Sziasztok!
Na letoltottem, megneztem. Kb 10 percet szorakoztam vele, ugyhogy tul sok tapasztalatom nincs. Auto sajnos tovabbra is 2-van: Lister, meg az a ?Jaguar? asszem. Ami tetszett, hogy lehet vegignyomni egesz versenyhetveget, majdnem 20-ellenfellel lehet versenyezni, viszont az ellenfelek is csak a demo-autokbol valogathatnak. Az egyszeruseg kedveert lehet Arcade uzemmodban is nyomni, ahol hatarozottan egyszeru az autok setup-ja, az autok iranyitasa is konnyebb es sokkal magasabb az autok vegsebessege a realisnal.
Egyelore tetszett, bar csak a munkahelyemen probaltam, ahol eleg gyengus videokari van. Kivancsi vagyok otthon full grafikaval es kormannyal hogy fog menni
Ugy nezett ki hogy lehet multiban is nyomni, de sajnos csak egy screenshot van az internetes jatekszoba GUI-jarol.
Azt a starforceos progit, elvileg el lehet tavolitani (ha mar nem akarsz jatszani a jatekkal). Adnak hozza valami cleaner progit. Viszont azt irjak, hogy anelkul nem fut a demo. Amikor en felinsatllaltam, kiprbaltam ujrainditas nelkul es siman ment. Persze ettol meg gondolom felrakta...
kobak