segítséget szeretnék kérni. Régebben ti4200-asom volt és stabilan működött. Amikor az idő kicsit eljárt felette, éppen gyengélkedett az nvidia (FX5...) ezért egy ASUS 9600XT mellett döntöttem. A jelenlegi gépemen viszont ez a kártya tűnik kicsit gyengécskének. (Tudom NFSU2-ben nincs sok DX9 effekt, de az LCD felbontása miatt szeretném 1280x1024-ben nyomatni és így közepes részletesség felett...hát...)
Most ezt a kártyát néztem ki:
Leadtek A400GT FX6800GT TDH 256MB
A fenti feltételen kívül még vannak továbiak is: nagyon meg vagyok elégedve a ház néma tápjával és nem akarom kicserélni nagyobbra. Bírni fogja? Mivel most a radeon gyári ventije a leghangosabb, jó lenne ha gyárilag halk lenne. (Ja: tuningolni semmit nem szeretnék, se procit, se vga-t se a hűtését ha nem muszáj) Nem utolsósorban: ha lehet, csak másfél-két év múlva szeretnék újra kártyát (és gépet) vásárolni, addig viszont minél több új játékot kipróbálni végre.
A leadtekkel kapcsolatban rossz tapasztalatom még nem volt, sztem az, hogy nem made in china, hanem taiwan
Ha ti mégis a 6600gt-re adnátok a voksotokat (jó topikban kérdezem hehe) tápellátás stb miatt, vagy más gyártót választanátok, ne kíméljétek a billentyűzetet.
Végül: remélem az ati két hét múlva nem fog kidobni egy hasonló tudású, kevesebb tápot igényló kártyát feleennyiért

Súgó
A téma zárva.