HWSW Informatikai Kerekasztal: Hűtsük a chipset-et... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hűtsük a chipset-et... ...a gyári ventis hamar tönkremegy! Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 29. 12:24

Idézet: perempe - Dátum: 2004. máj. 28, péntek - 22:22

Abit IS7-E lapomon most is 6000 fordulattal megy a venti. Ezt gondolom, hogy nem lehet passzívra lecserélni...

Nem igazán.Főleg, hogy a sokak által favorizált Zalman nem jó rá, mert más a felfogatása.

Nekem totál besz@rt a gyári hűtőm.
Vettem egy sima bordás ventis chipset hűtőt és a ventijét tettem az eredeti bordára.
Szuperul megy ráadásul 3-4 fokkal hűvösebb....
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#82 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 04. 17:05

Nem találtam jobb topicot ,de újat meg nem akartam nyitni neki...
Szerintetek az alapból 1,6V-os chipsetnek (ugye ide mind az SB és NB is tartozik) 2 Voltot adni sok már???

Az NB-n víz van , az SB-n egy gyári elég jó borda és erre raktam egy 4 centis 5000RPM-es ventit 5 Volton járatva(így hangtalan csak,még 7 volton is hallom :D ) mert amúgy forró volt nagyon az SB...A ház szellőzése egyébként jó...Nincs kedvem garanciális ügyintézéssel kergetni a a boltot ahol vettem...Szóval próbált már neki adni valaki ekkora feszt NF2ultra400-nak??? Egyébként BIOS-ból beállítható a 2 volt de sajnso az alatta levő 1,8 Volt semmi extra performance-t nem hoz...Ezért gondoltam 2 Voltra...

Szóval tapasztalatokat várnék... :) Thanks :)

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó