Idézet: Dolfer - Dátum: 2004. jún. 8., kedd - 2:16
Nem ismerem azt a spire hűtőt, de szerintem te valamit elnéztél...Nem fikának szánom, és nem is az én drága kicsi zalmanomat védem, de mikor megvettem ezt a hűtőállatot (igy becézem), akkor majd 20°C-ot csökkent a CPU (nem a diode, hanem a másik, amelyik kisebb szok' lenni). Mikor még a régi hűtőm volt (Spire Whisperrock), akkor 2200Mhz-n be sem butolt a gép (feszt is kellett emelni, de csak melegedett). Ezzel simán megy...38/45 fokos (2200Mhz).
Szóval nem leszólni akarom azt, ami neked tetszik, de tudod:
"együnk trágyát, 10milliárd légy nem tévedhet"
Nem véletlenűl használja mindneki ezt a hűtöt, vagy a HT101-et, ha valami spéci léghűtést akar...
A viz a más téma
Sziasztok!
Ma ismét megtettem a dolgot csak azért mert kicsit bosszant hogy valamit elnézhettem talán. Most hogy kaptam tanácsot a ház hűtésével kapcsolatban levettem az oldalát és elfektettem a házat,tehát szabadon van minden venti stb. Most a Hot CPU tester pro 3 volt a proci terhelő. Az eredmény:
Z:terheletlenül 42 a S 44 Fok,terhelten:Z 59-61 a S 60-62. Ebből nekem az jön le, nem rossz a házam légáramlása és hogy a látásommal sincs baj.

Itt azért megjegyzem istenien halk a Zalman.Pont ezért is tettszett nagyon!
Még valami, semmi rossz szándék nincs a Zalman felé a Spire hűtőm is azért van mert bementem egy boltba és kértem P4-es hűtőt. Ez volt közép árban ezért vettem meg. Volt Zalman is de csak réz és az nekem drága volt ez pedig 3-3.5 volt már nem emlékszem, tehát semmi előzetes utánjárás csak úgy. Neked mondom nem tetszik a Spire.De én inkább a Brassói Aprópecsenyénél maradok

)
Ez az egész nem fikázás hisz én is szeretnék valami jót és azt sem hiszem hogy ez a Spire mekkora király de nálam ez van sajnos. Én inkább azért kezdtem el írni hátha vannak ötletek ezzel kapcsolatban miért ilyen magas kb 60C vagy nem is magas?
Üdv!