Idézet: W3co - Dátum: 2004. jún. 28., hétfő - 10:03
Sziasztok!
Kedves Omega,
Észrevételt és véleményt írtam azt hiszem erre való a fórum és NEM "böffentettem". Sajnálom, hogy személyeskedésnek vetted a hozzászólásomat (a válaszodból ez derül ki).
Szia!
Nem, dehogy vettem személyeskedésnek

Remélem, Te sem azt, amit írtam...
Idézet
Igen, van némi közöm a UPC-hez, de az írásomból kiderül, hogy nem védeni akarom őket, csupán egy észrevételt tettem. Nyugodtan hívjátok a problémátokkal a 1221-et (kék szám).
Ez az, amit megtettem. Elismerték a hibát és felszerelték az izolátort. Vajon ha nem lenne értelme, megtették volna?
Idézet
Internet esetén a kábelt nem közvetlen a PC-be helyezett kártyába dugod, hanem egy modembe.
Úgy érzem a kettő között van némi különbség. Ettől biztosan nem fog a géped tönkremenni.
Mint írtam, ettől elkövetkeztetve... tehát, ha a számítógépben van egy digitalizáló kártya (vagy TV-tuner vagy VideoIN-es videokártya), és arra kötöd rá a földeletlen kábelt, akkor sérülhet(nek) a hardver(ek), mivel a számítógép általában földelve van a tápon / konnektoron keresztül. Erre egyik ismerősöm már ráfázott, igaz, nem tett semmit a UPC ellen, 'lenyelte' a dolgot és keserű tapasztalattal gazdagabban vásárolt egy izolátort...
Idézet
Nem vagyok műszaki szakember ezért szándékomban áll ennek (földeletlen kábel) utánakérdezni a hozzáértőknél, és a válaszokat majd megírom.
Csak bátran. És ha erre bármelyik szakember azt mondja, nem igaz, akkor az nem szakember
Minden jót:
Omega