HWSW Informatikai Kerekasztal: Rulett - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rulett Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 09. 06:50

Idézet: Emvy - Dátum: 2004. jún. 8., kedd - 17:46

Ezt viszont figyelik, es tiltjak.

Meg ugye pl gépi rulettnél egy bizonyos összeg felett nem tehetsz

#42 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 09. 08:57

Idézet: Emvy - Dátum: 2004. jún. 8., kedd - 17:46

Ezt viszont figyelik, es tiltjak.

Figyelni majdmindent figyelnek. Tiltani nem tiltják, ugyanis nem tiltott. Az asztallimit mindent megold.
Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik

#43 Felhasználó inaktív   tiki 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 10. 18:52

Hát nem akarok elkeseríteni senkit, de jó ha figyelmesen elolvassátok amit irok ezen rulett űgyben.
1. sohasem fogsz milliókat nyerni
2. lehet hogy nyersz 1 - 2 hétig aztán annak az összegnek a dupláját fogják vissza huzzni tőled
mert meg van jegyezve a képed.
3. inkább messziről kerűld el ezeket a helyeket.

indoklás
figyelj

Ezek a kaszinók Magyarországon nem mind de általában biztos, hogy külföldi kezekben vannak, ebből adódoan nem hiszem, hogy jó látvány az, hogy te az utolsó pénzed is eljátszod miközben a kaszinó
tulaja a mondjuk legújjabb autocskával furikázik.
Ha még is nyersz mindig, és nagy pénzeket akkor biztos tégla vagy.

KÉZI GURITÁSOS KASZINOK

Itt nagyon könnyen van megoldva a kérdés. Amikor elinditják a golyót akkor általában egy másik helyiségből kamerán keresztül figyelik illetve /számitógéppel/ befojásolják a játék kimenetelét oly modon, hogy a játékos biztos vesztésre van utalva egy bizonyos idó elteltével. 1 - 2 óra. kb

GÉPI RULETT

Ezen gépek hasonló szerkezetűek mind, annyi a kűlünbség hogy vagy helyszini irányitású, vagy esetleg egy PL: másik városból irányitják a gépet.Ez ugy tőrténik, hogy mikor megérkezik a játékos akkor x helyen kapnak egy jelzést, hogy vendég van innentől kezdve vége a játéknak csak idő kérdése mikor unja meg az x ember aki vagy az emeletről, vagy egy másik házból, vagy egy másik városból irányitja a játékot a háttérból.Az ő számitógépe kapcsolatban van a mondjuk Rulett géppel, a rullet belsejében elhelyezett mobiltelefonon keresztűl.És ő egy az egyben ki tudja választani azt a játékost akit éppen le akkar húzni.Tehát ő a gépén látja valós időben hogy te mire teszel tétet, és mire nem, magyarul látja a tábládat , és ugye gép lévén beállitható, háttérből, hogy mi legyen a szám amit kihagytál, hát ezért olyan okos ez a gép.
Ja és elnefelejtsem még azt is hogy azért irtam hogy mondjuk Rulett gép, mert ezt bármelyik ugynevezett nyerő géppel megcsinálják ugyan ezeket, akár félkarú akár nem.

Ui: Egy módon lehet csak kijátszani őket és a gépet is, de az maradjon TITOK.

#44 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 11. 07:18

Titok?

Erre vagyunk igazán kivácsiak... :)

#45 Felhasználó inaktív   tiki 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 11. 23:05

Idézet: Litium - Dátum: 2004. jún. 11., péntek - 8:18

Titok?

Erre vagyunk igazán kivácsiak... :)

Nem lehet mindent felefedni mondjuk úgy,  hogy akik ebből élnek meg,  azoknak sem lehet elrontani az űzletet. De mint irtam nem kötelező bemenni ilyen helyekre.
Annyit talán elárulhatok, és aki űgyes az rá is jöhet magától, hogy a gép sohasem verheti meg az embert, mert az ember okosabb ez az eggyik, a másik az , hogy aki okosabb x embernél az /előzö irásomból idézve/ az profitálhat egy kis pluszt, de nem szabad telhetetlennek lenni, mert akkor rá jönnek, és akkor még ki is tiltanak onnan.

Ezekben a játék termekben az a legrosszab, hogy vizuálisan varázsolják el az embereket,mert forog ,mert golyó, mert csilingel, mert villog stb emiatt az ember nem képes magától abba hagyni
, mert azután is hogy elfogy a pénz, és othon vagy akárhol ott van a fejben a terem a gép stb.
És ez a baj.
Amugy a TITOK nem annyira titok aki érti egy kicsit a számitógépet belűlrül, vagy programokat is ir annak gondolom nem nagy titok.
Én is igy jöttem rá az eggyik haverommal mentűnk el x helyre néztem a gépet ö játszott néha ment neki de többször nem, erre én otthon le szimuláltam a gépet onnantól kezdve nyitott könyv lett,hogy mit kell csinálni és mit nem.
Nem minden helyen egyforma a gép ezt kihangsulyozom , de a felépitése ugyan az / szoftver,játékosok, helyek száma mind mind eltérő lehet de a működés ugyan az.
Egy helyen mikor már elég soszor nyertűnk főleg ugy , hogy fullba játszott szám , és nem sok szám játszva a legmagasabb téten akkor már elég furcsán néztek ránk, ugyhogy azt a helyet hanyagolni kellet, de ezt mindig hamarabb kell észre venni mint ők, mert akkor gáz van.
Szóval a gép egy csodálatos hangszer csak az tud igazán szépen játszani rajta aki igazán ismeri az akordokat.

Ennyi

#46 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 12. 16:43

Idézet: tiki - Dátum: 2004. jún. 10., csütörtök - 19:52

KÉZI GURITÁSOS KASZINOK

Itt nagyon könnyen van megoldva a kérdés. Amikor elinditják a golyót akkor általában egy másik helyiségből kamerán keresztül figyelik illetve /számitógéppel/ befojásolják a játék kimenetelét oly modon, hogy a játékos biztos vesztésre van utalva egy bizonyos idó elteltével. 1 - 2 óra. kb

GÉPI RULETT

Ezen gépek hasonló szerkezetűek mind, annyi a kűlünbség hogy vagy helyszini irányitású, vagy esetleg egy PL: másik városból irányitják a gépet.Ez ugy tőrténik, hogy mikor megérkezik a játékos akkor x helyen kapnak egy jelzést, hogy vendég van innentől kezdve vége a játéknak csak idő kérdése mikor unja meg az x ember aki vagy az emeletről, vagy egy másik házból, vagy egy másik városból irányitja a játékot a háttérból.Az ő számitógépe kapcsolatban van a mondjuk Rulett géppel, a rullet belsejében elhelyezett mobiltelefonon keresztűl.És ő egy az egyben ki tudja választani azt a játékost akit éppen le akkar húzni.Tehát ő a gépén látja valós időben hogy te mire teszel tétet, és mire nem, magyarul látja a tábládat , és ugye gép lévén beállitható, háttérből, hogy mi legyen a szám amit kihagytál, hát ezért olyan okos ez a gép.
Ja és elnefelejtsem még azt is hogy azért irtam hogy mondjuk Rulett gép, mert ezt bármelyik ugynevezett nyerő géppel megcsinálják ugyan ezeket, akár félkarú akár nem.

Ui: Egy módon lehet csak kijátszani őket és a gépet is, de az maradjon TITOK.

Keményen nyomod...  :cool:

A klasszikus, krupiés rulettben senki sem irányítja a golyót, senki sem folyásolja be azt, miután a krupié elengedte. Vagy a kaszinóipar megőrült, s a szigorú ellenőrzés ellenében, a fizika ellenében, nomeg az ésszerűség ellenében -vagyishogy a kaszinók legnagyobb problémája, hogy az alkalmazott összejátszik a vendéggel-, használják a golyótávirányítást.

