11:33

Sziasztok !

Valami dzsuva rámászott a gépemre, és a kezdő oldalt, a kereső oldalt és ami a legrosszabb az URL-ek prefixét átírja www.all-fid.org-ra illetve ezek változataira így lehetetlenné teszi a böngészést, minden beírt címet erre az oldalra irányít át !!!

Lefuttattam a legfrissebb NortonAntivirust, Ad-aware-t és MicrosoftAntispywaret, de semmi. Ha kézzel törlöm a registryből a kulcsokat, percenként újra írja, de idegen folyamat nem látszik a process listában. Regmonnal megnéztem, az explorer.exe módosítja a registryt....

Van valakinek hasonló tapasztalata ???

Ötlet hogy tehetném megint tisztává a gépemet ??? Újra telepítés csak végső eset, nagyon sok minden van fent....

Köszi

Bár ne úgy legyen, de...

Ha a törölgetésekkel nem jutsz semmire akár safe módban is és mindig oda jukadsz ki, hogy vissza jön, valamint, ha rá is találsz ,de nem engedi törölni, mert úgymond használja egy másik program, nos akkor beépült az alap windowsba, azzal együtt indul mint rendszer program így csak akkor törölhetnéd,ha a windows nem fut...tehát  nemi életet élhetünk.

Ha ezeket nem tapasztalod, akkor van remény megúszni az újra telepítést

Azt a sok dolgot lehet menteni előtte nem?

Csak azt ne várd meg, amig mindenben akadályoz a kicsike, olyan mint hálózati kapcsolat tiltás, meg rendszer visszaállítás tiltás...

Azt megtaláltad, hogy mi a motorja? ( exe, dll )

#617 Felhasználó inaktív   Solo72 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 18. 17:17

Sziasztok nekem lenne egy olyan problémám hogy reggel bekapcsoltam a gépem és a megszokot fekete háttér helyet egy világoskék hátér fogadot középen egy ilyen feliratal:

SECURITY WARNING
A fatal error in IE has occurred at 0028:C0011E36 in VXD VMM<01> + 00010E36. Error was caused by Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c
System can not function in normal mode. Please check your security settings.
Scan your PC with any available antivirus/spyware remover program to fix the problem.

Megakartam változtatni a hátérképet de eltünt az a menü! Probálkoztam már a HijackThis v1.99.1 , CWShredder , Ad-Aware SE Personal, Spysubtract-al  egyik sem szedte le csökentettt modban sem!
Ha átlépek másik fiókban ott bejön a normálisan beálitott háttér és megváltoztatni is tudom !
Ha valaki már találkozot ezzel a problémával és meg is tudta oldani legyen olyan szives leirni hogy hogyan sikerült.

Elöre is köszönöm a választ!

#618 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 18. 18:27

Idézet: Solo72 - Dátum: 2005. ápr. 18., hétfő - 17:17

Sziasztok nekem lenne egy olyan problémám hogy reggel bekapcsoltam a gépem és a megszokot fekete háttér helyet egy világoskék hátér fogadot középen egy ilyen feliratal:

SECURITY WARNING
A fatal error in IE has occurred at 0028:C0011E36 in VXD VMM<01> + 00010E36. Error was caused by Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c
System can not function in normal mode. Please check your security settings.
Scan your PC with any available antivirus/spyware remover program to fix the problem.

Megakartam változtatni a hátérképet de eltünt az a menü! Probálkoztam már a HijackThis v1.99.1 , CWShredder , Ad-Aware SE Personal, Spysubtract-al  egyik sem szedte le csökentettt modban sem!
Ha átlépek másik fiókban ott bejön a normálisan beálitott háttér és megváltoztatni is tudom !
Ha valaki már találkozot ezzel a problémával és meg is tudta oldani legyen olyan szives leirni hogy hogyan sikerült.

Elöre is köszönöm a választ!

Talán itt a segítség

#619 Felhasználó inaktív   R-pee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 30. 19:15

Hali!

Én is megkaptam a Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c nevezetű vírust. F-secure antivírus program van fent, de az nem szedte le, pedig mindig a legfrissebb vírusadatbázis van fent. Spyware blokkolók is vannak fent.

Nálam is ezek a tünetek jelentkeztek, csak kicsit másképp. A Megjelenési beállításoknál csak a Téma és a Megjelenés fül volt látható (lehet, hogy rosszul emléxem). Meg egy rakás hírdetés is beugrott csak úgy magátol, köztük valami Microsoft Gold anti-vírus is. A háttérkép nálam sem látszódott. Helyette egy nagy fekete háttér, középen egy csomó szöveg, amin "hivatkozás" volt. A winchester másolási sebessége lement kb. 300kbyte/s-ra, ami nagyon-nagyon kicsi. Ehhez hozzájött még, hogy néha fagyogatott is.

Ezt egy idő után meguntam és csináltam egy format c:-t.  ;)

Mostmár minden jó, a windows is hasít ezerrel.  :cool:

#620 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 03. 20:53

Idézet: R-pee - Dátum: 2005. May. 30., Monday - 20:15

Ezt egy idő után meguntam és csináltam egy format c:-t.  ;)

Mostmár minden jó, a windows is hasít ezerrel.  :cool:

naja.. a legjobb virus irto meg mindig a format c:D
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.