HWSW Informatikai Kerekasztal: Miért halott mostanában a HWSW ? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Miért halott mostanában a HWSW ? ...vagy csak én lettem függő ? Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 29. 06:55

Ismetlem magamat:

Kerem kapcsojja ki... :sandor:

Ez a forum sokkal inkabb testreszabhato, mint a masik volt. Egy rakas dolgot kikapcsolhatsz ami zavar: kepek, alairasok, avatarok... mi tart vissza?

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#102 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 29. 07:24

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 7:55

... mi tart vissza?

Krinyo

<---

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#103 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 29. 07:32

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 7:55

Ez a forum sokkal inkabb testreszabhato, mint a masik volt. Egy rakas dolgot kikapcsolhatsz ami zavar: kepek, alairasok, avatarok... mi tart vissza?

Krinyo

Lehet, hogy az zavarja, hogy a saját magának beállított dolgokkal nem másokat szabályoz?
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#104 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 11:04

Én még viszonylag új vagyok itt, habár már régóta ismerem a HWSW fórumot, egy ideig csak arra használtam hogy esetleges kérdéseimre választ találjak és sokáig csak regisztrálatlanul kutattam a témák között választ keresve. És az hogy itt maradtam ezen a fórumon, elsősorban annak köszönhető, hogy érzésem szerint is magas a színvonala, sokkal magasabb mint bármely másik IT fórumé. Valóban nincs szükség az anyázós stílusra és nagyon jó hogy az ilyeneket itt ha esetleg volt is azt gyökereiben elnyomják. Én még mindíg azt érzem egyébként hogy sok felesleges topic nyílik itt, olyan témákról nyitnak új topicot amelyeket már rég kitárgyaltak és sok válasz is érkezett rájuk. (Sajnos én is követtem el efféle hibákat, nem tagadom  :respect:  :omg:  :D de megpróbálok fejlődni a forum színvonalához, többek közt odafigyelvén arra hogy használjam a keresőt, mielőtt új témát indítok).
Sok más IT forumon tapasztalt "wazz bekapcsolom a pécét de nem megy" színvonalú témáktól a hátamon is fel áll a szőr, még jó hogy itt nem ez a jellemző.
És végül az hogy miért halott a hwsw fórum mostanában, jó kérdés, de szerintem ez csak egy átmeneti állapot. Összefüggésben van biztos az uborka szezonnal, ami már nem sokáig tart. Néhány héten vagy hónapon belül jönnek az újdonságok, (pl pci express, blu ray dvd) amelyek felrázzák az IT piacot a pettyhüdt állapotábol és akkor szerintem biztosan fellendül a fórum is.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#105 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 15:25

Idézet: McElroy - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 12:04

... "wazz bekapcsolom a pécét de nem megy" ...

Ehez még ennyit :

-Bedugtad ?
-Várj megnézem...
-bazzeg nem
......

(na ilyenkor szoktam elfáradni) :D :rolleyes:  :D  :reklamacio:  :omg:

#106 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 16:49

Tényleg vannak már ezerszer kitárgyalt topicok, aztán jó idő van, aztán pl mostanában nem értem rá annyira, stb. Számtalan ok lehet.
"Légy szerény mint én..."

#107 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 20:06

Olyan gyenge a forum, hogy kimentem füvet-vágni ahejett, hogy ide írogattam volna. :(  :D  :bolond:  :banghead:  :D

#108 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 21:10

A fórum több részével szemben viszont a bolha töretlenül tör előre, népszerűsége töretlen. 2 órája nyitott témám, a 3. oldalra szorult máris.

Pedig elvileg ez csak a fórum, egy kiegészítője, és nem a bolhapiachoz tartozik egy szakmai fórum :D

#109 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 21:45

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 22:10

A fórum több részével szemben viszont a bolha töretlenül tör előre, népszerűsége töretlen. 2 órája nyitott témám, a 3. oldalra szorult máris.

Pedig elvileg ez csak a fórum, egy kiegészítője, és nem a bolhapiachoz tartozik egy szakmai fórum :D

Azért a bolha is erőssen megcsappant. Lehet, hogy most éppen megy , de napközben nagyon gyenge volt.  :(

#110 Felhasználó inaktív   Enolagay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 30. 01:01

Erdekes amiket irkaltok.

A motor valtas ota a kovetkezo a tendencia:

a motorvaltas elott a hwsw napi 14-15e olvasojabol, 4100-4200 forumozott (ezek medianos adatok, tehat nem torz ip-alapuek), napi 110-115e oldalt toltve le.

az elso napokban orulet volt -- mindenki kattintgatott, az elso 24 oraban 200e oldalt toltottetek le, s ugy napi 4600an forumoztak az elso napokban.

Az elmult egy honapban a lapletoltes visszaallt, sot meg csokkent is nemileg olyan 105-110e szintre. Azonban 30 szazalekkal tobben jarnak ide naponta, tehat olyan 5500 ember.

Erdekes...

Nem tudom mitol lehet, hogy a nezelodok szama megnott (nem is kicsit), a lapletoltes es a hozzaszolas-intenzitas meg csokkent. Talan a jo kereso, talan a kovetkezesebb moderatura...

Egyebkent nagyon erezheto a jo idojaras a forumon is.
free élettér service for addicts

#111 Felhasználó inaktív   Enolagay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 30. 01:07

Idézet: leslie - Dátum: 2004. április 27, kedd - 20:40

Ha mar itt vagyunk. A hirezes is allati gyenge mostanaban... Konkurencia siman jobb. Vagy csak en vagyok a hulye? :)

En peldaul ezzel a hettel elegedett vagyok, 3 egeszen jo cikk is szuletett. Sajnos nagyon leterhelt a stab, sok egyeb dolguk is van, s tenyleg vannak gyengebb napok. Ezen is valtoztatunk.

A forum utan lesz most par ujabb fejlesztes is, mind az oldalon, mind a tartalomban. Peldaul kedden indul a hirlevel vegre valahara.

De egyebkent mondhattal volna konkretumot is.

#112 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 01:10

Idézet: Enolagay - Dátum: 2004. április 30, péntek - 2:01

Erdekes amiket irkaltok.

A motor valtas ota a kovetkezo a tendencia:

a motorvaltas elott a hwsw napi 14-15e olvasojabol, 4100-4200 forumozott (ezek medianos adatok, tehat nem torz ip-alapuek), napi 110-115e oldalt toltve le.

az elso napokban orulet volt -- mindenki kattintgatott, az elso 24 oraban 200e oldalt toltottetek le, s ugy napi 4600an forumoztak az elso napokban.

Az elmult egy honapban a lapletoltes visszaallt, sot meg csokkent is nemileg olyan 105-110e szintre. Azonban 30 szazalekkal tobben jarnak ide naponta, tehat olyan 5500 ember.

Erdekes...

Nem tudom mitol lehet, hogy a nezelodok szama megnott (nem is kicsit), a lapletoltes es a hozzaszolas-intenzitas meg csokkent. Talan a jo kereso, talan a kovetkezesebb moderatura...

...talán a kezdők iránti keménység: "HASZNÁLD A KERESŐT" !

#113 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 01:27

Idézet: groop - Dátum: 2004. április 30, péntek - 2:10

...talán a kezdők iránti keménység: "HASZNÁLD A KERESŐT" !

A kereső én vagyok, vagyis a felhasználó. Ő, a "kereső" talál. Talán találó lenne, ha így is hívnák: Találó...
Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik

#114 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 02:36

Idézet: Enolagay - Dátum: 2004. április 30, péntek - 2:07

En peldaul ezzel a hettel elegedett vagyok, 3 egeszen jo cikk is szuletett. Sajnos nagyon leterhelt a stab, sok egyeb dolguk is van, s tenyleg vannak gyengebb napok. Ezen is valtoztatunk.

A forum utan lesz most par ujabb fejlesztes is, mind az oldalon, mind a tartalomban. Peldaul kedden indul a hirlevel vegre valahara.

Talán egy konkrétumot tudok: az egy dolog, hogy nincs annyi hír, persze, előfordul. De az, hogy szinte minden hírben van valamilyen helyesírási hiba, vagy elírás, már egyenesen idegesítő. Méghozzá sűrűn elég súlyosak...  :mad: :(

#115 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 04:15

Idézet: Enolagay - Dátum: 2004. április 30, péntek - 2:07

[...]

Ezt már régóta kerestem. Hiánypótló! :up:

#116 Felhasználó inaktív   Enolagay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 04:44

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. április 30, péntek - 3:36

Talán egy konkrétumot tudok: az egy dolog, hogy nincs annyi hír, persze, előfordul. De az, hogy szinte minden hírben van valamilyen helyesírási hiba, vagy elírás, már egyenesen idegesítő. Méghozzá sűrűn elég súlyosak...  :mad: :(

eliras gyakori tudom. helyesírási hiba viszont nem.

#117 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 08:21

Idézet

Méghozzá sűrűn elég súlyosak... 

Ezt azert visszautasitanam, konkretumot kernek...

Krinyo

#118 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 16:47

Érdekes...aznap amikor nyílt a topic jutott eszembe hogy az FTP-re fel van töltve 50-60 kép ami 1-2 probléma orvoslására nyújt megoldást. És mostanába nem nagyon töltöttem fel képet mert a régieket tudom használni általába.

Ahogy a topic első oldalát olvasgattam (reggel nem volt többre időm) felmerült hogy 1re kevesebb topic nyílik és még talán a téma se az igazi - vagy lerágott. Tavaj Okt-nov tájt valóban sokkal több topic volt aktív. Emléxem hogy néha egész du+este itt csücsültem a forum elött mert annyira sok téma volt hogy nem jutottam a végére.

Persze hogy nem nyílik új téma mert annyi ember (különösen az újak (max 3-400hozzászólás)) kapnak egy nesze bazzeg itt olvass vagy itt keress linekt hogy talán ott azonnal elmegy a kedvük a dologtól. Sokat számít az valakinek ha nem ért a géphez semennyire hogy kap egy kis személyes és csak az ő bajára szóló tanácsadást még ha már 50x le is van írva máshova!!! Valamint ott van az is hogy kap valaki egy linket (legyen az pl tápegység-téma) és olvasson át 20-30 oldalt amibe lehet hogy még csak nem is találja meg a jó választ annak ellenére hogy esetleg ott van! Nem ért hozzá és talán ezért nem is tudja a saját bajára átvetíteni a képet ami a megoldás lehet. Ha jól tudom (ha tévedek szóljatok rám) ez a forum valamilyen színtű segítségnyújtásra van! És ez csak rajtunk múlik hogy mennyire aktív a forum! Egy nesze bazzeg itt a link hozzászóláshoz nem lehet nagyon mit hozzáfűzni így nem is lehet túl aktív a forum

Ezen a helyzeten meg csak mi tudunk javítani függetlenül a házigazdáktól. Ha látják az újak is hogy itt még nincs elveszve minden akkor ők is aktívabbak lesznek akár újabb embereket irányítanak ide.
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#119 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 17:03

Idézet

...ez a forum valamilyen színtű segítségnyújtásra van!

Miert, az a neve, hogy HWSW Informatikai HelpDesk?
Ertelmes kerdesekre altalaban ertelmes valaszok erkeznek. Ha pedig valaki tenyleg nem kepes beleolvasni az ove alatt eppen kettovel lejjebb talalhato temaba, azt csak sajnalni tudom...

Krinyo

#120 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 30. 18:55

Idézet: Enolagay - Dátum: 2004. április 30, péntek - 2:01

Erdekes...

Nem tudom mitol lehet, hogy a nezelodok szama megnott (nem is kicsit), a lapletoltes es a hozzaszolas-intenzitas meg csokkent.

Hmmm! Belegondoltál abba, hogy új fórummotor van? Színes, szélsevásznú, csicsa-micsa... folytassam, vagy  :sandor:

Kisebb szenzáció volt ez NET szerte. Ne tessék csodálkozni a megugrott "nézőszámon"!

Idézet

Ezt írta Enolagay: Talan a jo kereso, talan a kovetkezesebb moderatura...

Ne haragudj EG, de szvsz többet kellene fórumoznod!

Idézet

Ezt írta Enolagay: Egyebkent nagyon erezheto a jo idojaras a forumon is.

Ezt aláírom, de ugye nem azt akarod mondani, hogy ennek köszönhető a csökkenés?
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

Téma megosztása:

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »