HWSW Informatikai Kerekasztal: A fórum strukturális változásai... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A fórum strukturális változásai... Új/megszűnt témakörök/altémák Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 01. 08:19

Kedves Fórumozók!

Mint tapasztalhattátok, a HWSW fórumának strukturája a konvertálás óta kisebb-nagyobb mértékben módosítva lett. Mindez reményeink szerint a jobb áttekinthetőséget és a topikok világosabb kategorizálását teszi lehetővé.
Az idő során előfordulhat, hogy a meglévő strukturát tovább alakítjuk a fórumozók igényei/ötletei alapján.
Ez a topik többek között azt a célt szolgálja, hogy a fórum témakör-elrendezésével kapcsolatos ötleteidet közzé tedd itt, illetve a fórum üzemeltetői a későbbiekben itt jelentik majd be, ha valahol változtatást eszközöltek.

Elsőként szeretném bejelenteni, hogy a Bolhapiac fórumszekcióban a tegnapi naptól új alfórum indult Állásbörze néven, ahol a témakör nevéből eredően álláshirdetéseket/ajánlatokat tehettek közzé. Remélhetőleg az új szekció sokaknak hasznára válik majd, lesznek, akik ezen a fórumon keresztül érnek el életük első, vagy éppen sokadik munkahelyére.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#2 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 01. 08:21

A kiemelt témakörökkel kapcsolatosan született-e már valami elgondolás? Mert a pörgős témákat nem igazán van értelme kiemelni, mégis úgy néz ki legtöbbször......
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#3 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 01. 08:30

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 9:21

A kiemelt témakörökkel kapcsolatosan született-e már valami elgondolás? Mert a pörgős témákat nem igazán van értelme kiemelni, mégis úgy néz ki legtöbbször......

Igen, úgy néz ki, hogy ezen a téren kicsit kusza még a kép.
A kiemelt topikok tematikai elrendezéséért mindig az adott témakör házigazdája/házigazdái felelnek. Őket érdemes megkeresni ötletekkel, javaslatokkal. Amiben eddig közösen megállapodtunk, az annyi, hogy témakörönként öt, maximum hat kiemelt topik lehet, amelyek ha mód van rá ne fedjék egymást, és ha nem is szólnak hozzá, de legalább az olvasottságuk érjen el bizonyos szintet kiemeltként...

üdv

R.

#4 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 01. 09:01

Mondjuk én nem értem, miért kusza a kép!  :confused:

Anno a "Javaslatok/Bírálatok..." témakörben nem egy, nem kettő ember leírta, hogy más fórumokon milyen jellegű topicok kiemelése szokásos.

Ehhez képest a mai napig ott virít 3 Abit alaplap és egy ASUS alaplap topic az ALAPLAP szekcióban kiemeltként.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#5 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 01. 09:33

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 9:21

A kiemelt témakörökkel kapcsolatosan......

kérdezek én is:
muszáj a téma neve elé bold betűkkel, hogy "kiemelt:"?
Amúgy lenne valaki, aki nem látná, hogy a kiemelt csoportba tartozó címet olvas?
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#6 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 01. 10:46

Idézet: Öregszem - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 10:33

kérdezek én is:
muszáj a téma neve elé bold betűkkel, hogy "kiemelt:"?
Amúgy lenne valaki, aki nem látná, hogy a kiemelt csoportba tartozó címet olvas?

Nem lényegi... de szerintem van.  ;)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#7 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 01. 10:48

Idézet: Renwick - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 9:30

Igen, úgy néz ki, hogy ezen a téren kicsit kusza még a kép.
A kiemelt topikok tematikai elrendezéséért mindig az adott témakör házigazdája/házigazdái felelnek. Őket érdemes megkeresni ötletekkel, javaslatokkal. Amiben eddig közösen megállapodtunk, az annyi, hogy témakörönként öt, maximum hat kiemelt topik lehet, amelyek ha mód van rá ne fedjék egymást, és ha nem is szólnak hozzá, de legalább az olvasottságuk érjen el bizonyos szintet kiemeltként...

üdv

R.

Pedig a kiemelésnek pont az le(n)(het)ne a feladata, hogy a kevéssé hozzászólós, de igenis sokat olvasnivaló - mondjuk alapvető tudnivalókat tartalmazókat - témákat felszínen tartsa......
¤

#8 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 01. 15:15

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 10:01

Mondjuk én nem értem, miért kusza a kép!  :confused:

Anno a "Javaslatok/Bírálatok..." témakörben nem egy, nem kettő ember leírta, hogy más fórumokon milyen jellegű topicok kiemelése szokásos.

Ehhez képest a mai napig ott virít 3 Abit alaplap és egy ASUS alaplap topic az ALAPLAP szekcióban kiemeltként.

Nem beszélve a Gamewareról, ahol még mindig kiemelt a Far Cry és a Diablo2 téma. Pedig már konkrétan is szólva lett, hogy talán nem azokat kellene kiemelni.

#9 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 01. 15:45

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 16:15

Nem beszélve a Gamewareról, ahol még mindig kiemelt a Far Cry és a Diablo2 téma. Pedig már konkrétan is szólva lett, hogy talán nem azokat kellene kiemelni.

Tudom. Az ALAPLAP szekció csak példa volt. A lényeg lameX hozzászólásában rejlik.

Mégis ott tartunk még mindig, hogy "lehet egyezkedni, javasolni az adott részleg házigazdájának, mely topic legyen kiemelt".

Már leírtuk többször, hogy milyen topicnak kellene kiemeltnek lenni. Ennyi.

Most ennél többet ugyan mi mit tehetnénk?
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#10 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 09:17

OK, jelzést vettem, továbbítom a többiek felé.

üdv

R.

#11 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 11:01

Én is vettem a jelzést, és a felesleges kiemeléseket megszüntettem... :up: Viszont kérnék javaslatokat, kiemelésre érdemes topikokról... :think:
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#12 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 10:34

Szeretném, ha a mostani Internet fórumot Távközlés, internet fórumnak hívnák a jövőben. Alatta a szolgáltatók, hálóvilág témák címe már maradhat az, ami eddig is, hiszen a távközléshez kapcsolódva is van értelmük.

#13 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 00:30

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. máj. 3, hétfő - 11:34

Szeretném, ha a mostani Internet fórumot Távközlés, internet fórumnak hívnák a jövőben.

Kösz Krinyo! Ma vettem észre.

#14 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 08. 16:00

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. máj. 8, szombat - 1:30

Kösz Krinyo! Ma vettem észre.

Most már csak a szolgáltatóknál kellene átjavítani az internetszolgáltatók és szolgáltatások alcímet.

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó