GTR by Simbin Development Team avagy miért jó a póknak :D
Elküldve: 2005. 08. 09. 23:52
Ezért nem értem, mert én még a jó számot is írtam be, minden úgy ment, mint az nfo-ban írva volt, csak éppen nem indult a gáma. Most kiszedtem minden GTR-el kapcsolatosat a RegSeeker-rel, kíváncsi leszek mi történik.
Elküldve: 2005. 08. 10. 18:33
Idézet: gazdi - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 8:06
Már szabad?
Nem, csak senki sem ugrik rá, mert tudják hogy ez a magyarországi viszonyok miatt szervesen összefonódik a számítógépes játékokkal, és minden topicban előfordul.
Elküldve: 2005. 08. 12. 07:51
Idézet: Gabesz - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 0:52
Ezért nem értem, mert én még a jó számot is írtam be, minden úgy ment, mint az nfo-ban írva volt, csak éppen nem indult a gáma. Most kiszedtem minden GTR-el kapcsolatosat a RegSeeker-rel, kíváncsi leszek mi történik.
"Ott hibáztad el" - hogy nem vetted meg a játékot
komolytalanra fordítva: hogy kihagytad a DTools driverének olvasási engedély megtagadását beállítani a registryben
Szerkesztette: Kory 2005. 08. 12. 07:54 -kor
Elküldve: 2005. 08. 16. 22:56
Nos, volt egy elképzelésem, hogy ezt, hogyan is kell megcsinálni, de valszeg' nem úgy, mert nem működött, ezért emailben vagy PÜben leírnád?
Elküldve: 2005. 08. 31. 23:27
Hello!
Ha valaki be tudta indítani, írjon nekem legyen szíves (varszabee@freemail.hu). Szeretnék játszani
Ha valaki be tudta indítani, írjon nekem legyen szíves (varszabee@freemail.hu). Szeretnék játszani
Elküldve: 2005. 09. 17. 23:01
Ha esetleg lenne valakinek bolti ár alatt aki megunta vagy nem jön be neki érdekelne!
Köszi!
Köszi!
Asus A8N-E / A64 3800+/ 2x512 Kingmax HC DDR500/ Gigabyte 7600 GT/ 320GB WD S-ataII/ Pioneer DVR-110/ Creative SB Audigy2 ZS/ Chieftec DT 450 12cm / |Vízhűtésem|
Elküldve: 2005. 09. 17. 23:09
én nyomtam werzióban, kicsit idegtépő elindítani, de utána mégjobban téped a hajad, mert nem lehet vele befordulni kanyarban, szóval szép jó és gyorsan, szépen fut nem nagy gépen, de kanyarodni nem fogsz tudni, gyors törlés következik és gyorsan elfelejt
ajánlott toca 2, hasonló werziós, idegtépősmireelindítós, de élményben mindenben verhetetlen túra autós játék!!!!
ajánlott toca 2, hasonló werziós, idegtépősmireelindítós, de élményben mindenben verhetetlen túra autós játék!!!!
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!
"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet
Gondolkodtál ma már?
Gondolkodtál ma már?
Elküldve: 2005. 09. 17. 23:14
Ez szimulátor TOCA kettő meg vicc, mindenki döntse el, neki mi kell. Hogyt te nem tudsz elfordulni
Hát az egyéni prob.
Szerkesztette: Mumia 2005. 09. 17. 23:15 -kor
Elküldve: 2005. 09. 18. 05:22
hát figy Shane ez kőkemény szimulátor és kormánnyal kell játszani vele. Toca2 arcade.
JóSebesség
Elküldve: 2005. 09. 18. 09:03
sok szimulátorral játszottam már pl RBR amire azt mondjátok, hogy fáintos, de azzal is tudtam jókat játszani minden gond nélkül elhiszem, hogy bennem van a hiba és a kormánytalanságomban, de ilyet még nem láttam, hogy elfordítom a "kormányt" elfordul a kerék és az autó egyenes száll ki a kanyarból.... azért ez nálam durva.
toca 2őt meg azért mondtam, mert autókban hasonló és szerintem élvezetes játék, magas fokozaton még izzadsz is!!
toca 2őt meg azért mondtam, mert autókban hasonló és szerintem élvezetes játék, magas fokozaton még izzadsz is!!
Gondolkodtál ma már?
Gondolkodtál ma már?
Elküldve: 2005. 09. 18. 16:50
Idézet: Shane 54 - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 10:03
sok szimulátorral játszottam már pl RBR amire azt mondjátok, hogy fáintos, de azzal is tudtam jókat játszani minden gond nélkül elhiszem, hogy bennem van a hiba és a kormánytalanságomban, de ilyet még nem láttam, hogy elfordítom a "kormányt" elfordul a kerék és az autó egyenes száll ki a kanyarból.... azért ez nálam durva.
én már láttam olyat, hogy elfordítom a kormányt és autó nem fordult be
túl gyorsan mentem, nem fékeztem le eléggé, nem volt elég meleg a gumi + a beállítás sem annak a sebesságnek kedvezett:D
- HatER -
Zájc, nú págágyí!
Zájc, nú págágyí!
Elküldve: 2005. 09. 18. 16:54
Idézet: Shane 54 - Dátum: 2005. Sep. 18., Sunday - 10:03
Mondj még szimulátorokat. RBR az, de egy kicsit más stílus..de RBRben is csak úgy tudsz valamire való időt futni ha van rendes setupod, kormányod, gyakorlatod stb.
JóSebesség
Elküldve: 2005. 09. 18. 16:59
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 17:54
Mondj még szimulátorokat. RBR az, de egy kicsit más stílus..de RBRben is csak úgy tudsz valamire való időt futni ha van rendes setupod, kormányod, gyakorlatod stb.
RBR, LFS, rFactor, 18WoSAA/PTTM/Convoy
Elküldve: 2005. 09. 18. 18:12
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 17:54
Azért RBR-ben lehet kormánnyal setup nélkül is hasítani
Elküldve: 2005. 09. 18. 19:39
Idézet: Mumia - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 17:12
Azért RBR-ben lehet kormánnyal setup nélkül is hasítani 
még colin2-es időkből alapszinten be tudom setupolni a verdám, és kormány nélkül sem voltam épp rossz, szerintem, bár én csak saját szórakoztatásomból mentem, de azért hasítottam néha! ... néha még a fákat is
Gondolkodtál ma már?
Gondolkodtál ma már?
Elküldve: 2005. 11. 07. 10:45
Nekem sem megy a gém. Írok nekik, megkérdem hogy kell kiütni ezt a szar Sf-et :Đ
üdv
tus
tus
Elküldve: 2005. 11. 15. 09:10
Írtam és elküldték a hiányzó programokat 
Eszméletlen jó játék
Eszméletlen jó játék
üdv
tus
tus
Elküldve: 2005. 11. 15. 09:40
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 17:59