HWSW Informatikai Kerekasztal: Meg lehet bízni a nőkben? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Meg lehet bízni a nőkben? Te megbízol a nődben? Értékeld a témát: -----

#221 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 28. 22:15

Idézet: Tibisz - Dátum: 2004. április 28, szerda - 23:00

Mindig elszörnyedek azokon az embereken akik ilyet megtudnak tenni!! :(  :mad:  :(

Az olyan embert aki megteszi azt kellene utcára tenni és még mellé jól meg is rugdosnám mellé.  :mad:

#222 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 22:16

Idézet: groop - Dátum: 2004. április 28, szerda - 23:14

Volt, sok.

Elhagyott, megcsalt valkivel, valaha, valamelyik, valahol? :)

#223 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 22:17

Idézet: groop - Dátum: 2004. április 28, szerda - 23:15

Az olyan embert aki megteszi azt kellene utcára tenni és még mellé jól meg is rugdosnám mellé.  :mad:

Erőszak, csak erőszakot szül! :( A törvény már megvan, egy dolog kellene még hozzá: aki betartatja!

#224 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 22:20

Idézet: Tibisz - Dátum: 2004. április 28, szerda - 23:16

Elhagyott, megcsalt valkivel, valaha, valamelyik, valahol? :)

Nem tudom, hogy te hogy vagy vele de én azért bármennyire is szerettem őket, nem voltam olyan viszonyban velük, hogy azt mondhassam, megcsalt. :D

Egyébként igen, volt olyan amelyik elment és soha nem láttam többet. Jó valószínű, hogy valahól megfogták és azért nem jött vissza, de akkor is, ha annyira szeretett akkor megharaphatta volna az illetőt és elrohan. :D Ezt egy nő is megtehetné csak azokkal az a baj, hogy nem tudják ki szereti őket és ki nem, a kutya legalább ezt tudja. :) :D :)

#225 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 22:20

Idézet: Tibisz - Dátum: 2004. április 28, szerda - 23:17

Erőszak, csak erőszakot szül! :( A törvény már megvan, egy dolog kellene még hozzá: aki betartatja!

Ne feledd, MAGYARországon vagyunk.  :mad:  :(

#226 Felhasználó inaktív   Anitaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 22:24

Idézet: Tibisz - Dátum: 2004. április 28, szerda - 23:08

Van kutyád???  :D  :cool:

Csak volt.
1 sarplaninacom és 2 komondorom.
Fiatal az, akinek fogalma sincs róla, hogy a „régi szép idők” most vannak.

#227 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 22:24

Idézet: groop - Dátum: 2004. április 28, szerda - 23:20

Nem tudom, hogy te hogy vagy vele de én azért bármennyire is szerettem őket, nem voltam olyan viszonyban velük, hogy azt mondhassam, megcsalt. :D

Egyébként igen, volt olyan amelyik elment és soha nem láttam többet. Jó valószínű, hogy valahól megfogták és azért nem jött vissza, de akkor is, ha annyira szeretett akkor megharaphatta volna az illetőt és elrohan. :D Ezt egy nő is megtehetné csak azokkal az a baj, hogy nem tudják ki szereti őket és ki nem, a kutya legalább ezt tudja. :) :D :)

Látod nem kerültél elég közeli kapcsolatba Velük, nem is maradt mindegyik, mint írtad! Talán ezt nevezhetnénk, esetünkben elhidegülésnek :) Ha pedig elment egy kutya akkor nagy valószínűséggel kan volt, és csajozni ment, vagy egyszerűen csak Te vagy a rossz gazdi! :D

#228 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 22:25

Idézet: groop - Dátum: 2004. április 28, szerda - 23:20

Ne feledd, MAGYARországon vagyunk.  :mad:  :(

Ezért vagyunk itt Mi a jövő generációja, akinek már más a gondolkodása, és tesz is a cél érdekében, nem csak beszél róla!  :cool:

#229 Felhasználó inaktív   Anitaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 22:26

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 28, szerda - 23:15

Vagy "Nők és nyalókák..." :D :lol:

Na, igen... :D  :cool:
Süllyedt... ;)
Fiatal az, akinek fogalma sincs róla, hogy a „régi szép idők” most vannak.

#230 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 22:26

Idézet: Tibisz - Dátum: 2004. április 28, szerda - 23:24

... vagy egyszerűen csak Te vagy a rossz gazdi! :D

Mert nem vagyok "szuka" ??? :D :D :D

#231 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 22:27

Idézet: Anitaa - Dátum: 2004. április 28, szerda - 23:24

Csak volt.
1 sarplaninacom és 2 komondorom.

Nem akartad tovább folytatni a 10 évenkénti búcsúzkodást? :( Ez annyira nem fer, hogy Ők csak ennyit élhetnek velünk. :(

#232 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 22:29

Idézet: groop - Dátum: 2004. április 28, szerda - 23:26

Mert nem vagyok "szuka" ??? :D :D :D

Azért mert nem alakítottál ki Velük olyan kapcsolatot, hogy megcsalhassanak! :D

#233 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 22:31

Idézet: Tibisz - Dátum: 2004. április 28, szerda - 23:27

Nem akartad tovább folytatni a 10 évenkénti búcsúzkodást? :( Ez annyira nem fer, hogy Ők csak ennyit élhetnek velünk. :(

Ezért kell tennünk azért, hogy rövid életük boldogan és nyugalomban teljen el. Na de ez itt off.

#234 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 22:33

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 28, szerda - 23:31

Ezért kell tennünk azért, hogy rövid életük boldogan és nyugalomban teljen el. Na de ez itt off.

Igen teljesen Off-ba mentünk át, de úgy érzem, hogy megérdemelne akár egy külön topicot is, mert annyi, talán mások számára is érdekes dologról beszélgettünk, így közel az éjfélhez. :)

#235 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 22:34

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 28, szerda - 23:31

Inkább boldogan mint nyugalomban.
Hagy tudják, hogy mi is az igazi élet.
Egyszer a macskám egy házibulin beleszlopált a boléba és egy kicsit bepörgött. Nagyon állat módon hülye volt. :) Másnap reggel látszott ugyan rajta, hogy mintha fájna a feje, dehát ilyen az élet, nekünk is fájt. :) Azótra ugyanúgy bele mer nyalni a piába, tehát nem volt nagy megrázkódtatás. :)

#236 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 28. 23:27

Idézet: Tibisz - Dátum: 2004. április 28, szerda - 23:27

Egy fa sok száz évet is élhet, nagyon nem fer, hogy én csak 70 körül fogok. :(  :D

#237 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 00:27

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 0:27

Egy fa sok száz évet is élhet, nagyon nem fer, hogy én csak 70 körül fogok. :(  :D

De rád cserébe jó hatással van pl. az alkohol és járni is tudsz, a fa viszont nem tud járni, de tovább él.  :D

#238 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 04:14

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 14:23

Úgy gondolom, hogy minél jobban megbízol valakiben, annál nagyobbat lehet koppanni.
Lehet, hogy a barátokban még nagyobbat is lehet csalódni, mint egy barátnőben.

Igaz!!!  Saját esetem bizonyítja!!
Akkor is vakon szerettem egy nőt, mindenhol kiszolgáltam, ahol csak tudtam.Nem kevés pénzbe került.
Ráb***tam. Még most is nyögöm lelkileg ,mert még így is szerelmes vagyok bele, holott minden téren és helyen (ki)használt.

Ő egyszerre volt nekem a barátom (női kivitelben), szinte az egyetlen, sok helyre jártunk együtt amikor még nem is tartott ott a kapcsolatunk- sőt egyikünk se tervezte úgy. Az élet beleszólt.

- Ő bátran kérdezett, persze számítástechnikai dolgokban nem járatos, holott kötődik hozzá, én válaszoltam, amit kapásból tudtam. Ha nem, akkor utánanéztem. Ő megköszönte a válaszaimat, 99%ban bejöttek, én persze örültem, hogy végre van csaj, aki megbecsül. Néha együtt lófráltunk, meghívtam kajázni- mentegetőzött, hogy nem kellene, nem kell- ennek ellenére (most már azért tudom, hogy kihasználta a helyzeteket, amiket ÉN adtam neki,) elfogadta- nem kérette magát sokat.
Pestre kellett mennie- elkísértem, mert nem szeret egyedül menni,- 2 munkahely között lavíroztam- dögfáradt voltam.
A gépén barkácsoltam, telepítettem, a különféle nyafikat meghallgattam- itt is beruháztam némileg, a saját lehetőségeimen belül.
A munkájában is segítettem, mert úgy ítlétem meg, hogy helyes. Jótét lélek vagyok, akit ki is használnak néha, az ő részéről nem is feltételeztem soha, holott már nagyon morc vagyok néha!!! és főleg óvatos.
Nyáron kicsit távolabb voltunk egymástól, egyszer-kétszer buliztunk ... egyébként nem hiányzott sose...
más kapcsolatom nem volt; nem is kerestem, így utólag nem értem ....
Jó volt a status quo....  egyedül, (pedig volt már dögivel nőm előtte, bár nem voltak hosszúak a kapcsolataim)....magányosan- bár még a családommal élek.
Ősszel ő  keresett engem, hogy megint kéne a "tudásom" (szerintem nem túl magas, az övénél néha igen- a soros portra rákötötte a monitort, aztán telefonált hogy nem megy   :rolleyes:  )
Belementem, munka után hazakísértem, amikor volt szabad időm, minden adandó alkalommal, volt benne vonzalmi tényező is.
Az anyja nem bánta, sőt kimondottan örült -pedig állítólag 2 pasiját is  elüldözte már. Engem vajh miért nem??  Szerény voltam és nem akartam elsőre lefektetni, akkor sem mikor már kimondottan szerelmes voltam bele.  Ráér, mondtam magamnak. "Beteg" volt , munkahelyén falaztam neki, néha lógott akkor is falaztam neki. Jó sok rózsát  kapott tőlem, nem utasította vissza soha, jól esett neki- nekem is - úgy nekem is jobb, ha adhatok másnak. Szoliba és fitnessklubba vittem, ahova amúgy nem jártam volna.
Később megvolt a szexuális része is, bevallom neki igen jól esett- bár néha finnyáskodott (a sima szexre !!!) én nem gondoltam, hogy vkit ennyiszer csúcsra lehet juttatni. ő már nem volt ennyire
Ez így ment egy jó darabig, ő néha kajaszünetben elég sokáig eltűnt.
Február 4. hidegzuhany, közli hogy van valakije, akit szeret, (kábé egy éve - miért nem szólt erről ??)
úgyhogy váltsunk vissza barátságra- jó nehéz dolgot kért, többet költöttem rá mint amennyit fizuként megkaptam, és még jobban kapálóztam a csaj után. Aztán pár nap után hagytam a francba.
Hó közepén hívogatott, SMS-eket írt hogy nincs jól , teljesen kivan;
Megint jószívű voltam, átmentem, ottragadtam, nem kimondottan szex lett belőle.
Érzelmileg fontos volt nekem mégis.  :wub:
Egy hétig mintha semmi sem történt volna, sőt még erősebben lángoltam. DE ésszel, mégse kapcsoltam, hogy megint kihasznál.

Aztán még egyszer lehúzott a WC-n.
Hiányzott, pedig ő alázott meg. az istenit nem tudok tőle szabadulni!!!!
Aztán megint fölhívott vmiért ami inkább társként járt volna neki. Óvatosan elhúzodtam, nem kapott csak nagyon -nagyon keveset(nem szexre kell gondolni). Hívogatott hogy megint gondja van gépével-á részben segítettem.

Legutolsó húzása: -vissza akarja kérni a fotóját, amit még tavaly adott nekem. Ne mutogassam másnak. Mást tőle  nem is kaptam, egy kis szereteten kivül.Arra nagyon éhes voltam. Nem tudom ,de nem úgy és annyit kaptam belőle előzőleg, így ez is jól esett nekem, főleg úgy hogy adhattam belőle többszörös mennyiséget, mint amennyit viszont várhattam .

Nyomorultul érzem magam, a mondás szerint a férfit 3 dolog teheti tönkre:a pénz,a pia és a  pi*a,
a 3. elvitte az elsőt, a maradékot pedig igencsak költöttem az a másodikra.Legalábbis arányaiban sokkal többet.
Szerinte gyerekes vagyok, szerintem túl ragaszkodó. Egy nagy hibám van: az érzelemeiemet túlságosan kimutattam és nem hazudtam neki sohase...

A fotót nem kapja vissza, azért sem.

Közben a pasijáról mindent megtudtam, nős, egy 3 éves gyerek apja
cím, telefonszám, elköltözött otthonról. A feleségét nem szerette- a gyerekét viszont imádja!!!!
A válás biztos sokáig tart még.....

Szerkesztette: WEbshark 2004. 04. 29. 04:29 -kor

#239 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 10:01

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 28, szerda - 17:11

Én nem csalnám meg a barátnőmet, mert akkor elhagyna és azt nem bírnám ki. Lehet, hogy egy életen át bánnám, hogy megtettem és most azért nincs velem. Ha megcsalna én se nézném el Neki.

Így van. Ha szereted a párodat, akkor hülye lennél egy futó kaland miatt az "az egész életedet" elcseszni.
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#240 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 10:09

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 28, szerda - 14:02

groop, minden tiszteletem a tiéd, de ezek szerint nálad még nem esett soha egybe a bizonyos pillanat és az a bizonyos nő. Mikor az sem számítana, ha utána elevenen elégetnek vagy megnyúznak, vagy az egész világ ellened fordulna. Bármennyire is szereted a párod, abban a pillanatban az sem számít. Na ja, hogy utána az embernek meddíg van lelkiismeretfurdalása és bűntudata, az már fejlettségi szinttől függ. :)

Nem mindeniknél van ilyen idő, és nő... Van aki tud az esze után menni, és nem az ösztönei után, csak olyan ember kell hozzá, aki mindig higgadt, és előre gondolkodik, és gondol a következményekre/véletlenekre! (esetleg fél tőlük). Én személy szerint emiatt SEM csalnám meg a barátnőmet.
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.