Az elektromos kaszinókban is hasonló a helyzet, csak ott számítógép veszi át a jó öreg fizika helyét. A számítógépen fut egy program, nincs távirányítás. Itt is felvetődne a "beküldöm és megnyeretem a havert", amitől a tulaj jobban fél, mint attól, hogy a vendég nyer.
Lehellet megszegik

#47 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 12. 16:47

Idézet: tiki - Dátum: 2004. jún. 12., szombat - 0:05

Nem lehet mindent felefedni mondjuk úgy,  hogy akik ebből élnek meg,  azoknak sem lehet elrontani az űzletet. De mint irtam nem kötelező bemenni ilyen helyekre.
Annyit talán elárulhatok, és aki űgyes az rá is jöhet magától, hogy a gép sohasem verheti meg az embert, mert az ember okosabb ez az eggyik, a másik az , hogy aki okosabb x embernél az /előzö irásomból idézve/ az profitálhat egy kis pluszt, de nem szabad telhetetlennek lenni, mert akkor rá jönnek, és akkor még ki is tiltanak onnan.

Kitiltanak?  :think:  Kicsit naív vagy. Vagy úgyérted, hogy a szabad életből tiltanak ki?  :D
Ezt az "okosabb vagyok, mint a számítógép" szép lenne, de akkor nem lennének elektromos kaszinók.
De azért érdekes a stílusod...  ;)
Lehellet megszegik

#48 Felhasználó inaktív   tiki 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 20:28

Idézet: L - Dátum: 2004. jún. 12., szombat - 17:47

Kitiltanak?  :think:  Kicsit naív vagy. Vagy úgyérted, hogy a szabad életből tiltanak ki?  :D
Ezt az "okosabb vagyok, mint a számítógép" szép lenne, de akkor nem lennének elektromos kaszinók.
De azért érdekes a stílusod...  ;)

Naiv ---  vagy Érdekes  a kettö űti egymást.Nem tudom hogy az L név mögötti ember milyen állás foglalásű valakit takar de én, ugy ézem ,hogy valamilyen szinten a kaszinók melletti állásfoglalású.Én is ilyen szemléletű ember voltam addig amig ki nem derűlt az igazság.Erről majd midjárt.
A másik hogy igenis ki tiltják azt az ember, aki a kaszinó nyerési esélyét meg tudja forditani a saját javára.  :respect:

Csak gondoljon vissza mindenki aki nézte, vagy talán hallot róla amikor egy Angliai kaszinóba, egy magyar x ember és talán két vagy több x ember segiségével huzták le a kaszinót addig amig el nem távolitották öket. Az most mindegy hogy hogy, de a lényeg az  hogy ki lettek tiltva, és talán a világ összes kaszinójából./Rendörség utján csalás gyanúja miatt/ ez is a ki tiltás egy fomája nem igaz?????
Aztán azóta is csend van mi? De érdekes.

És az hogy irányitják a gépeket méghozzá mindenhol az biztos, mert ugyanis saját szememmel láttam amikor egy gépi asztal ugymond lefagyott. És szerencsétlen kulcsos szétszedte a burkolatokat, de arra már nem volt esze, hogy az embereket ki küldje a teremből.Na aki ért valamit a dolgokhoz az látta amit akart, aki meg nem ért az meg ugy is vak.És bizony ott volt benne az a fránya MOBIL telefon is-- biztos azért , mert máshová nem tudták tenni vagy már nem lehetett már eldni senkinek mi?

Na ezután ez még nem volt elég a szememnek mert kiváncsi volt.És odamentem a kulcsoshoz aki éppen a menűben matatott.Ekkor azt láttam, hogy a gép valamilyen okból nem fogadta el nekik a beirt telefon számot amin végűl is kapcsolatott tart x ember a telefonon keresztűl a géppel.Ezen kár rágódni mert ez sajna igy van.
Azután ugy állt helyre a rendszer , hogy lekapcsoltak minden autómatát és vissza, ekkor be tudták vinni a telefonszámokat már, és bizony ez is hihetettlen de x ember Bootoltatta inditotta újra a játékot valahonnan akáthonnan.Ez a való igazság, és sajnálom ha senki nem hiszi el, és ez annyira igaz mint hogy itt irok.
Innentől kezdve az igazi gond a telefon--- az x ember--- lett. A játék már csak harmadrendű probléma volt.
Tehát olyan megoldást kellet találni, amivel valahogy kijátszható legyen a két probléma.
Na ezeket vittem gépre és elgondolásom sikerrel járt akár mai napig is.
A harmadik a játék na pont ezért, sem engedik az embert sokat nyerni PL: x kaszinóba bemegy emberke sokszor ő tudja amikor 5 öst  dob akkor ez a gép utánna mindig 0 ba vagy nyagyszériába dobja,
de mitad isten be megy holnap , és holnapután is akkor már 5 böl 14 lessz, és akkor már beesik az eső ugye?
Na itt már sajna meg van jegyezve szegény feje . és innentől csak lefelé vissz az ut, amig elnem veszt mindent.

Különben szépjáték csak az a baj hogy, nem igy, és talán nem Magyarországon,mert itt az ember árnyékát is lehuzzák. :respect: 

#49 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 21. 07:19

Nem tudom igaz-e amit írsz de ha az ember a játékért megy be akkor teljesen mindegy mit mahinálnak a géppel....

Én is játaszottam 2 év óta először haverokkal..Én 5 ezer forintból kb 3 óráig játszottam néha párhuzamosan rulettet és nyerőautomatát végül 7500 plusszal távoztam...Igaz voltam magasabban...Most egy jó ideig kijátszottam magam....

#50 Felhasználó inaktív   tiki 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 21. 19:20

Idézet: Litium - Dátum: 2004. jún. 21., hétfő - 8:19

Nem tudom igaz-e amit írsz de ha az ember a játékért megy be akkor teljesen mindegy mit mahinálnak a géppel....

Én is játaszottam 2 év óta először haverokkal..Én 5 ezer forintból kb 3 óráig játszottam néha párhuzamosan rulettet és nyerőautomatát végül 7500 plusszal távoztam...Igaz voltam magasabban...Most egy jó ideig kijátszottam magam....

Az a baj , hogy sajnos igaz. A játék kedvéért, hát tudod kérdezném én hogy, milyen játék az amihez az embernek semmi de semmi köze,mert nem mondhatnám még azt sem, hogy most de jól rá éreztem
mondjuk a zero spielre, vagy a 26 osra, vagy a félkarúnál meg mondjuk hú láttam az az ember bele dobott már vagy 20000 - ft ot most biztos adni fog a gép hát ez eggyáltalán nem igy van.Bármikor hangsúlyozom Bármikor, és bármelyik pillanatban le tudják akármelyik gépnek a forgalmát 0-ázni, úgy hogy te azt nem is látod, és te meg azt hiszed tele a gép.PL órás gép az eggyik haverom játszott egy ilyen géppel, az óra 30.000 ft ot mutatott, mondanom se kell hogy nem adta az órát egyszer sem, még játékot is alig, majd miután barátom majd ugyan annyit bedobott tehát 30.000 ft ot akkor is az útolsó játéknál adta be az órát és igy a 30.000 ft ot is megnyerte.DE most jön a bibi a csajszika kinyitotta a gépet kivette belölle a haverom összes bedobott pénzét, a doboz ekkor űres volt ugyebár.Csajszi vissza zárta a gépet, és milyen érdekes megint 30.000 ft ot mutatott az óra , miközben mi tudtuk, hogy űres, na ez az igazi csalás, nem tudod és odamész az űres géphez, csak neked ezt nem fogják soha mondani mert akkor oda se mész.Mert más a kijelzés amit az ember lát és más a belső számláló ami a forgalmat számolja.Ez PL egy ilyen gép volt.
A rulett is hasonló sose tudod, hogy a gép forgalma hogy áll, még akkor se hogyha azt mondják, hogy 80% ra van a gép állitva ez is egy nagy kamu.
Sokszor volt PL olyan is, hogy egy valamilyen számot pl legyen mondjuk 33 senki az ég világon nem találta el, és monjuk játszanak 8 an, ebből a 8 emberből gondolom mindenki olyan hűlye hogy senkise találja el pont ugyan abban a körben, és ez többször előfordult.És akkor mindenki kérdezi egymástól te se találtad el , te se , te se hát itt van a gáz tudjátok.

#51 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 05. 12:55

Idézet

.Csajszi vissza zárta a gépet, és milyen érdekes megint 30.000 ft ot mutatott az óra , miközben mi tudtuk, hogy űres, na ez az igazi csalás, nem tudod és odamész az űres géphez, csak neked ezt nem fogják soha mondani mert akkor oda se mész.

Ismerem azt a gépet az órába nem feltétlenül megy le a Jackpot amikor nyernek rajta....

#52 Felhasználó inaktív   tiki 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 07. 05. 14:14

Idézet: Litium - Dátum: 2004. júl. 5., hétfő - 13:55

Ismerem azt a gépet az órába nem feltétlenül megy le a Jackpot amikor nyernek rajta....

Igen nem feltétlenül, de a gép addig szedni fog amig nem éri el a forgalmat , vagy azt a % ot, hogy valamennyit adjon nyerő játék cimen.És köszönöm szépen hogyha mindig mondjuk tőlem szedné el azt a bizonyos összeget ami után adni kezdene valamit.De mondom ezeket a gépeket folyamatosan üritik, ugyhogy az embereknek vajmi kevés esélyük van nagyot nyerni/ főleg kocsmai gépek/ de nagyobb kaszinókban is PL a nap végét azzal zárják hogy a gépek forgalmát kiirják, csak ott már nem kell nyitogatni, mert számitógépen van az egész.
Ezért voltak jobbak a régi gépek mert könnyebben át lehetett verni öket, ezeket is át lehet csak kicsit nehezebb, és nem mindig folyamatosan.
Mert a régi gépek ugymond csak elektromechanikus voltuk miatt ki ismerhetöbbek voltak, a számitógépes vezérlésű bármelyik pillanatban tudja változtatni játék stilusát automatice.
Ha valaki még is rájön a mikéntjére, és nagyot tud húzni, na akkor avatkoznak be háttérből, és onnantól
figyelni is fogják emberkét nehogy lehuzza a kaszinót
Mert számoljunk csak egy kicsit vegyük mondjuk 500 000 FT ot átlag nyerésnek ez KB közepes igaz?
Aki egy kicsit több pénzel játszik mondjuk.
Ha valaki csak 10 napon át a tudás birtokában megcsinálná naponta az 500 000 FT pluszt akkor az
5.000000 FT lenne ha engednék. És hol van olyan játék terem, vagy kaszinó ahol ennyit ki is fizetnének, még ha apránként is?És ez egy emberre vetitve ,ezt bárki még megszorozhatja annyi emberrel amennyivel akarja, és rájön az igazságra.Ennyi pénzt hát akkor bezárhatnák az egész kocerájost.
De ezt ugy értem, hogy nincs egy másik emberke aki mondjuk bukik a játékterembe, vagy kaszinóba sok pénzt és akkor azért nyert mert volt miből adni.
Ez KB ugy van , hogy van egy terem aminek mondjuk KB legyen 100 000 FT a havi bérleti dija ez nagyon minimumon számolva, ugyan akkor van mondjuk, legyen 4 alkalmazott akik váltsák egymást
ők keressenek mondjuk ne legyen sok ugy 70 000 FT ot azért irom, hogy ne legyen sok, mert a leg alacsonyabb kiadásokkal akarom vázolni a helyzeteket
Legyen még a rezsi,  viz, villany, fűtés télen mondjuk ugy átlag 40 000 FT
Akkor van egyszer 100 000 + 4 * 70 000 + 40 000 Ft. Ez havi 420 000 Ft. Éves szinten 5.040000 FT
Lehet gondolkodni a dolgokon, és ez a legalacsonyabb értékekkel számolva.
Persze nagyobb kaszinók nagyobb tételek, És akkor miért is van az , hogy az emberek olyan sok pénzt hagynak a kaszinókban, mert biztos ők is ugy akarják igaz?
Hát ezek száraz tények de tények.

#53 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 05. 14:32

Én sosem ondtam hogy a kaszinók tiszteségesek.DE egy nagyobb helyen nem fognal leállni a kis gépekkel szarakodni.PL egy olyannal amin mondjuik a max tét az 100 HUF (nem is értettem hogy mért jösz nekem a 500.000 HUF os átlaggal :eek: ) Egy sima félkarún (még a modernebben is) 100.000 az már jelentős összeg.Ezeket nem is arra találták ki hogy nagyot kaszáljanak belőle hanem hogy minden igényt kielégítsenek...PL az órás játékon is 100 Ft a max tét (lehet hogy azóta van újabb gép már elég rég kiestem a játékból)

Amkor még én játszottam akkor még asszem jokers wild elődje volt a divat....Ahol nagyon ritkán ment a 2 oldali bónusznak az 9összértéke 17 000 Ft főlé...És ezekkel még lehetett okos dolgokat csinálni már csupán azzal hogy egy szakadt kocsmában megnézted mennyi megy bele.....Néhány gépet úgy kifosztottam hogy ki kelett húzni  :) (ez 2-3-4 éve 10.000-20.000 volt) Szép idők voltak.

Már nem játszom mert a gépek okosabbak az embernél.Ha néha játszom is max 2000-3000 ért a móka kedvéért.

#54 Felhasználó inaktív   tiki 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 07. 05. 22:15

Idézet: Litium - Dátum: 2004. júl. 5., hétfő - 15:32

Én sosem ondtam hogy a kaszinók tiszteségesek.DE egy nagyobb helyen nem fognal leállni a kis gépekkel szarakodni.PL egy olyannal amin mondjuik a max tét az 100 HUF (nem is értettem hogy mért jösz nekem a 500.000 HUF os átlaggal :eek: ) Egy sima félkarún (még a modernebben is) 100.000 az már jelentős összeg.Ezeket nem is arra találták ki hogy nagyot kaszáljanak belőle hanem hogy minden igényt kielégítsenek...PL az órás játékon is 100 Ft a max tét (lehet hogy azóta van újabb gép már elég rég kiestem a játékból)

Amkor még én játszottam akkor még asszem jokers wild elődje volt a divat....Ahol nagyon ritkán ment a 2 oldali bónusznak az 9összértéke 17 000 Ft főlé...És ezekkel még lehetett okos dolgokat csinálni már csupán azzal hogy egy szakadt kocsmában megnézted mennyi megy bele.....Néhány gépet úgy kifosztottam hogy ki kelett húzni  :) (ez 2-3-4 éve 10.000-20.000 volt) Szép idők voltak.

Már nem játszom mert a gépek okosabbak az embernél.Ha néha játszom is max 2000-3000 ért a móka kedvéért.

Hát bizony ahogy irtad a gépek okosabbak lettek valamivel, de még mindig nem okosabbak az embernél, csak rá segitéssel igen.
Amugy egy kicsit ténleg le vagy maradva, mert az ugynevezett nem kocsmai gépek amik mostanában a jobb játék termekben fellelhetőek bizony a körönkénti 1000 FT os tét már meg található, és ha még modjuk 25* rös tétet sikerül kipörgetni az már bizony 150.000 Ft /Admirális/ nyerő gép.
De mondjuk a Rulettben is HA PL  200 pont a max telibe akkor az  * 36 al = 7200 pont amit ha meg szorzol 20 FT al az 140.000 FT és ez csak egy kör . Ugyhogy ne mond nekem, hogy nem lehetne nyerni 500.000 FT ha engednék.Amugy a héten szándékszom egy kis játékocskára elmenni, felmérni a terepet
De csak ugy pianoba én is ugy kikapcsolodás képpen.
Majd beszámolok

Ui> Addig jó még az ember megtalálja a kiskapukat, mert addig van ugymond lehetőség, tisztességes esély fentartására, és nem telhetetlennek lenni, persze aki tudja hol a határ mindenféle szempontból.

#55 Felhasználó inaktív   tiki 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 07. 06. 12:14

Idézet: tiki - Dátum: 2004. júl. 5., hétfő - 23:15

Hát bizony ahogy irtad a gépek okosabbak lettek valamivel, de még mindig nem okosabbak az embernél, csak rá segitéssel igen.
Amugy egy kicsit ténleg le vagy maradva, mert az ugynevezett nem kocsmai gépek amik mostanában a jobb játék termekben fellelhetőek bizony a körönkénti 1000 FT os tét már meg található, és ha még modjuk 25* rös tétet sikerül kipörgetni az már bizony 150.000 Ft /Admirális/ nyerő gép.
De mondjuk a Rulettben is HA PL  200 pont a max telibe akkor az  * 36 al = 7200 pont amit ha meg szorzol 20 FT al az 140.000 FT és ez csak egy kör . Ugyhogy ne mond nekem, hogy nem lehetne nyerni 500.000 FT ha engednék.Amugy a héten szándékszom egy kis játékocskára elmenni, felmérni a terepet
De csak ugy pianoba én is ugy kikapcsolodás képpen.
Majd beszámolok

Ui> Addig jó még az ember megtalálja a kiskapukat, mert addig van ugymond lehetőség, tisztességes esély fentartására, és nem telhetetlennek lenni, persze aki tudja hol a határ mindenféle szempontból.

Ja amit irtál mail ben privibe rá keresetem de semmit nem adott ki a keresö, de ha arra gondolsz, hogy van e közöm a céghez, akkor az a válasz, hogy nincs

#56 Felhasználó inaktív   bosiati 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 06. 11:46

Sziasztok!
Én minden embert - aki azt hiszi hogy ebből fog megélni - sajnálok!
A roulett az olyan játék, ahol a 0 miatt, hosszútávon a kaszinónak van előnye!
Igaz, hogy ezek a gépek nagy függőséget tudnak okozni, de én magamat (egyelőre így érzem) azon szerencsések közé tudom sorolni, akik csak a szorakozás kedvéért járnak kaszinóba, ahelyett hogy tízezreket innék el egy diszkóba péntekenként, kb 2hetente szoktunk haveokkal beülni kaszinóba, tulajdonképpen szórakozás céljábol, 5000Ft-ot szoktam ráfordítani (egy buliban még többet is elszórnék)
ráadásul ingyen italt is adnak több helyen.
Eddig körülbelül 10 alkalommal voltam rulettezni és ha mindent összegzek akkor 30000Ft pluszba vagyok, ennek nagyon örülök, de csak a szerencsének foghatom fel, meg annak hogy amikor nem is nyertesen jöttem ki, akkor nem az volt hogy húh holnap vissza akarom nyerni.
Továbbá vannak "nyerő stratégiák" amelyek hosszutávon valószinűleg nem nyerő, de több idő szükséges ahhoz hogy a pénzedet elbukd, és kellemes órákat tölthetsz el játszva egy kultúrált helyen.
Remélem hogy a későbbiekben nem válók függővé, de szerintem ez a veszély nem fenyeget.

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó