HWSW Informatikai Kerekasztal: Internet-kezdőlap megváltozása - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Internet-kezdőlap megváltozása (pl.: searchx.cc)

#661 Felhasználó inaktív   Vulpex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 12. 17:02

Idézet: Zalaron - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 16:41

Sziasztok,

Az internet explorer inditas utan azonnal a www.securityfeature.com honlapra visz. Az alapertelmezett honlap beallithato, de az explorer inditasa utan a fenti azonnal kiloki. Ezt hogyan tudom eltavolitani. A registry ben megneztem a ...Current user\Software\Microsoft\internet Explorer\Main mappat, de nem talaltam startup page-re utalo bejegyzest.

Esetleg Ad-Aware Personal (free)

Vagy Spybot SnD (free)

#662 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 01:32

Idézet: Zalaron - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 16:41

Sziasztok,

Az internet explorer inditas utan azonnal a www.securityfeature.com honlapra visz. Az alapertelmezett honlap beallithato, de az explorer inditasa utan a fenti azonnal kiloki. Ezt hogyan tudom eltavolitani. A registry ben megneztem a ...Current user\Software\Microsoft\internet Explorer\Main mappat, de nem talaltam startup page-re utalo bejegyzest.

https://forum.hwsw.h...c=57442&st=630#

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#663 Felhasználó inaktív   Durai 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 23. 17:05

Hello!
Nekem az a problémám, hogy a gép bekapcsolása után szépen bejönnek a különböző progik: vírusírtó stb. aztán mikor netezni kezdek és elnidítom az internet explorert, vagy 8 másodpercig várnom kell. Miért ilyen lassú? Vmi spyware lehet pedig mindig ellenőrzöm ad-awerrel!
Megnéztem a feladatkezelőt, nem találtam semmi gyanúsat csak annyit hogy az svchost.exéből vagy 6 db. van.
Szerintetek mit csináljak?
Előre is köszi!

#664 Felhasználó inaktív   Durai 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 17:07

Idézet: Durai - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 17:05

Hello!
Nekem az a problémám, hogy a gép bekapcsolása után szépen bejönnek a különböző progik: vírusírtó stb. aztán mikor netezni kezdek és elnidítom az internet explorert, vagy 8 másodpercig várnom kell. Miért ilyen lassú? Vmi spyware lehet pedig mindig ellenőrzöm ad-awerrel!
Megnéztem a feladatkezelőt, nem találtam semmi gyanúsat csak annyit hogy az svchost.exéből vagy 6 db. van.
Szerintetek mit csináljak?
Előre is köszi!

Hoppá időközben észrevettem hogy ezt rossz helyre irtam, nem néztem a topic címét, bocsánat csak az első pár hozzászólás az svchostról szólt :think:

#665 Felhasználó inaktív   r2r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 27. 20:23

Mi ez? :y
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   
r2r   ty

#666 Felhasználó inaktív   ecsaba 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 19:05

Hello!
Nem tudom igazán ide tartozik-e de azért írom:
A problémám nem nagy, csupán annyi hogy a registeryben letiltja a feladatkezelőt és a registery editort (most a registery szerkesztésére nem a microsoftosat használom) és amikor kitörlöm a kulcsot, a következő indításkor visszaírja magát.  :confused:

A válaszokat előre is köszönöm!

(a kulcsok a \HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System -ben
találhatóak)
ASUS A8N5X (nForce4,AMD64_939,4DualDDR,PCI-E,2SATA/RAID,7.1HK,LAN).R, Athlon 64 3000 VENICE 1.800GHz S939 L2cache-512K, 2x512 MB PC-3200 DDR FSB-400MHz Samsung, Pioneer DVR-111 DUAL LAYER, Gainward 6855 GS ULTRA/1960PCX TV/DVI GF 6600GT, 200GB Samsung 7200rpm Serial-ATA2,
Chieftec 350W táp,
17" Samsung 740N TFT

#667 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 26. 07:31

Idézet: Durai - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 17:07

Hoppá időközben észrevettem hogy ezt rossz helyre irtam, nem néztem a topic címét, bocsánat csak az első pár hozzászólás az svchostról szólt :think:

Ettől még tovább nézgelődhetnél. Önmagában az svchost.exe szám semmit nem jelent. Ugyanolyan futtatórutin, mint a rundll32.exe. Lényegesebb, hogy mi kéri, hogy dolgozzon. Másrész nem létezik A vírus- vagy spyware teszter. Tessék esetleg többfajtát használni, méginkább végignézni a rendszeredet, mi is történik? Amit mi nem tudunk helyetted megcsinálni, még azt sem tudjuk megnézni, mi dolgozik legtöbbet. Még azt sem tudjuk, milyen a rendszered. Csak azt, hogy - szerinted - lassú.

Download Process Explorer (x86 - 1.47 MB) - you plan on using Process Explorer on 32-bit NT/2K/XP/Server 2003

Kép

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#668 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 20:28

hmm ismerős gépe, tele minden szirsz@rral

első kör : vinyó ki, másik gépben vírusok leszedve
második : spybot s&d
harmadik : ad aware

mindegyik talált jó sok bejegyzést, mindegyik sikeresen mindet leszedte

felugró ablakok, és egyéb anomáliák megszűntek,

de ie-ben a kezdőlap megmarad valami valami  :mad:

----atyuska----

#669 Felhasználó inaktív   KAV 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:05

Sziasztok most írok ide először!
Azt szeretném tudni hogy van e itt olyan folyamat ami felesleges?

Folyamat:          Felhasználónév:   

msnmsgr.exe  Robi         
alg.exe              Helyi Szolgáltatás     
avp.exe          Robi
avp.exe          System
ctfmon.exe        Robi
jusched.exe    Robi
MsgPlus.exe      Robi
Anvshell.exe  Robi
Spoolsv.exe      System
explorer.exe  Robi
svchost.exe      System
svchost.exe      System
svchost.exe      Hálózati SZOLGÁLTATÁNT AUTHORITY
svchost.exe      System
svchost.exe      Hálózati Szolgáltat
svchost.exe      Hálózati Szolgáltatás
lsass.exe          System
services.exe  System
winlogon.exe    System
csrss.exe      System
wdfmgr.exe      Helyi Szolgáltatás
smss.exe          System
SYSTEM            SYSTEM
nvsvc32.exe      System
outpost.exe        System
Rendszer Üresjárati Folyamata System

Amúgy Kaspersky Anti Virus Personal 6.0 Hazsnálok fizetős!
Meg Agnitium Outpost Firewall Pro - t ez is fizetős meg Xoftspy de ezek nem találnbak semmit !
Mert nekem az egyik svchost.exe gyanús!Mert a memóriahasználata 40000K
Please segítsetek hogy mit csináljak vele ha leálítom akkor visszajön egy perc múlva! Meg hogy mi felesleges előre is köszi! ;)

#670 Felhasználó inaktív   1soproni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 16. 11:00

Idézet: KAV - Dátum: 2006. aug. 7., hétfő - 15:05

Sziasztok most írok ide először!
Azt szeretném tudni hogy van e itt olyan folyamat ami felesleges?

Folyamat:          Felhasználónév:   

msnmsgr.exe     Robi         
alg.exe              Helyi Szolgáltatás     
avp.exe             Robi
avp.exe             System
ctfmon.exe        Robi
jusched.exe       Robi
MsgPlus.exe      Robi
Anvshell.exe     Robi
Spoolsv.exe      System
explorer.exe     Robi
svchost.exe      System
svchost.exe      System
svchost.exe      Hálózati SZOLGÁLTATÁNT AUTHORITY
svchost.exe      System
svchost.exe      Hálózati Szolgáltat
svchost.exe      Hálózati Szolgáltatás
lsass.exe          System
services.exe     System
winlogon.exe    System
csrss.exe         System
wdfmgr.exe      Helyi Szolgáltatás
smss.exe          System
SYSTEM            SYSTEM
nvsvc32.exe      System
outpost.exe        System
Rendszer Üresjárati Folyamata   System

Amúgy Kaspersky Anti Virus Personal 6.0 Hazsnálok fizetős!
Meg Agnitium Outpost Firewall Pro - t ez is fizetős meg Xoftspy de ezek nem találnbak semmit !
Mert nekem az egyik svchost.exe gyanús!Mert a memóriahasználata 40000K
Please segítsetek hogy mit csináljak vele ha leálítom akkor visszajön egy perc múlva! Meg hogy mi felesleges előre is köszi! ;)

Az Anvshell és az nvsvc32 a videokaridhoz tartozik. Ha nem kell a systray ikon, akkor az elsőt kilőheted, a második meg valami nvidia helper, szerintem az sem szükséges. Ha mégis kell, utána visszarakhatod.
(Nálam 25k a legnagyobb svchost)
Összesen két dologra van szükség az életben WD-40 és szigetelőszalag. Ha nem mozdul pedig kellene: WD-40. Ha mozog pedig nem kellene: szigetelőszalag.

#671 Felhasználó inaktív   1soproni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 16. 11:01

Idézet: caratyuska - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 21:28

hmm ismerős gépe, tele minden szirsz@rral

első kör : vinyó ki, másik gépben vírusok leszedve
második : spybot s&d
harmadik : ad aware

mindegyik talált jó sok bejegyzést, mindegyik sikeresen mindet leszedte

felugró ablakok, és egyéb anomáliák megszűntek,

de ie-ben a kezdőlap megmarad valami valami  :mad:

hijackthis?
Összesen két dologra van szükség az életben WD-40 és szigetelőszalag. Ha nem mozdul pedig kellene: WD-40. Ha mozog pedig nem kellene: szigetelőszalag.

#672 Felhasználó inaktív   KAV 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:07

Sziasztok

Az egyik barátomnak az Msn az egyik nap kiírta hogy kattintson az alábi linkre : www.google.com/url?q=http://81.182.124.173:27201/kpatrik15@hotmail.com_FotoAlbum.SCr erre rákattintott mert azt hitte valami fotóalbumot küldtek neki aztán meg letöltötte elindította utána nem jött be semmi hanem a fájl magától törlődött! Ennyi utána kikapcsolta a gépet és másnap reggel  már várni kellett vagy 10 percet mire a windows bejött neki nagy nehezen! (windows xp sp2) Nem volt semmi vírusírtó meg tűzfal sem a gépen! Nem engedte rámmeni az olyan oldalakra amin a vírus szó vagy avval kapcsolatos dolog megtalálható! Utána szólt nekem hogy csináljak már vele valamit, lementem és vittem magammal vírusírtót : Kaspersky Anti Virus Personal 6.0 Magyar ! Először nem engedte felrakni a vírusírtót mindig kilépett a telepítésből utána megnéztem a futó folyamatokat és leálítottam azokat amik nekem nem voltak mostmár ráengedte menni a vírusírtós oldalakra és fel is tudtam rakni a vírusírtót! Minden jól ment felrakta volt hozzá licenc is! Adatbázis frissítve gépet újraindítottuk mert kérte, utána bejött csak hibásan mert azt írta ki hogy néhány védelmi funkció nem megfelelően ellátható, utána csináltunk egy teljes víruskeresést és talált egy csomó vírust meg spywar-t letöröltük az utolsó az a féreg volt amit említettem : Worm.Win32.MsSqlNt  és egy exe a %systemroot% ban meg a %systemroot%/system32 - ben azt írta ki hogy speciális eltávolítási művelet sükséges újraindította a gépet letörölte minden jó a windows még mindig 10 perc alatt tölt be és miután bejöb akkor kiírja ezt hogy a windows nem találja ezt a fájlt mssqlsnt.exe kérjük írja be a keresőbe! jó keresem de ez a vírus exe - je úgyhogy nem kell hoztam egy programot hogy mik indulnak és mindent szart kiszedtem és még mindig kiírja és amióta letöröltem elmnt a NET!

#673 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 18:40

Idézet: KAV - Dátum: 2006. Sep. 20., Wednesday - 14:07

Sziasztok

Az egyik barátomnak az Msn az egyik nap kiírta hogy kattintson az alábi linkre : www.google.com/url?q=http://81.182.124.173:27201/kpatrik15@hotmail.com_FotoAlbum.SCr erre rákattintott mert azt hitte valami fotóalbumot küldtek neki aztán meg letöltötte elindította utána nem jött be semmi hanem a fájl magától törlődött! Ennyi utána kikapcsolta a gépet és másnap reggel  már várni kellett vagy 10 percet mire a windows bejött neki nagy nehezen! (windows xp sp2) Nem volt semmi vírusírtó meg tűzfal sem a gépen! Nem engedte rámmeni az olyan oldalakra amin a vírus szó vagy avval kapcsolatos dolog megtalálható! Utána szólt nekem hogy csináljak már vele valamit, lementem és vittem magammal vírusírtót : Kaspersky Anti Virus Personal 6.0 Magyar ! Először nem engedte felrakni a vírusírtót mindig kilépett a telepítésből utána megnéztem a futó folyamatokat és leálítottam azokat amik nekem nem voltak mostmár ráengedte menni a vírusírtós oldalakra és fel is tudtam rakni a vírusírtót! Minden jól ment felrakta volt hozzá licenc is! Adatbázis frissítve gépet újraindítottuk mert kérte, utána bejött csak hibásan mert azt írta ki hogy néhány védelmi funkció nem megfelelően ellátható, utána csináltunk egy teljes víruskeresést és talált egy csomó vírust meg spywar-t letöröltük az utolsó az a féreg volt amit említettem : Worm.Win32.MsSqlNt  és egy exe a %systemroot% ban meg a %systemroot%/system32 - ben azt írta ki hogy speciális eltávolítási művelet sükséges újraindította a gépet letörölte minden jó a windows még mindig 10 perc alatt tölt be és miután bejöb akkor kiírja ezt hogy a windows nem találja ezt a fájlt mssqlsnt.exe kérjük írja be a keresőbe! jó keresem de ez a vírus exe - je úgyhogy nem kell hoztam egy programot hogy mik indulnak és mindent szart kiszedtem és még mindig kiírja és amióta letöröltem elmnt a NET!

azert jon elo a file-t hianyolo hibauzenet mert a registryben meg ott van a bejegyzes hogy annak futnia kell login utan. valoszinu a bejegyzes itt van: HKEY_CURRENT_USER\software\microsoft\windows\currentversion\run vagy a hkey_local_machine\software\microsoft\windows\currentversion\policies\explorer\run kulcs alatt.
innen szedd ki es nem fog kajabalni hogy helo hianyzik ez a file..
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#674 Felhasználó inaktív   Vulpex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 22. 21:35

Idézet: KAV - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 14:07

Sziasztok

Az egyik barátomnak az Msn az egyik nap kiírta hogy kattintson az alábi linkre : www.google.com/url?q=http://81.182.124.173:27201/kpatrik15@hotmail.com_FotoAlbum.SCr erre rákattintott mert azt hitte valami fotóalbumot küldtek neki aztán meg letöltötte elindította utána nem jött be semmi hanem a fájl magától törlődött! Ennyi utána kikapcsolta a gépet és másnap reggel  már várni kellett vagy 10 percet mire a windows bejött neki nagy nehezen! (windows xp sp2) Nem volt semmi vírusírtó meg tűzfal sem a gépen!(...)

Hát ez kész...  :omg:

Most őszintén: hogy lehet valaki olyan állat (már elnézést), hogy vírusírtó, meg tűzfal nélkül megy ki a netre? Te jó ég, ezt nem hiszem el...  :( Ehhez azért már kell bátorság, ez igen! :up:

A témához: regedit -et indítsd el (Start, Futtatás, regedit), és keress rá a hiányzó fájl nevére, majd töröld ki őket.

Valamint töltsd le a NOD32 30 napos demó változatát (http://nod32.hu/), az Ad-Aware Personal ingyenes (http://www.lavasoft.com/) és a SpyBot SnD ingyenes (http://www.spybot.info/) spyware írtókat, mert ki tudja, milyen kártevő maradt még abban a rendszerben - a KAV nem biztos, hogy mindet kiírtotta.

Féregírtás: http://wigwam.info/, érdemes végigcsinálni az itt leírtakat.

A haverodat pedig gyorsan világosítsd fel a digitális kártevők elleni védekezés alapjairól, mert ennek így nagyon nem lesz jó vége... :( Tudom, nem lehet mindenki expert, de ez a dolog azért már kicsit túlzás. :rolleyes:

Az SCR egyébként Windows alatt a képernyővédő programok kiterjesztése. Az internetről letölthető ingyenes képernyővédőkkel vigyázzunk! Nagy részük kémprogramokat, vírusokat tartalmaz. (Nem hiába hirdetik őket sok weblapon annyira, hogy töltsd le most tőlünk, ingyen... hogyne. Nagy biznisz a kémprogramok terjesztése... :( )

szerk.: Hivatkozások javítva.

Szerkesztette: Suricated 2006. 09. 22. 21:42 -kor

#675 Felhasználó inaktív   malikg 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 27. 13:14

Idézet: Suricated - Dátum: 2006. szept. 22., péntek - 22:35

Hát ez kész...  :omg:

Most őszintén: hogy lehet valaki olyan állat (már elnézést), hogy vírusírtó, meg tűzfal nélkül megy ki a netre? Te jó ég, ezt nem hiszem el...  :( Ehhez azért már kell bátorság, ez igen! :up:

A témához: regedit -et indítsd el (Start, Futtatás, regedit), és keress rá a hiányzó fájl nevére, majd töröld ki őket.

Valamint töltsd le a NOD32 30 napos demó változatát (http://nod32.hu/), az Ad-Aware Personal ingyenes (http://www.lavasoft.com/) és a SpyBot SnD ingyenes (http://www.spybot.info/) spyware írtókat, mert ki tudja, milyen kártevő maradt még abban a rendszerben - a KAV nem biztos, hogy mindet kiírtotta.

Féregírtás: http://wigwam.info/, érdemes végigcsinálni az itt leírtakat.

A haverodat pedig gyorsan világosítsd fel a digitális kártevők elleni védekezés alapjairól, mert ennek így nagyon nem lesz jó vége... :( Tudom, nem lehet mindenki expert, de ez a dolog azért már kicsit túlzás. :rolleyes:

Az SCR egyébként Windows alatt a képernyővédő programok kiterjesztése. Az internetről letölthető ingyenes képernyővédőkkel vigyázzunk! Nagy részük kémprogramokat, vírusokat tartalmaz. (Nem hiába hirdetik őket sok weblapon annyira, hogy töltsd le most tőlünk, ingyen... hogyne. Nagy biznisz a kémprogramok terjesztése... :( )

szerk.: Hivatkozások javítva.

hát sztem nincs abban semmi különös ha valaki csupaszon jár kel a világhálón.nekem is csak a winfos sp2 alapkütyüjei vannak fent,és leis kopogom gyorsan :respect:  fél év alatt nem volt virus általi meghibásodásom a rendszerben :)  pedig dc-zek,filmeket töltök bitcomet-tel,és igen szélsőséges keleti országok oldalaira is betévedek,amik állitolag igen virus veszélyessek.két havonta szoktam panda online virusirtást csinálni de eddig még negativ volt az eredmény mindig.
mindig is csodálkozom mikor mondja valaki,hogy ilyen olyan férget-virust kapott be a gépe.lényeg a lényeg én nem használok virus-és spyware irtokat mert az is csak fogja a rendszert futás-és indulás közben is. :D

#676 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 13:26

Idézet: malikg - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 14:14

hát sztem nincs abban semmi különös ha valaki csupaszon jár kel a világhálón.nekem is csak a winfos sp2 alapkütyüjei vannak fent,és leis kopogom gyorsan :respect:  fél év alatt nem volt virus általi meghibásodásom a rendszerben :)  pedig dc-zek,filmeket töltök bitcomet-tel,és igen szélsőséges keleti országok oldalaira is betévedek,amik állitolag igen virus veszélyessek.két havonta szoktam panda online virusirtást csinálni de eddig még negativ volt az eredmény mindig.
mindig is csodálkozom mikor mondja valaki,hogy ilyen olyan férget-virust kapott be a gépe.lényeg a lényeg én nem használok virus-és spyware irtokat mert az is csak fogja a rendszert futás-és indulás közben is. :D

Az cseppet se zavarjon, hogy bizonyos fertőzések a vírusirtókat is képesek blokkolni.
Lehet, hogy a géped jó ideje mail-szerverként üzemel, anélkül, hogy tudnál róla.
A spyware-ket nem szükséges 24/24-ben futtatni, de gyanús oldalak látogatása után ajánlott.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#677 Felhasználó inaktív   KAV 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 29. 14:54

Sikerült letörölni a vírust és már nem írja ki hogy indulnia kell de a internet elment már próbáltuk ilyen registry javító programokkal de minden hiába nem jön vissza ezt írja ki :

A lap nem jeleníthető meg.
A keresett lap jelenleg nem érhető el. Lehet, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, vagy módosítania kell a böngésző beállításait.

--------------------------------------------------------------------------------

Tegye a következőt:

Kattintson a  Frissítés gombra, vagy próbálja újra később.

Ha a címsorban adta meg a lap címét, ellenőrizze, hogy helyesen írta-e be azt.

A kapcsolat beállításainak ellenőrzéséhez kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára. A Kapcsolatok lapon kattintson a Beállítások gombra. A beállításoknak meg kell egyezniük a helyi hálózat rendszergazdája vagy az internetszolgáltató által megadott beállításokkal.
Ellenőrizze, hogy a rendszer észleli-e az internetkapcsolat beállításait. A Microsoft Windows beállítható a hálózat vizsgálatára és a hálózati beállítások automatikus felderítésére (ha a hálózat rendszergazdája engedélyezte ezt a beállítást).
Kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára.
A Kapcsolatok lapon kattintson a LAN-beállítások gombra.
Jelölje be A beállítások automatikus észlelése jelölőnégyzetet, és kattintson az OK gombra.
Egyes webhelyek megkövetelik a 128 bites titkosítású kapcsolatot. A Súgó menü Névjegy parancsára kattintva állapíthatja meg, milyen titkosítási erősség van a számítógépre telepítve.
Ha biztonságos webhelyet próbál elérni, ellenőrizze, hogy számítógépe biztonsági beállításai támogatják-e azt. Kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára. A Speciális lap Biztonság csoportjában ellenőrizze az SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0 protokollok beállításait.
Másik hivatkozás kipróbálásához kattintson a  Vissza gombra.

A kiszolgáló nem található vagy DNS-hiba
Internet Explorer 

és ez a google úgyhogy a lapot nem törölhették!

segítségeteket kérném hogy mit lehet ilyenkor tenni mert már én fweladtam már egy hete próbálkozok vele! :mad:

#678 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 16:56

Pingelni tudsz? Start menü ->Futtatás -> cmd -> ping origo.hu pl.
"Légy szerény mint én..."

#679 Felhasználó inaktív   KAV 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 17:18

nem pingelni sem tudunk! meg lesem tudtam formázni a gépet! kiírja hogy cd- ről valú indításhoz nyomjon meg egy gombot de akármit megnyomok nem érzékeli. csak annyit tudtam csinálni hogy bejött a gép és onnan elkezdtem felrakni a windowst és újraindította a gépet és bejött hogy mit akarok csinálni  mint formázásnál csak a particiót nem lehetett formázni csak törölni mindeggy törölte és elkezdte felrakni a windowst minden jó semmit nem törölt a gépről csak a windows mappát rakta újra net jó.  ;) ;)  :respect:

#680 Felhasználó inaktív   jani77 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 14:11

Sziasztok!
Az a gondom, hogy az IE kzdőlapja és a többi weboldal is teljes képernyőn jelenik meg.Hol lehet ezt átállítani?98-at és IE v 6.0-t használok.
Köszi

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.